- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.203
- 598
- Konu Sahibi birakisina
-
Sekse ulaşır dedim zaten. Sevgili ayrı konu. Konu sahibi çok istekliymiş sevişmek istiyormuş falan. İstese sevişir yani.Yok valla kudra. Sekse ulaşır ama sevgililiğe öyle kolay ulaşamıyorlar. Benim yakın arkadaşım senelerdir bekar sevgili bulamıyor. Konu sahibi de bence tamamen yokluktan buldum yapışayım demiş. Farkında aslında sevgilisi olmadığının saçma bir şeyi gerçek sandığının ama bulamam umutsuzluğuyla elde tutmaya çalışıyor. Yazık eder kendine
Bu açıdan bakınca bu da mümkün.Konu sahibi icin 30 küsur senelik bekar hayatina ilk giren adam. Sanalda olsa bi ses bi etkilesimdi bu adam. Ustune hayaller kurmuş. Kafasinda sinemaya, restauranta gitmis. O adama ihtiyaci vardi. Bak Katibin soyledigi cok dogru. Cok buyuk yokluk var ya 30 küsur sene 0 erkek. Benim algilamam mümkün degil. Yapi olarak mümkün degil yani neyse bxbxvx. Ne zaman ki adam yok kardes ben evliyim diyo kadin da o zaman beni tercih etti cinsel olarak ben doyurdum, ben basardim kafasina giriyo. Bunlarin hepsi asiri sagliksiz ruh halleri ama yola ben baska bi kadindan üstünum, ben tercih ediliyorum diye cikmadi bu kadin. O en son gelen ruh hali bence
Kocalarınıza sahip çıkın başlığı olmuş buÖmrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Benim kocam değilKimin kocası oldugu ortaya çıktı mı ? hshsh
Gidip kocama sorayım o muymuş sizin sevgiliniz'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Gel kiz sorma bosuna. Adamin 2 cocugu varmisGidip kocama sorayım o muymuş sizin sevgiliniz
Evet aynen böyleKonu sahibi 30 yaşında ve hiç sevgilisi olmamış mı ?
Sadece sanaldan mi konusmus 3.5 yıl?
Yanlış anlamadım değil mi
Yok valla kudra. Sekse ulaşır ama sevgililiğe öyle kolay ulaşamıyorlar. Benim yakın arkadaşım senelerdir bekar sevgili bulamıyor. Konu sahibi de bence tamamen yokluktan buldum yapışayım demiş. Farkında aslında sevgilisi olmadığının saçma bir şeyi gerçek sandığının ama bulamam umutsuzluğuyla elde tutmaya çalışıyor. Yazık eder kendine
Aşık oluyorlar maalesef, şimdilerde sosyal medya var bizim zamanımızda telsizler vardı bir rumuzla sadece sesini duyduğun insanların konuştuğu bir yerdi halk telsizleri, zaten dışa dönük sosyal olan insanlar görüştüğü insanlarla tanışmaya da giderdi, halk telsizini Kemal Sunal filmindeki gibi arkadaş arıyorum arkadaş ben yakışıklı dediği yalnız insanların sosyalleştiği bir yer gibi düşünmeyin evli aileleri olan insanların da sohbet ettiği ailelerle buluşulup görüşülen de bir mecraydı telsizler.Ve elbette sevgi konu sahibinin yaşadığı bişey değil. İnsan gözünün rengini bile net bilmediği birine ne kadar aşık olabilir
3.5 yıl buluşmadan nasıl konuşulur 30 yaşında bayan .Konu sahibi 30 yaşında ve hiç sevgilisi olmamış mı ?
Sadece sanaldan mi konusmus 3.5 yıl?
Yanlış anlamadım değil mi
Abla illaki vardır da peki sence hissedilen duygu gerçektn aşk mı? Mesela bu konu sahibinin karşısına seven, değer veren bekar birisi çıksa eminim ki konu sahibi bu adamı şutlar. Ama duygusal boşluk öyle tehlikeli bir şey ki insan selam vermeyeceği tiplere aşık oldum sanıyorAşık oluyorlar maalesef, şimdilerde sosyal medya var bizim zamanımızda telsizler vardı bir rumuzla sadece sesini duyduğun insanların konuştuğu bir yerdi halk telsizleri, zaten dışa dönük sosyal olan insanlar görüştüğü insanlarla tanışmaya da giderdi, halk telsizini Kemal Sunal filmindeki gibi arkadaş arıyorum arkadaş ben yakışıklı dediği yalnız insanların sosyalleştiği bir yer gibi düşünmeyin evli aileleri olan insanların da sohbet ettiği ailelerle buluşulup görüşülen de bir mecraydı telsizler.
