Senin Oyuncağın Benim Oyuncağım

Kazen vesile oldugun icin Allah razi olsun
Atıl ne dememkk ben yeni alır gönderirim, yeter ki gülsünler yavrular.
Cok cooook sevindimmmm :)))

benim oğlan çok büyük:KK25:,oyuncak yok haliyle evde,.ama yeni şeyler alabilirim.neye, ne kadar ihtiyaç var,belirtirseniz ,maddi duruma göre yardımcı olurum.

not:videoyu izlemeden,atlamışım konuya.şimdi izledim.sanırım bu arkadaşlara göndereceğiz.en kısa zamanda,birşeyler ayarlayacağım.

Son düzenleme:
Çok hoşuma gitti,en nihayetinde çocuklar çok mutlu olacak.
Tatil biter bitmez tüm tanıdıklarımdan, oyuncakları toplayıp istenilen adrese ulaştıracağım...Kazen duyarlılığınız için teşekkürler....

Ayy süper
Benım kızım 1 yasında onun oyuncaklarını paylasmaya daha zaman var ama zaman kaybetmek istemıyorum kızıma alırken 2 tane alırsam bu acıgı kapatırım kızım buyudukce elındekı oyuncagıda paylasırız en azından 1 kısıde olsa daha fazla mutluluk olur

Kızımın oyuncaklarına şimdi baktım 3 tane fazladan arabası var mesela
3 araba cok az ama etrafdan biraz toplayacagım yeğenimin unuttuklarını toplayıp gondericem en azından kargonun adrese teslim ettıgıne degsin
Oyuncak şart mı hani boyama kitabı sevimli kalemler falan da olur mu acaba
Birde adres ?
Kanalda size yardımcı olucaz dedi ama anlamadım o kısmı

Benim ev de yeni gelin evi, bebek yok henüz. Ama elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. Duyarlılığınız için teşekkürler KK EKİBİ.

Böyle etkinlikleri görünce cok mutlu oluyorum çok teşekkürler :)
Biz de evde yaş nüfusu fazla olan ailelerdeniz ancak etrafa ve bakabileceğim her yere bakıp bir faydam dokunmasını sağlayacağım, cook teşekkürler bu imkanı sağladığınız için..

Ben videoyu izleyemiyorum telden girdiğimden mi acaba bilmiyorum ama söz konusu oyuncak ise çok fazla miktarda mevcut işe yararlari göndermek isterim

Ne güzel bi proje ne güzel bi farkındalık inş daha devamı gelir birlikte ❤ tam destek hep destek

Benim 4 uzler daha 10 aylik.. cok şükür bizim ihtiyacimiz o kadar .. buyuduklerinde kampanya devam ediyorsa zevkle katilirim . Cok guzel bi düşünce

Projenin mimarlariyla iletisime gectim umarim cok cocugu guldururuz. Yayilmasinda yardimci oldugunuz icin de tesekkurler.

Gereken neyse elimden geleni yaparım evde çocuk Yok ama yenisi alınır yine de yollanır En Büyük KK

Internet bağlantım cok yavaş videoyu yu izleyemiyorum, bu kampanya tam olarak nasil oluyor, nereye gönderiliyor?

Aaaa az önce burda konunun muhatabı gibi tanıtan yeni bir üye bir e-posta adresi vermemiş miydi? Neden kaldırıldı o?

X