senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Ablacim sen bu adami 3.5 sene boyunca yuzyuze gordun mu? Gormeyip de bu kadar asik olmussan problem sende zaten

Her defasında farklı hikayeyle gelen her defasında kandıran adam size nasıl güven verebiliyor? Bu kadar mı ihtiyacınız var birine güvenmeye, bu kadar mı kolay ve bedava sizin güveniniz?

Ya bu iliskiye fazla anlam yüklemiş olabilir misiniz? Adamin muhtemelen sizin gbi konuştuğu 10 kadin daha vardir

Her defasında farklı hikayeyle gelen her defasında kandıran adam size nasıl güven verebiliyor? Bu kadar mı ihtiyacınız var birine güvenmeye, bu kadar mı kolay ve bedava sizin güveniniz?

Evet bu kadar değil çok daha fazlasına ihtiyacım vardı. Hayatımda ilk kez bir adam beni sevmişti. Ve ilerisini düşünüyorduk-dum. Zaten yaşadığım büyük problemlerim vardı. Denize düşen yılana sarılır diye boşuna dememişler.

Yine kacirdiniz konu

Ya bu iliskiye fazla anlam yüklemiş olabilir misiniz? Adamin muhtemelen sizin gbi konuştuğu 10 kadin daha vardir
Bu kesinlikle benim koca değil. Bu kadar yaratıcı aldatmaz, slm mrb zevüşelim falan der, altı üstü karısını aldatacak, bu kadar aksiyona girmez.

Bütün bunlar sanalda mı döndü? Maşallah.
Sanalda birine nasıl aşık oluyorsunuz ki? Telefonu mu öpüyorsunuz mesela? Bilgisayara mı sarılıp uyuyorsunuz?

Benimkine sordum "Yok ben kimseyi seninle aldatmadım." dedi. Zaten çocuğu da yok. Elendim.

Bacim konsantre olursan cevaplayabilirsin inaniyorum. Sen bu adamla yuzyuze kac kez gorustun?

Yuzyuze gorusmediniz hic dimi? Sadece sanalda yasanan seylerden mi bu hale geldiniz?

Kısacası bu erkeklere güven olmaz. Sevgiliniz birden kadın bile çıkabilirdi. En büyük ceza unutmaktır. Onlarla uğraştıkça önemli olacaklar, umursamayınca özellikle erkek olan kuduracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…