- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
İnsanlar zor durumda duygu olarak çıkmazdayken fikir alışverişinde bulunabilirler. Yukarı mesajı bir daha okursanız karşı tarafın tek isteğinin bir düşün hemen kestirip atma olduğunu ama benim yıllardır kendisinin yolunu kestiğimiz son dönemde birazda baskı ile kendimi kötü bir şey yapmışım gibi hissettiğimi bu sebeple konuştuğumu ama hala bir şey hissetmediğimi yazdığımı görürdünüz. Burada isminiz yok diye herkesi eleştirel bir tavır takınmanıza anlam veremiyorum. Ben gel garipliğimi sorgula demedim. Azıcık had bilin.Sevmediğin biriyle sırf seni seviyor diye birlikte olmak önce kendine sonra karşındakine büyük saygısızlık. Biri olmak zorunda değil hayatınızda. Sevmediğin birine ne verebilirsin, ilişkiniz ne kadar sağlıklı olabilir ki? Garipsiniz kadınlar.
Avukat olanla konuşmaya başladık umarım hayırlısı olurBence burada konu olan iki şahıstan da bir hayır gelmez, en iyisi yeni denizlere yelken açmak.
2 yıl bile evli kalmamış birinden bahsediyoruz. Neden toplumda bu kadar farklı görülüyor bu durum mesela evlenmeyi aynı evi paylaşan ve sonra ayrılan çok insan var. Onların sonradan yaptığı evliliklerde huzur mutluluk olabiliyor. Ne yaşayıp tüketmiş olabilir ki?17 senedir seven güven vermedi bana. Diğeride evlenip ayrılmış. Sizin daha yaşamadığınız heyecanları muhtemelen o tüketti bile. Denklik sadece eğitimle olmuyor. İkisinide eleyin.
Bu kadar abartı bana ya yalan gibi ya da takınyı gibi geliyor.Onların kurbanı vardı türbede o zaman bizde çağırmışlardı. Kendisine evet dersem 2 ayrı adam adamış öyle söyledi. Benim tuhaf karşıladığı şeyde bu aslında bana bu kadar sevgi sözcüğü tuhaf geliyor ben mi garibim bilmiyorum. Yakın ark mesajlarını atıyorum. Bulmuşsun bunu yorsun diyorlar. Gerçi ben bu konuda şanslı insanım avukata açılırsa ilk kez birinin peşinden koşmuş olucamarkadaşlarımda sevgililerini evliliğe ikna etmeye çalışıyor bu sebeple aşırı tepki gösteriyorlar bana. Bu yüzden kararsız kalıyorum.
O zaman hayırlı olsunAvukat olanla konuşmaya başladık umarım hayırlısı olur
Teşekkür ederim umarım güzel olurO zaman hayırlı olsun
Bu çok etkilemez diye düşünüyorum an ist 4 saat ablamda öyle ilişki yürüttü, ve benim akrabalarımın çoğu iki ablamda orada rahat bir şekilde gidip görebilirim kendiside gelebilir çok sık ama umarım aralıkta atamam olur ve İstanbul a taşınırımayy hiç bilemedim
ben avukat olana sıcak bakamadım gerçi şu an onunla görüşüyormuşsunuz ama
evlenmiş olmasıyla da hiç alakası yok bence
uzaklık, ben uzak ilişkilerin başlangıç aşamasında hiç mantıklı olmadığını düşünüyorum.
asla tercih etmediğim bir ilişki şekli
ne zaman ya belki olur desem olmadı ve sevdiğim insanla yanyana olmak varken neden uzak ilişki olsun?
Ben bunu kendisine de söyledim bir kere kahve içtik zaten ama bana söyledikleri kafamda çok ? Yaptı. Görmek istediği gelinliği bile anlattı bana tuhaf geldi. Hatta sonradan söylediği başkasıyla evlensen bile gelip seni görmek istiyordum gelicek tim falan demesi. Sanırım birde bana garip gelen bir evi var maddi olarak ailesinde o da iyi sana o evin anahtarını vericem eğer başkasıyla evlensen bile seni üzerse ve ayrılırsan gelip kalabilirsin orada diye. Ya çok romantik takılıyor ya da garip yani bu durum bana normal gelmedi. Ahh ne büyük aşk diyip gideceğimi mi düşündü bilmiyorum.17 yıldır kim kimi sever ya çok creepy
Ben avukata taktım sanırım biraz yani bana çok benlik geliyor biraz ağırbaşlı bende çok rahat hareket edemiyorum yani hala hoşlandığımı söyleyemedimikisiyle de olmayın bence karşılıklı olmalı
Bu adam normal bir kafada değil. Dikkatli olmanızı öneririm.Ben bunu kendisine de söyledim bir kere kahve içtik zaten ama bana söyledikleri kafamda çok ? Yaptı. Görmek istediği gelinliği bile anlattı bana tuhaf geldi. Hatta sonradan söylediği başkasıyla evlensen bile gelip seni görmek istiyordum gelicek tim falan demesi. Sanırım birde bana garip gelen bir evi var maddi olarak ailesinde o da iyi sana o evin anahtarını vericem eğer başkasıyla evlensen bile seni üzerse ve ayrılırsan gelip kalabilirsin orada diye. Ya çok romantik takılıyor ya da garip yani bu durum bana normal gelmedi. Ahh ne büyük aşk diyip gideceğimi mi düşündü bilmiyorum.
Ben bunu kendisine de söyledim bir kere kahve içtik zaten ama bana söyledikleri kafamda çok ? Yaptı. Görmek istediği gelinliği bile anlattı bana tuhaf geldi. Hatta sonradan söylediği başkasıyla evlensen bile gelip seni görmek istiyordum gelicek tim falan demesi. Sanırım birde bana garip gelen bir evi var maddi olarak ailesinde o da iyi sana o evin anahtarını vericem eğer başkasıyla evlensen bile seni üzerse ve ayrılırsan gelip kalabilirsin orada diye. Ya çok romantik takılıyor ya da garip yani bu durum bana normal gelmedi. Ahh ne büyük aşk diyip gideceğimi mi düşündü bilmiyorum.
sana o evin anahtarını vericem eğer başkasıyla evlensen bile seni üzerse ve ayrılırsan gelip kalabilirsin orada diye.
Bu adam normal bir kafada değil. Dikkatli olmanızı öneririm.
Kesin deli.
Ben bunu kendisine de söyledim bir kere kahve içtik zaten ama bana söyledikleri kafamda çok ? Yaptı. Görmek istediği gelinliği bile anlattı bana tuhaf geldi. Hatta sonradan söylediği başkasıyla evlensen bile gelip seni görmek istiyordum gelicek tim falan demesi. Sanırım birde bana garip gelen bir evi var maddi olarak ailesinde o da iyi sana o evin anahtarını vericem eğer başkasıyla evlensen bile seni üzerse ve ayrılırsan gelip kalabilirsin orada diye. Ya çok romantik takılıyor ya da garip yani bu durum bana normal gelmedi. Ahh ne büyük aşk diyip gideceğimi mi düşündü bilmiyorum.
Ben bunu öngördüm sanırım bu yüzden olumsuz yanıt verdim, sadece tanıdık olduğu için etrafa çok söyleyemedim bir şey hissetmiyorum demekle yetindim. Arada hala baskı görüyorum malesef bu yüzdenBu adam normal bir kafada değil. Dikkatli olmanızı öneririm.
Yoko kadar cesaret edemez ama sanırım biraz tuhaf yaşıyor içinde duygusallığı anlam veremedim.yorumlara +1500
psikopat uzak dur da evin bodrumuna falan kapamasın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?