2 çatal diye diye şişko olduk zaten. Ben artık "yemesem ölmem" diyorum yeni hayat felsefem bu. Bu cümleyi kuruyorum ve yemiyorumYanlız yemediklerinden çiğ köfte traliçeeeee olayyyy diyorummmmmm
Aferimm valla, bende 2 çatal aldım kumpirden valla bir yerim şişerdii...
Akşamı çok hafif geçiricem.
Tarhana çorba ve salata yicem.
aktardan alıyorum aynen pakette satılıyor 5 tl mi neydi. Kız bardağın içine bir tutam atıyorum 5-6 dk bekliyorum sonra içiyorum öyle demlik demlik demlemiyorum.Aktardan mı alıyosun onu ve tadı güzel mi?
Ayrıca iş yerinde kendine özel mi demliyorsun ?
ooh ohhhhhhhSen busun iste maşallah canım benim
Valla iyimiş .....2 çatal diye diye şişko olduk zaten. Ben artık "yemesem ölmem" diyorum yeni hayat felsefem bu. Bu cümleyi kuruyorum ve yemiyorumakşam menün harika canım su da iç azcık sen hiç su içmiyorsun
aktardan alıyorum aynen pakette satılıyor 5 tl mi neydi. Kız bardağın içine bir tutam atıyorum 5-6 dk bekliyorum sonra içiyorum öyle demlik demlik demlemiyorum.
ooh ohhhhhhh
içersin ama yavaş yavaş arttır hemen de 3.5 lt su içcem diye zorlama kendini.Valla iyimiş .....
Ben su içiyorum ama evet sizin kadar değil.
Bende şişlik var oyuzden içesim gelmiyor
Modumda mı değilim analamdım ama başlamam lazım tam tamına.
Ben yeşil türk kahvesi içiyorum bazen biliyor musun onu ?
akşama yemeğe gelim miMücveri fırına yolladim çok m3rak ediyorum tadını ama içine un yerine yulaf ezmesi koydum o yuzd3n sanki daha civik oldu... birde kuru soğan yerine yeşil soğan@Margarikotin
Ya kizim sen irade manyagisin yaaaa.. nooolur bir tutamda bana ver o iradeden noooooluuuurKızlar bugün yemekhane coşmuş. Hayır dediklerim:
Pirinç Pilavı
Sıcacık milföy börek
Spagetti
Pirinçli biber dolma
trileçe
yoğurtlu makarna salatası
çiğ köfte
Yediklerim:
Yarım kase brokoli çorba
Zeytinyağlı enginar+zeytinyağlı soğuk taze fasulye (ikisi 1 tabak ederdi)
yeşil mercimekli salata ve yoğurt
1 dilim karpuz
HADİ BENİMLE GURUR DUYUN HADİ HARİKASIN MİU HELAL LAN BRAVO SANA BU NASIL İRADE vs vs hadiii
Fazlası zararlı bu yeşil türk kahvesinin.içersin ama yavaş yavaş arttır hemen de 3.5 lt su içcem diye zorlama kendini.
onu duydum ben ama hiç görmedim de içmedim de nasıl güzel mi? Akşam aktara gidicem faydalıysa alayım. Başka aktardan alıncak tavsiyesi olan varsa alırım bir dal
gel benle yaşaaaaaaYa kizim sen irade manyagisin yaaaa.. nooolur bir tutamda bana ver o iradeden noooooluuuur
heeeeee.Fazlası zararlı bu yeşil türk kahvesinin.
Sabah akşam içeceksin bunu yağ yakıcı özelliği var canım.
Bu kim LaEki Görüntüle 2034275
BU YAPTIYSA BİZİM NEYİMİZ EKSİK??????
Biz de yaparız kızlar bu bile başardıysa
Iyyy bi kaşık suda boğacaaaaam
Aynı türk kahvesi gibi yapılıyor.gel benle yaşaaaaaa
heeeeee.
türk kahvesi gibi mi yapılıyor. küçük fincanda mı içiliyor. alayım akşam ben de
Aynen cok havalı hayırlı olsunKızlaaar yüksek lisansa başvurmuştum listeye girmiştim cuma günü mülakat vaaaar.
Kabul alırsam miu nuz "antrenman ve hareket bilimleri" nde yüksek lisans yapacaaakay çok havalı
Bu ne yaw çok zayıfEki Görüntüle 2034275
BU YAPTIYSA BİZİM NEYİMİZ EKSİK??????
Biz de yaparız kızlar bu bile başardıysa
Iyyy bi kaşık suda boğacaaaaam
Gel kuzum gel bekelrimakşama yemeğe gelim mi
Gerçekten çok havalı allah lisanslı sporcu olacanKızlaaar yüksek lisansa başvurmuştum listeye girmiştim cuma günü mülakat vaaaar.
Kabul alırsam miu nuz "antrenman ve hareket bilimleri" nde yüksek lisans yapacaaakay çok havalı
bilmiyoz sinir kaptımBu kim La
tamam canım denicem teşekkür ederim. inşallah olur da hayırlı olurAynı türk kahvesi gibi yapılıyor.
İçine tarçın katabilirsin tat veriyor guzel oluyor ozaman.
Aynen cok havalı hayırlı olsun
zayıf çok çirkin be. bu ne yani.Bu ne yaw çok zayıf
Gel kuzum gel bekelrim
Gerçekten çok havalı allah lisanslı sporcu olacanmiusum sen ne mezunuydun
kız şop lu gibi 2. resimde karın bölgesi. BİZİM NEYİMİZ EKSİK BİZ DE YAPACAAAAZ
Ay ben bu sıska yi tanıyorumbilmiyoz sinir kaptım
tamam canım denicem teşekkür ederim. inşallah olur da hayırlı olur
zayıf çok çirkin be. bu ne yani.
lisanslı sporcuyum kız çocukluğumdan beri. antrenör belgem bile var. o zamn hadi bana şiir yaz
Vay çok havalı kuzum süpersin:)bilmiyoz sinir kaptım
tamam canım denicem teşekkür ederim. inşallah olur da hayırlı olur
zayıf çok çirkin be. bu ne yani.
lisanslı sporcuyum kız çocukluğumdan beri. antrenör belgem bile var. o zamn hadi bana şiir yaz
al sana ilham
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?