senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Senden akıl isteyen oldu mu? Olmadı
Konı ben mi actım hayır
Esimi bu kadar dert ettiysen ve madem sana göre capkın ise konum atalım gel bi tur senle takılsın da bi rahatla. Rahatlarsan susarsın? Hatta kg su ile sorun yasayan arkadası da cağırın dicem de bizim ki kilolu sevmiyor neyse capkın ya nefes alsın yeter diyecek artık. Uyarma ile anlamayanın hakkı eylemdir.

Kıyamam ya bir şey bulamadın da senaryo mu yazıyorsun. Ne ara boşanma aşamasına geldim len benim niye haberim yok.

Oha oha sen psikoloğa git acilen tedavi ol.

Ahlak diplomayla verilmiyor tabi.

Yanlışlıkla ağzından bir şey kaçırdı. Buraya yansıttığı mükemmel hayatıydı oysa ki. Şimdi onun hırsını yaşıyor.
He aptalım hırsımdan kacıracağım kendi ağzıma yazıyorum buraya dimi? Hatta arabasında gps i ozamandır unuttum demisim herkesi salak kendinizi akıllo sanıyorsunuz ve esim burada mevzu bahşs değil ve ben konuşmadığım fikir almadıgm sürece yoruma devam etmek hakkın değil.
Bu sebepten esime cok kafayı taktıysan gel bi tur seninle takılsın bi rahatla ne dersin?
Cünkü dilinden düşürmüyorsun.
Ama kg ver de gel

Kiz cvp vermeyin de sussun artik bxbxbb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…