Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim oğlan çok büyük,oyuncak yok haliyle evde,.ama yeni şeyler alabilirim.neye, ne kadar ihtiyaç var,belirtirseniz ,maddi duruma göre yardımcı olurum.
not:videoyu izlemeden,atlamışım konuya.şimdi izledim.sanırım bu arkadaşlara göndereceğiz.en kısa zamanda,birşeyler ayarlayacağım.
Çok hoşuma gitti,en nihayetinde çocuklar çok mutlu olacak. Tatil biter bitmez tüm tanıdıklarımdan, oyuncakları toplayıp istenilen adrese ulaştıracağım...Kazen duyarlılığınız için teşekkürler....
Ayy süper Benım kızım 1 yasında onun oyuncaklarını paylasmaya daha zaman var ama zaman kaybetmek istemıyorum kızıma alırken 2 tane alırsam bu acıgı kapatırım kızım buyudukce elındekı oyuncagıda paylasırız en azından 1 kısıde olsa daha fazla mutluluk olur
Kızımın oyuncaklarına şimdi baktım 3 tane fazladan arabası var mesela 3 araba cok az ama etrafdan biraz toplayacagım yeğenimin unuttuklarını toplayıp gondericem en azından kargonun adrese teslim ettıgıne degsin Oyuncak şart mı hani boyama kitabı sevimli kalemler falan da olur mu acaba Birde adres ? Kanalda size yardımcı olucaz dedi ama anlamadım o kısmı
Böyle etkinlikleri görünce cok mutlu oluyorum çok teşekkürler :) Biz de evde yaş nüfusu fazla olan ailelerdeniz ancak etrafa ve bakabileceğim her yere bakıp bir faydam dokunmasını sağlayacağım, cook teşekkürler bu imkanı sağladığınız için..