Senin sevdiğin mi seni seven mi?

kaç bundan hemen kaç adını feriha koydumdaki halil geldi aklıma
Görüşmüyorum şu an da 10 gün görüştüm mesaj telefon sadece bir kere kahve o kadar bana çok samimi gelmedi, lisede de bana geldiğinde o zaman da hissetmiştim. Herkesin yolu açık olsun

Ben bunu öngördüm sanırım bu yüzden olumsuz yanıt verdim, sadece tanıdık olduğu için etrafa çok söyleyemedim bir şey hissetmiyorum demekle yetindim. Arada hala baskı görüyorum malesef bu yüzden
Anladım. Ama cidden bu herif normal değil ya bir daha okudum şöyle. Baskı bir olur iki olur. Evlenseniz de manyak çıksa boşanma baskısı olur...

Anladım. Ama cidden bu herif normal değil ya bir daha okudum şöyle. Baskı bir olur iki olur. Evlenseniz de manyak çıksa boşanma baskısı olur...
Ya etraf tarafından çok efendi biliniyor herkes çok övüyor. Ailesi gerçekten iyi yengem den dolayı tanıyoruz bizde ama ben çocuğun konuşma olayından sonra kafamda hep şüphe duydum. Bana ilginç gelen bir iki nokta daha vardı içim istemedi. Umarım güzel ve hayırlı olan olur

Ne gibi mesela? Nesi ilginç geldi?

Ne gibi mesela? Nesi ilginç geldi?
Bir askerlik aynısından bahsetti. Bir yerden çıkarken bir kız görüp takip etmiş arkadaşı varmış 2 tane yanında ne yapıyorsun demiş ama bu kızın peşine takılmış falan takip etmiş. Sonra kızı bir yerde birileri sıkıştırıp taciz ederken bunlar kurtarmış karakol falan derken kızı evine bırakmışlar. Bu bana hiç inandırıcı gelmedi. İki ihtimal vardı ya yalan söylüyor ki hoş değil ya da doğru bu da hoş değil.
Bir diğer soğumama vesile olan şeyde sürekli onu sevmem ve olumlu yanıt vermem için bana sürekli kendini zorla senin elinde demesiydi. Bu konuda baskı hissediyordum, hazır değilim demiştim ilk gün bana seni beklerim istediğin kadar demişti sonradan Eylül ekim nişan olsun diye birşeyler bana kabul ettirmeye çalışıyordu. Ve sadece 10 gün konuştuk düşünün.

Kaç

Ayyy vardı bende de böyle bir takık. Herkese takıyormuş meğer, ama hepsine aşkım canım, hayatım, tek gerçeğim, ölene dek beklerim, bir bakışın yeter, 10 kocadan 10 çocuğun da olsa kabulümsün falan. Çok düşündüm biliyor musun, ben buna ne ara bu kadar umut verdim diye. O kadardı yani. Aramızda bir şey geçmedi, arkadaşlığımı yanlış yerlere yormuş, o kafasında ne kuruyorsa. Onun yüzünden adım soyadım ile sosyal medya hesabı açmayı bıraktım yıllarca. Kafalarındaki senaryo değişmez, bak es kaza denk gelsem bilirim ki unutmadı. Daha kaç tane kurbanı var, bilmiyorum. Aklıma geldi şimdi, günah almıyorumdur inşallah, ama seninki bence o kıza da taktı, kız farketti, yardım çağırdı bir güzel sopa yedi.

Bilemem sadece anısını anlattı ama bana durduk yere birini takip etmesi tuhaf geldi bunu bana anlatması daha garibime gitti. Ben tanıdık olduğu için çok söyleyemedim böyle böyle diye. Gerçi ilişkilerimi çok anlatmam ben annem bile bilmez adam akıllı görüşmek istemediğimi halama söyleyince bana sen bir daha evlenemezsin demesi zoruma gitti. Çevrede çok oturaklı efendi bilinen biri insanlar hayatımın şansını teptiğimi düşünüyor

Ay bırak, çok iyiyse neden kimseyi yakıştırıp arasını yapmamışlar, 17 yıl bekar kalmış bu adam? Klasik, bulduğu kısmet beğenilmeyince mok atan çöpçatan tavrı. Kimler kimler evleniyor, meziyet değil kısmet.

Hayatta herşey denge. Bir ilişkinin yürüyebilmesi için, sevmek de sevilmek de şart.
Ne kadar iyi olursa olsun, hiçbirşey hissetmediğiniz biriyle yürümeyecek.

Sevmediğin bir iliskiye evet deme insanın içi almaz nasıl yatağa gireceksin ? Ayrıca her insanın kusurları var sevdiğin insanın kusurlarını tolere edersin ama sevmezsen gözüne batar istemezsin , sarılmak bana yeter filan hikaye adamla sevişmezsen o ulvi sevgisi bir yere kadar sürer eninda sonunda sorun çıkar ki sevgi ile başlayan evliliklerde bile bir sürü sorun oluyor

Beni deli gibi seven biride olsa gönlümün ısınmasını tenimin uyusmadigi biri ile evlenmezdim.

Çok umursamıyorum baba tarafının klasik saçmalıkları güzel görünen ama malesef iyi olmayan akraba unsuru.

Bunu bende söyledim arkadaşlarıma kadınlık yapamam ben hissetmiyorum diye.

Avukat belki karşılıksız bırakacak hislerinizi? Belki o da başka birini seviyor? İhtimaller zinciri tamamen ikisi de olmaz

Kimseye kulak asmayın baskılara gelmeyin yaşayacak olan sizsiniz.Daha mesajlasirken zorlanıyorsanız evlilik nasıl olacak.Kendinizi zorlamayın.

Hızlı evliliğe nişana gidenden çekinirim. Derim ki neyi fark ettirmeden kendini kakalamaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…