Asosyal içine kapanık insanlar da kullanırdı ama, kendilerine bir dünya kurarlardı aynı sosyal medya gibi, bir sese hayran olup kendi içinde bu sese duygular besleyenler aylarca konuşup bu konuşmaları aşka dönüştürenler, hayal kırıklığı yaşayınca yine telsizde ağlayarak aşk acısını anlatanlar, aynı şeyleri 80’lerde dergilerin mektup arkadaşlığı bölümünde de gördüm, böyle yazınca Sümerler’in tarihini anlatıyor gibi oldum ama :))
Bizlere garip gelse de ama sadece sesini duyduğu, ama sadece mektuplarını okuduğu veya sosyal medyada gördüğü bir silüete aşık olanlar oluyor ne yazık ki, sitede bile kaç tane genç kadın var sevgi arayan ve birkaç kere yazıştığı insana bağlanan, belki aileden yaralılar belki psikolojik sorunları var bilmiyorum, bile isteye evlilerle görüşüp karısını değil beni seviyor diyenleri ayrı tutuyorum, onlar başka bir tür.
Aşık oluyorlar maalesef, şimdilerde sosyal medya var bizim zamanımızda telsizler vardı bir rumuzla sadece sesini duyduğun insanların konuştuğu bir yerdi halk telsizleri, zaten dışa dönük sosyal olan insanlar görüştüğü insanlarla tanışmaya da giderdi, halk telsizini Kemal Sunal filmindeki gibi arkadaş arıyorum arkadaş ben yakışıklı dediği yalnız insanların sosyalleştiği bir yer gibi düşünmeyin evli aileleri olan insanların da sohbet ettiği ailelerle buluşulup görüşülen de bir mecraydı telsizler.
Asosyal içine kapanık insanlar da kullanırdı ama, kendilerine bir dünya kurarlardı aynı sosyal medya gibi, bir sese hayran olup kendi içinde bu sese duygular besleyenler aylarca konuşup bu konuşmaları aşka dönüştürenler, hayal kırıklığı yaşayınca yine telsizde ağlayarak aşk acısını anlatanlar, aynı şeyleri 80’lerde dergilerin mektup arkadaşlığı bölümünde de gördüm, böyle yazınca Sümerler’in tarihini anlatıyor gibi oldum ama :))
Bizlere garip gelse de ama sadece sesini duyduğu, ama sadece mektuplarını okuduğu veya sosyal medyada gördüğü bir silüete aşık olanlar oluyor ne yazık ki, sitede bile kaç tane genç kadın var sevgi arayan ve birkaç kere yazıştığı insana bağlanan, belki aileden yaralılar belki psikolojik sorunları var bilmiyorum, bile isteye evlilerle görüşüp karısını değil beni seviyor diyenleri ayrı tutuyorum, onlar başka bir tür.
Iste inaniyosun. En guzel ask senin ki telefonda nette konusurken. Cunku onu sen yaratiyosun.O filmi izlemiştim çok güzel. Kızın rumuzu da yalnız kalplerdi.şuan o imkanlardan kat kat fazlası var ama samimiyet yok.
Aşık olması kafasında oluşturduğu silüyet olarak görüyorum. Gercek de buluşunca ilişkim sürmemişti ayrıl barış sosyal medya üzerinden tanıştığım lise sonken benimde oldu.
yani telden konuşurken ten uyumuna bile sonsuz inanıyorsun muhabbetin harika vs. Reel bambaşka.
Ablacım o an aşk zannediyorlar aşk olduğuna çok inanıyorlar, şu an konu sahibi için yaşadığı bu duygu aşk ve aşk acısı çekiyor, sosyal medya icat oldu aldatmalar çoğaldı gibi bir algı var ama öyle değil, sosyal medyanın atası mektup arkadaşlığı ve halk telsizleridir hatta direkt halk telsizi desem daha doğru, görüntü yok ses var bir sistemde bir rumuzla tesisatınızda kaliteliyse Türkiye’nin birçok şehrinden birçok insanla konuşabildiğiniz bir mecra, hatta hatta sağlam bir sistem kurduysanız İtalya İspanya gibi ülkelerle bile konuşuyordunuz, aynı sosyal medya gibi kendinizi ince uzun ahu dilber tasvir edebilirdiniz, yaşamadığınız bir hayatı yaşıyor gibi anlatabilirdiniz, bekarım deyin çok yakışıklıyım deyin aileden zengin bir genç olun hayal dünyanıza kalmış, havalı mike ‘lar (mikrofonlar) vardı, sesiniz bir çıkardı ki aşık olunası:)))Abla illaki vardır da peki sence hissedilen duygu gerçektn aşk mı? Mesela bu konu sahibinin karşısına seven, değer veren bekar birisi çıksa eminim ki konu sahibi bu adamı şutlar. Ama duygusal boşluk öyle tehlikeli bir şey ki insan selam vermeyeceği tiplere aşık oldum sanıyor
Evet yanlis cikis noktasi. Cani yanmis. Can yakmak istiyor.Kurslara gitsen yeni yeni seyler öğrensen mesleğin yoksa işkurun meslek kurslarına gitsen veya tekrardan üniversite falan okusan. O iliski senin için olur değil artık emin ol karsına senin dengin biri çıkacak. Konuya keşke sizin kocanız benimle olabilir diye baslamasaydınzor zamanlar gecirdiğini anlıyorum lütfen gerçeğe dön evinden çık kendine özen göster
Abooo bir dakika açılınGel kiz sorma bosuna. Adamin 2 cocugu varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?