senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Aynen konu geyik diye girdim güldüm ama bahsettiğiniz üyenin bu yaptığı çok çirkin kınıyorum

Arkadaş 2 aylık evlilikte ve çocuksuz doğal olarak hayatı çok güllük gülüstanlık sanıyor daha Bir şey görmemiş Bi kaç seneye Bi de çocuğu olduğu zaman olgunlaşır öyle bol keseden sallamaması gerektiğini anlar. Teşekkürler hassasiyetiniz için. Kadınların çoğu iyi yürekli arada çıkıyor bazen böyle

kadının çocuğunu niye kattınız ya
safi kötüsünüz
çok kötüsünüz
kalbiniz kararmış

ay nerden gördüm ben bu mesajları bu nasıl leş bi üslup ya
bi de 2 yıllık dediğiniz bölümleri sınavda totosuyla adını yazanlar bile kazanıyor(!) bilin istedim

valla eşim yaparsa kendi bilir, ben keyfime bakarim o napar bilemem

ay nerden gördüm ben bu mesajları bu nasıl leş bi üslup ya
bi de 2 yıllık dediğiniz bölümleri sınavda totosuyla adını yazanlar bile kazanıyor(!) bilin istedimİ
Seni ağlayacak bisey sölim 4 senelik psikoloji tezimi de verdim yani bu durumda sanırım psikolog unvanı almaya hak kazandım .
Ama bu arada ben 2 senelik 2 bölüm okudugumda da dernek actım :) vizyonum hep daha ileride oldu.
Arabanızın muaynesini yaptıracak paranız bile olmayıp korkudan arabanızı garajdan cıkaramayıp burada bana akıl vermeniz güldürüyor
Ay buldumcuk seni senin bu sonradan görme yorumların konuların beni güldürüyor
18 yasımda bile arabam oldugunda böyle düşüncelerim olmamıştı acaba kendi yetersiz hayatıha mı baksan? Bakmazsan daha leş uslüplar gelecek sen bilirsin

Ay sen hala utanmadan siteye girip yorum mu yapıyosun şu yorumdan sonra insan utanır siteye girmeye. Hala gelmiş şu mezunuyum bunu yapıyorum diyor.
Ananın amıyla veriliyor

Bir şey söyleyeyim size herkesin böyle düşündüğü bir şey

KİMSE SİZİ KISKANMIYOR.

Bir şey söyleyeyim size herkesin böyle düşündüğü bir şey

KİMSE SİZİ KISKANMIYOR.
Kıskanmasına gerek yooook.
Herkes kendisi gibi aile apartmanına muhtac kocası yatakta istemediği icin mutsuzlugunu burada benim üzerimden atmasın kafidir bu sözler adam olana ztn
Okey. Kıskanmasın. Herkes kendi durumuyla mutlu olsun.
Ama herkes kendisi gibi sanmasın karşısındakini
Ağlayarak günlüğüne yaz simdi
Yani burada kocaya muhtac profil yaftası yapıstırırsanız bende aradaki farklılıkları söylerim
Bu niye rahatsız etti :))))

Ay sen hala utanmadan siteye girip yorum mu yapıyosun şu yorumdan sonra insan utanır siteye girmeye. Hala gelmiş şu mezunuyum bunu yapıyorum diyor.
Benim esime cekirdek aileme laf bi kez daha edilsin bak daha ağır seyler yazacağım istersen deneyelim

Üslubunuzda sıkıntı var gerçekten. Margaret Hale nin dediği gibi Tam bir Cringe Şelalesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…