- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sende önce eklemiştim görmemişsin balım dur düzeltiyorum2 KASIM PERŞEMBE SPOR LİSTESİ
1.matematik61:
3 mil leslie=90 puan
Benim başladığımdan beri 0 kaçamak, hergün spor (sadece 1 gün yapmadım)ona rağmen tartı hergün oynamıyo birkaç gün sabit kalıyo sonra düşüyo canım moral bozmak pes etmek yokYa üç günde tartı pek oynamadı moralim bozuldu![]()
Ay sagol canım farketmemisim kafa gidik.Misafir hazirligi yapayim dedim.evim almis basini gidiyor bi de disardayken aksam haber verdiler gelcez diye.Toz almam lazim.Masayi da aksamdan hazirlayayim sabah oglumla yapamam hayatta.2 Kasım Perşembe spor listesi
1 sem35
Trambolin 30 dk :60
300 ip: 30
Toplam :90
2 matematik61
3 mil leslie:90
Güzel menu olmus canım bol eksi getirir inşallah bugün.Dünkü Menüm
Sabah 8.30: Peynir, Zeytin, Domates, Tere, 2 dilim tbe
Ara10.00:1 mandalina
Öğlen12.30:tavuk göğsü, yoğurt çorbası
Ara2.00: 1 elma
Ara4.30 : 1 avuç badem
Akşam: 1 Kase Arabaşı çorbası (yaprak sarma vardıyemedim)
Su:2 lt
Ani misafir gibi geldi, kolay gelsinGüzel menu olmus canım bol eksi getirir inşallah bugün.
Ben de 6 dan beri ayaktayim oglani uyuttum 1 saat olmadi daha yatmadim ven de misafir gelecek diye.Islerim var bitsin misafirler gelmeden tartilcam inşallah.
Herkese günaydın bu arada![]()
Dünkü Menüm
Güzel menü canım afiyet olsunDünkü Menüm
Canım geçmiş olsun bu adet sancıları mahvediyor insanı ne derman bırakıyor ne takatınıGünaydın kizlar regl oldum kıvranıyorum resmen dünde giremedim agridan yerden yere attım kendimi akşam menüyü vermedim
Dün sabah kahvaltısı yapmadım öğlen yedim 12
üç kasik taze fasulye
İki kaşık bulgur pilavı
Bir büyük bardak ayran
Ara 3 gibi
Avuç içi kadar gözleme
Şekersiz çay
Aksam
Arapsaci kavurması yedim küçük bir tabak
Yoğurt
Bir dilim ekmek
1 saat yuruyus
2 litre su
Sağol benimki ekstra ağrılı geçiyor malesef gece iki saat ya uyudum ya uyumadimCanım geçmiş olsun bu adet sancıları mahvediyor insanı ne derman bırakıyor ne takatını
Geçmiş olsun canım regl sancısı cok fena gerçektenGünaydın kizlar regl oldum kıvranıyorum resmen dünde giremedim agridan yerden yere attım kendimi akşam menüyü vermedim
Dün sabah kahvaltısı yapmadım öğlen yedim 12
üç kasik taze fasulye
İki kaşık bulgur pilavı
Bir büyük bardak ayran
Ara 3 gibi
Avuç içi kadar gözleme
Şekersiz çay
Aksam
Arapsaci kavurması yedim küçük bir tabak
Yoğurt
Bir dilim ekmek
1 saat yuruyus
2 litre su
Sağol kuzum bugünü atlatirsam inşallah hafiflerdeGeçmiş olsun canım regl sancısı cok fena gerçekten![]()