Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlar regl oldum kıvranıyorum resmen dünde giremedim agridan yerden yere attım kendimi akşam menüyü vermedim
Dün sabah kahvaltısı yapmadım öğlen yedim 12
üç kasik taze fasulye
İki kaşık bulgur pilavı
Bir büyük bardak ayran
Ara 3 gibi
Avuç içi kadar gözleme
Şekersiz çay
Aksam
Arapsaci kavurması yedim küçük bir tabak
Yoğurt
Bir dilim ekmek
1 saat yuruyus
2 litre su
En çok iki saat sürüyor etkisi o kadar çok kullandım ki bunları en uzun süre parol etki ediyorEki Görüntüle 2062896 Bunu kullan canım...
Ne sandın ki ben şimdi gıdım gıdım veriyorum seninde öyle olacak tabiki yağ yakıyorsun artık odem gitti o gidenler fazla şişlikKızlarrrrrr biri bana birşey desin yaaaaa 15 ekimden buyana bu üçüncü cuma ilk 1.9 sonra 1.3 bugün 0.8 noluyo haftaya 0.2 mi olacakkkk puffff.
Parol da bana uyku yapar, sanki sakinleştirici içimişim gibi olurumEn çok iki saat sürüyor etkisi o kadar çok kullandım ki bunları en uzun süre parol etki ediyor
Bana hiç bişey yapmıyor tek sorun regl ağrımı geçiriyor ama yinede bir tedirgin oluyorum kesermi zararı olurmu diye ama içmezsem ölcemParol da bana uyku yapar, sanki sakinleştirici içimişim gibi olurum![]()
Aman durmasında 300_ 500 gitsin duracak diye korkuyorumNe sandın ki ben şimdi gıdım gıdım veriyorum seninde öyle olacak tabiki yağ yakıyorsun artık odem gitti o gidenler fazla şişlik
Korkma şimdi ekstra hareket lazım artık ben uzun zamandır yürüyüş dışında spor yapamadım bu hafta başlamam gerek artık sıkıldım bende böyle bir artı bir eksiAman durmasında 300_ 500 gitsin duracak diye korkuyorum![]()
Öyle oldu valla canım ben de sasirdim :)
ilk hafta o kadar gitmesi normal ödem gitti haliyle azalma olacak verilecek kilo az oldukça vermekte zorlanıyor. Ama bence çok iyi gidiyorsun. Vucud kitlenmediği sürece sorun yok.Kızlarrrrrr biri bana birşey desin yaaaaa 15 ekimden buyana bu üçüncü cuma ilk 1.9 sonra 1.3 bugün 0.8 noluyo haftaya 0.2 mi olacakkkk puffff.
Spor yok bebek var o yüzden maalesef ama iki günde 1 kilo gitti gibi :)Merhaba hayırlı bol eksili olsun spor varmı
Biri bu tatlı kıza yarının CUMA olduğunu hatırlatsınnnnnm![]()