- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
Haydiiii söyleeee ne kadar gitmişşşş ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydiiii söyleeee ne kadar gitmişşşş ....
Olsun yüzde bir birdir bir olsada bizimdirNetten yüzde hesaplamalardan yapıpta hesaplamıştım :))
Çok mutlu oldum vallahi 77 lere elveda gelsin 76 larHaydiiii söyleeee ne kadar gitmişşşş ....
OooooooooÇok mutlu oldum vallahi 77 lere elveda gelsin 76 largeçen hafta 77.7 bu hafta 76.9
![]()
Darısı bana inşallah...ohhh ohhhhh duraksama bitti
![]()
Spor spor spor diyorum bir gün leslie bir gün bölgesel yaptım geri kalan günler yürüyüş spora basla hemennnDarısı bana inşallah...
Haftasonu araştırıcam spor salonu canım...Spor spor spor diyorum bir gün leslie bir gün bölgesel yaptım geri kalan günler yürüyüş spora basla hemennn
Toplayalım artık bir zahmet bu kilolarda kalmak istemiyorum benHaftasonu araştırıcam spor salonu canım...
Haklısın valla..
10 saat masa başında hareketsiz oturuyorum bilgisayarın karşısında.
İyice saldım kendimii...
Bende istemiyorum, ve ben birde evlenince cocuk yapıcam dahaToplayalım artık bir zahmet bu kilolarda kalmak istemiyorum ben
Kuzum 0.5 eksi düzelttim ben tuzsuz da yanlış hesaplamışHaftasonu araştırıcam spor salonu canım...
Haklısın valla..
10 saat masa başında hareketsiz oturuyorum bilgisayarın karşısında.
İyice saldım kendimii...
Kız senin kilonda ne var bak ben kaç kilo ile hamileyim korkmaBende istemiyorum, ve ben birde evlenince cocuk yapıcam daha![]()
Yaw benim kilo 55.2 idi şimdi 54.8Kuzum 0.5 eksi düzelttim ben tuzsuz da yanlış hesaplamış![]()
Yazarken listedeki yazısını farkettim şimdi ben bireysel yazdığını gördüm bu Kiz iyice uçtu bacım aşk başına vurduKuzum 0.5 eksi düzelttim ben tuzsuz da yanlış hesaplamış![]()
Olsun 50 kilo ile hamile kalmak benim hedefim.Kız senin kilonda ne var bak ben kaç kilo ile hamileyim korkma
Yalnis yazmışsın 55.3 yazmışsın git duzeltYaw benim kilo 55.2 idi şimdi 54.8
Artık doğrusunu hesaplayalım![]()
![]()
![]()
Yazarken listedeki yazısını farkettim şimdi ben bireysel yazdığını gördüm bu Kiz iyice uçtu bacım aşk başına vurdu
Düzeltme olmuyor saati geçtiiYalnis yazmışsın 55.3 yazmışsın git duzelt
Yaparsin yaparsın 4 kilocuk kaldı o da gidecekBende istemiyorum, ve ben birde evlenince cocuk yapıcam daha![]()