- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Alıntı yap öyle duzelt
Düzeltme olmuyor saati geçtii![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzeltme olmuyor saati geçtii![]()
![]()
Onu bilmem dediğinde haklısın aşk başına vurmuş ne güzel bak inceliyorsun sen de kız maşallahYazarken listedeki yazısını farkettim şimdi ben bireysel yazdığını gördüm bu Kiz iyice uçtu bacım aşk başına vurdu
Düzelttim ben düzelttim Allah seni sana ne oldu bugün gel anlat çabuk ne olduuuuFark 5 mi 4 mii![]()
![]()
Ayyy inşallah 65 ı görürüm be gulbem vallahi çok istiyprum6Onu bilmem dediğinde haklısın aşk başına vurmuş ne güzel bak inceliyorsun sen de kız maşallah![]()
Tamam tahıllı yiyorum ben günde bir dilim sabah kahvaltisindaKizlar tam bugday ekmegimi daha iyi kepekli ekmekmi sizler ne tuketiyorsunuz genelde
]17 Kasım ben daha çok kilo verdim kapışması
1. Gulbe 84/86.3/
2. My soul 55.2/54.8/0.4/
3. Yesilelma 72.6/72.2/0.4/
4. Tuzsuz_ruh: 77.7/76.9/0.8![]()
Tam buğday ekmeği iyi cnm.Kizlar tam bugday ekmegimi daha iyi kepekli ekmekmi sizler ne tuketiyorsunuz genelde
Ne bilim ya beyin yoğun ondan herhalde ahhhh canım ahhhhDüzelttim ben düzelttim Allah seni sana ne oldu bugün gel anlat çabuk ne olduuuu
Weeeee ol dı şampiyunnnnssssssssss
Tam buğday ekmeği iyi cnm.
Ne bilim ya beyin yoğun ondan herhalde ahhhh canım ahhhh![]()
Ne oldu neeeee kavga mı ettiniz o eniştenin kafayı kırarım bak uzdumu seniHaydii söyleeee onu nasıl sevdiğimiiii![]()
Kavga etmedik, malenkolik hallerdeyim ama depresif gibiyim.Ne oldu neeeee kavga mı ettiniz o eniştenin kafayı kırarım bak uzdumu seni
Heeee o zaman sorun yok bebişim anlasildiKavga etmedik, malenkolik hallerdeyim ama depresif gibiyim.
Regl yaklaşınca böyleyim ben, 1 saat önce ağladım mesela telefonda onunla konuşurken sebep yok ...
Arızayımdır ben birazHeeee o zaman sorun yok bebişim anlasildi
Yok lennn kesin gelir başkaları dahaSen oldun tabi kiii![]()
Terapi yapalım sana kendine niye böyle yapiyon sen ağlamaArızayımdır ben biraz![]()