Senin Oyuncağın Benim Oyuncağım

Arkadaşlar bakın şimdi göz attım, bu topikte de çocukları için kıyafet ve oyuncak yardımı talep eden üyeler var, lütfen onlara da bir el atalım. Kimsenin görmediği için yardımcı olamadığı konular açılmış burda da -ki ben de bildirim sayesinde bu topiğe gelmeseydim haberim olmayacaktı- burdan da başlayabiliriz işe bence.

Her zaman varim imkanlar ölçüsünde... Hele birde söz konusu cocuklarsa bize uzanan eli tutmamak Allahin gücüne gider...

videoyu izleyemedim sizden ricam kargo bilgilerini bana yollar misiniz?

Bulunduğum semtte , çocuklar için oyuncak , kitap v.b eşyaları toplayan Ve dağıtan gönüllü bir yardım kuruluşu var.
Hatta dagitiminda bazen bende bulunuyorum..
Eğer bu kampanyada gerçek kişilerini bulursa çok güzel böyle etkinlikler.
Inşallah bu işin gerçek gönüllüleri çoğalır ve bu tur kampanyalar gerçekten sahiplerini bulur.

Bende elimden geleni yaparım. Kızım 4 yaşında,sürekli veriyorum ihtiyaç sahiplerine elimdeki oyuncak,ayakkabı ve giysileri,hatta ara ara sosyal ağlarda doğudaki okullar için yardım talebi oluyor,güvendiğim yerlerse onlarada ulaşmaya çalışıyorum.

Çok güzeL bir şeye adım atılmış.

Benim oğlanın var bir sürü oyuncakları, göndermek isterim ama yorum yazın demiş videoya biz size ulaşırız demişLer.

Aslında bir iletişim e-maili verilseydi veya telefon daha iyi olabilirdi K Kazen

Kesinlikle çok güzel bir proje :super::super::super::super:

Daha önceden Antalyada köy okulundan bir anasınıfı ögretmeni çocukları için kullanmadığımız oyuncaklar istemişti

Oraya göndermiştim oğlumun oyuncaklarını

Yine elimden geldiğince göndermek isterim seve seve

Çok güzeL bir şeye adım atılmış.

Benim oğlanın var bir sürü oyuncakları, göndermek isterim ama yorum yazın demiş videoya biz size ulaşırız demişLer.

Aslında bir iletişim e-maili verilseydi veya telefon daha iyi olabilirdi K Kazen

1. mesaja iletişim bilgisini ekledim ...

Bu projeniz içiz sizi tebrik ederim çok ince düşüncelisiniz

Benimde 3 tane çocuğum var eşim işsiz bende oyuncak sıkıntısı çekiyorum ahhh olsada hem yardım edebilsem hemde kendi çocuklarıma alabilsem

Arkadaşlar ben de konu açmıştım ama kimse yazmadı 3 tane çocuğum var 5 yaşında kız 3bucuk yaşında erkek 1 yaş erkek kıyafet ve oyuncak yardımına ihtiyacım var yardımcı olur musunuz çocuklarımın yüzü gülsün istiyorum :) başka çocuklarda görüp bizim neden yok diyorlar eşim işsiz çayocağı na gidiyor sabah erkenden kalkıp iş çıkar diye çıkarsa çalışıyor çıkmazsa yok :KK43: eğer yardımcı olursanız çok ama çok dua ederim gerçekten cevabınızı bekliyorum allah şimdiden razı olsun böyle birşeye vesile olduğunuz için

Çok güzel kampanya ama ben adresi bulamadım nasıl yolluyoruz anlamadım yardımcı olurmusunuz arkadaşlar .

süper bir proje helal olsun bende şimdi mail atıyorum arkadaşlara çocugum yok ama oyuncakalıp göndericem

X