senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Fake misin nesin ya. Şurada iki linç edecektik. Amaaan

Kafamızda soru işareti bırakmış bi türlü atamıyorum suan kafamdan nolcak şimdi
Herkes yanındakini kontrol etsin demek istemiş olabilir kimse yapmaz demesin yapıyorlar demek istemiş de olabilir, evet yapanlar var ama bu eşleriyle adamların arasındaki bir sorun, genç kadınlar da biraz gözü açık olsun, ömrümü ömrüne veririm demesinler.

KK - Bunu mu demek istemiştiniz… ( sevgilinizin eşi kocam beni aldatmadı diye kocasını savundu sizde madem kocan seni aldatmadı benimle sevgili olan kimdi ? Dediniz )

Şimdi ödülümü verin
Hayır. Kocan seni benimle aldattı haberin olsun demek. Aynı zamanda bekarım diye kandırıp beni de seninle aldattı demek istiyorum.

Tabii zehir gibiyim bak hiç sevgilim yok demiş 2 ay once. Peki 3 yıldır kiminle sevişiyorsun diye sormaz miyiz konu sahibi???
Seni şeytan seniii bi benim aklıma gelmez eski konularına,mesajlarına bakmak,hemen inanırım.

'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Ha bacım bizim kocamız olabilir yani öyle bir taş attın metres olduğunu da bu kadar belli etmezsin yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…