Senin sevdiğin mi seni seven mi?

tamam işte çok saçma
Bana da mantıklı gelmedi. İlk gün düşünmek istiyorum dedim. Sürekli bu baglılık bana biraz manipülasyon gibi geldi 2 gündür emin olduğum kararımı bugün açıkladım artık görüşmüyoruz. İnanılmaz rahatladım bildiğiniz yük kalktı omuzlarımdan ve çok ilginçtir üzülmedim sanki olması gereken oldu yüreğim eskiden çız etmişti bunda hiç

Bence ikisi de değil çünkü bir insan baskasi icin tercih etmesi gereken bir şık değil tek secenek olmali
Sizi seven sizi kendi hayalindeki gibi sevmistir evlenseniz belki de sen beni neden sevmiyorsun diye mutsuz olup sizi de mutsuz edecek nereden bilebilirsiniz?
Diger avukat da sizin hoslandiginiz ama şu an karşılığı olup olmadigi belirsiz biri
Yaşı ya da önceden evlilik yasamasi sizin acinizdan sorun degilse, ben yine de bu kisiyi hayatimda istiyorum diyebiliyorsaniz şansınızı deneyin ama reddedilirseniz digerine kosmayin tavsiyem bu olabilir.

Ben olsam beni seveni alırdım mutlu ederdi zamanla alışılır bence alışamam sevemem demeyin en azındn sizi kırmaya çekinir şans verin elini tutmam felan demeyip deneyin derim zira evliliik çok zor sizi anlamaz ise karşıdaki hele..

Teşekkür ederim diğerine koşamam çünkü açıkça istemediğimi söyledim ve görüşmüyoruz artık. Avukata gelicek olursakta biraz bilgi toplama aşamasındayım kendim dışında boşanma olması benim için bunu gerekli kılıyor. Bir nedir ne değildir görmem lazım umarım hayırlısı olur hissettirdiği gibi gerçekleşir

Teşekkür ederim ama benim için zor bir durumdu. Çocukluğumdan beri birşey hissetmiyorum başkasını kandırmak çok iyi bir davranış gözükmüyor bana. Kendisinde ilettim hissetmiyorum dedim.

17 yıl platonik sevmek çok sağlıklı değil. Takımtılı biri belli ki. Hiç gerek yok ben sevmem böyle ısrarcı tipleri

Etkileşim olmadan olmaz.. sırılsıklam aşık olunmasa da elektrik önemli.
Duygulardan emin olmak lazım. Sevmediğin etkilenmedigin biriyle hicbirseye katlanilmaz.

17 yıl platonik sevmek çok sağlıklı değil. Takımtılı biri belli ki. Hiç gerek yok ben sevmem böyle ısrarcı tipleri
Bende böyle düşünüyorum bir kaç kez evimize gelmiş apartmanın kapısına, spor yaptığım zaman parka gelip beni izlemiş. Birde bir kere a101 e kadar takip ettiğini söyledi. Bunları ben tuhaf karşıladım açıkcası bana normal gelmiyor. Bu bende ? Olan kısımlarda biriydi. Şu an görüşmüyoruz ben söyledim hissetmediğim hayırlısı olur inşallah

sevdiğim kişiyi sevmek psikolojisi ile değil açlık psikolojisi ile büyütmüşlerdi.
Değerlendirmek çok zor gerçekten tanımaya çalışmak adım atarken insan çok tereddüt ediyor. Bu sebeple önce iş sonra eş derim hep, umarım herşey çok güzel olur hepimiz için

Amaan Allah korusun o ne öyle, korkutucu. Siz dikkat edin aman diyeyim buna başınıza bela olmasın. Korkunç bir şey bu bence

Takip etmek fln hastalık. Takıntı. Asla bu sevgi değil.
Daha önce aşık oldum, ergenlik dönemi in bitimine denk gelmişti o zaman bile acı çektiğimi hatırlıyorum yıllar sürdü unutmam ama asla rahatsız edici bir davranışta bulunmadım. Şu an hala sosyal mecralarda arkadaşız fotosunu begenmişliğim bile yok evli rahatsız olmasın diye

Sevmediğin biriyle sırf seni seviyor diye birlikte olmak önce kendine sonra karşındakine büyük saygısızlık. Biri olmak zorunda değil hayatınızda. Sevmediğin birine ne verebilirsin, ilişkiniz ne kadar sağlıklı olabilir ki? Garipsiniz kadınlar.

Tek taraflı sevgi olmaz . İki kişinin de duygularının karşılıklı olması gerekir .

Amcanın bılmem neyının neyı ne iş yapıyor ?
Avukatla ılgılı herhangı bır sey yokkı .Adam daha acılmamış size.Ne senı seven ne senın sevdıgın karsılıklı saygı ,Sevgı onemlı

Ben böyle senelerce seven insanlardan korkuyorum ya. Manyak mıdır nedir Allah’ın takıntılısı?

Kocamı çok seviyorum, ayrılsak depresyonu ekmekle yerim ama 2 seneye unuturum gider hele ortak çocuk olmasa unutmam maksimum bir sene sürer.

Bir kere bana böyle çok sevdiğini sanan takıntılı manyaklar güven vermiyor.

Seçeneklere ekleme bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…