• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Yalniz bencuma günü bulgur pilavi pazar günü kisir yedim dun sehriye corbasi ictim ve bu hafta sifita yakin spor.Biliyosunuz durunlari ev kalabalik oglan huysuz..Yarin guzel bi eksi gelirse herkese bulgur yiyin spor yapmayin diyecem :D

Yalniz bencuma günü bulgur pilavi pazar günü kisir yedim dun sehriye corbasi ictim ve bu hafta sifita yakin spor.Biliyosunuz durunlari ev kalabalik oglan huysuz..Yarin guzel bi eksi gelirse herkese bulgur yiyin spor yapmayin diyecem :KK70:
Son dk bu açıklamalara yırtamazsın..

@MiuLego kız bu berna ya nettin.. iki lafından biri miu.. acaip tırsıyo senden :KK66: tebrik ederim cnm valla..
Civili sopasi var onun:KK53: anamdan boyle tirsmiyom ben.az once yazdiklarimi dersem dilimi koparip çerçeveyle duvarina asacakmis:KK42:

:D :D

Rakipler belli oldu :KK73:

1.Kırmızı tarafta hippotalamus hippotalamus mavi tarafta @Yesilelma90 ya karşı:KK11:

2.kırmızı tarafta @sems mavi tarafta
B bilinmeyenkullanici ya karşı:KK11:

3. Kırmızı tarafta matematik61 matematik61 mavi tarafta @tuzsuz_ruh a karşı:KK11:

Seyirci olarak
Ak kelebek Ak kelebek :anneadayı:
Hadi arkadaşlar yok mu arttıran :halay:
Yedim seni sem35 sem35
Aksamin menusu
Peynirli pogaca
Mercimekli borek
Kurabiye
Tavukgogsu
Ekler
Patates salatasi

Bunlara melul melul bakip sekersiz cay icen ben..
Aman Allahım bir an yedin sandım şok oldum altı okudum çok mutlu oldummm

Günaydın.. oğluşum saolsun hasta gece uyutmadı yavrum. Öksürdü hep.. şimdi uyudu şimdide büyüğü okula gönderiyorum..
Cok gecmis olsun canim.Benim oglum bu gece toparladi huysuzluk etmedi sukur ama grip oluyo o da.

Merhaba günaydınn ben uzun süre sağlıklı beslenmiş sonra hamile kalıp iştahı fazlaca açılmış bir anne adayayım Ak kelebek Ak kelebek vasıtasıyla bu grubu gördüm ben de her gün menülerimi paylaşacağım insallah. Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim ☺️
Gel canım hoşgeldin biz de iki hamiş olarak devam ederiz kızların arasında ;)

Merhaba günaydınn ben uzun süre sağlıklı beslenmiş sonra hamile kalıp iştahı fazlaca açılmış bir anne adayayım Ak kelebek Ak kelebek vasıtasıyla bu grubu gördüm ben de her gün menülerimi paylaşacağım insallah. Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim ☺️
Hoşgeldin canım Ak kelebek Ak kelebek bak artık seninde bir rakibin var ;)

Back