- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Burdayim canim hosgeldin :)Aa bizim matematik de burdaymış
Miu da burada ha pat diye geliyo hafiye gibiHee verdim miu sağolsun. Aman vermiyo hiç
Biz 12.takımda beraber yarıştık zamanında.. sonra mezun olunca burayı açtık :))Kapar doğrudur. Beni de 90 kilo grubunda yakaladı. 7.takımda listedeyim ben de. Sağolsun çok haşince zayıflatıyo bizi
Bugün gelmez çok işi varBurdayim canim hosgeldin :)
Miu da burada ha pat diye geliyo hafiye gibi
Aynen öyle dene bakalımİncirleri suya koydum.. minik doğrayıp süte atıcam sonra rondoya vurucam.. bi deniyim bakim..
Doğru okulda bugunBugün gelmez çok işi var
Evet gördüm ağustosta başlamışsınız ben de ilk sayfaları okuyodum yakaladkn beniBiz 12.takımda beraber yarıştık zamanında.. sonra mezun olunca burayı açtık :))
Hemen yakalarlar kim gelmiş kim gitmiş iki sohbet etmeden gitmesinler diyeEvet gördüm ağustosta başlamışsınız ben de ilk sayfaları okuyodum yakaladkn beni
Niye dikizliyosun bizi gelip konuşmaya dalsana iyi yapmışsın hippomBen grubu dikizliyodum ev sahibi yakaladı
Ev sahibimiz çok misafir perverdirBen grubu dikizliyodum ev sahibi yakaladı
Maşallah çok maşallahSaol cnm bende 32 kilo verdim.. bikaç kilo kaldı inş.. sende çok almamışsın hemen verirsin inş..
Ben mutfaktayım anlaşılan hippotalamus da mutfakta iş güçHeyy millet napiyosunuz yaaaa
Çok pis yakaladı hemi de.Hemen yakalarlar kim gelmiş kim gitmiş iki sohbet etmeden gitmesinler diye
Bende mutfağa gidicem simdiBen mutfaktayım anlaşılan hippotalamus da mutfakta iş güç
Geçen şubatta başladım cnm.. arada sık sıl kesintiler oldu :)) ilk aylar hızlı gitti şimdide gidiyor şükür ama daha az ayda 2 kilo ortalama.. biraz al ver oynuyor :)) hedefime 2 kilo kaldı inş :))Maşallah çok maşallahkaç ayda sorması ayıp
Yok ben gümbedenek dalamam ama böyle yakalanırım işteNiye dikizliyosun bizi gelip konuşmaya dalsana iyi yapmışsın hippom
Cocugu uyutuyom karnim agriyo gogsunun alt tarafinda da bi agri var kahvalti yapmadim evde yemek yok supur sil yapmam lazim halim ypk fln fln fln..Heyy millet napiyosunuz yaaaa
Benimde mutlakta işlerim var da oğlan durmuyor ki.. sütü kaynattım.. incirleri suya koydu.. hem tatlıyı yapıcam hem yoğurt mayalıcam.. daha kahvaltı yapıcaz.. ama ben oğlumu emziriyorumBen mutfaktayım anlaşılan hippotalamus da mutfakta iş güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?