- 4 Eylül 2018
- 18.760
- 72.076
- 598
- Konu Sahibi birakisina
-
Ben kınamadım ama insanlar aklını da kullanmayı bilmeli. İyi yol var kotu yol var. Kotu olana gidiyorsa bile isteye o insana acınmaz. Ne halleri varsa görsünler. Çoğu metres para ve ben tercih edilen oldum duygusu için bu igrenclige kalkisiyor. Hicbir erkek için buna değmezKınamayın Allah korusun diyorum da .
Benim eski erkek arkadaşım evli arkadaşlarının eşlerini aldattığını söylüyordu .
Hatta evini bile kullanma teklifi ediyorlarmış.
Bende sinirlenmistim ne demek böyle bir şeye aracı oluyorsun demiştim.
Yok vermem asla demişti .
Ama evli erkek arkadaşları hep aldatıyormus eşlerini .
Böyle kadınlar var evli falan dinlemiyorlar .
Ne bilim tuhaf hayatlar .
Aiiyy şaka gibi. Ergen herhaldeSadece yazisiyolarms, bulusmamislar
Sizi karısıyla aldatmamış ikinci kadın sizsiniz bu oyunda.Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Yok evliyim dedi. Hep aklımda bir suphe vardı. Birşeyler celisiyordu. belirsizlik içinde bıraktı beni bu yüzden bende çok çok çok fazla zorladım gerçekler neyse onu söylesin diye. Çok acılsr çektim. Eğer ben zorlamasaydim o kadar gerçekleri anlatmiycakti. Ama meğer gerçekleri anlattığına beni inandırdı. Ben ise ona inandım güvendim ve irtibatı koparmamiz gerektiğini bu şekilde devam edemeyeceğimi açıkladim. Sonrasında uyanmaya başladım ve gene yalanlar söylediğini anladım bu kez bir şekilde bana ulaşmasını sağladım. Ağzıma geleni söylemek istedim söyledim ama o ulaşılamaz oldu ben ise rahatlamiyordum. Beddualar hakaretler küfürlerm. Sonra dedimki bana kimsin nesin herşeyi anlaticak bütün sorularıma cevap vereceksin kafamda soru işareti kalmiycak bana deliller gostericeksin ben gerçek ne onu ogrenmek duymak istiyorum deyip surekli uğraştım. Çok öfkeliydim beni anlamıyordu canımın nasıl acidigini bana nasıl eziyet ettiğini anlamıyordu. Beni anlayana kadar, gerçekten pişman olana kadar bu defteri kapatmiycam dedim. Ve hala pişkinligine devam ettiği için dahada öfkem büyüdü. Yani delillerle gerçekleri anlatmasını istiyorum ve hatalarını kabul edip gerçekten pişman olduğunu görmek istiyorum ona çektirmek istiyorum durulmuyor içim
Benim erkek arkadaşım şey derdi ilişkisi olan yada evli adamlara daha çok rağbet oluyor.Ben kınamadım ama insanlar aklını da kullanmayı bilmeli. İyi yol var kotu yol var. Kotu olana gidiyorsa bile isteye o insana acınmaz. Ne halleri varsa görsünler. Çoğu metres para ve ben tercih edilen oldum duygusu için bu igrenclige kalkisiyor. Hicbir erkek için buna değmez
Ne metresim ne de para istedim. Evet haklısınız zarara isteyerek girene merhamet edilmez. Başkalarına karşı bende bu şekilde çok keskinim aslında. İşte bu yüzden de bunları yaşıyorum su an.Ben kınamadım ama insanlar aklını da kullanmayı bilmeli. İyi yol var kotu yol var. Kotu olana gidiyorsa bile isteye o insana acınmaz. Ne halleri varsa görsünler. Çoğu metres para ve ben tercih edilen oldum duygusu için bu igrenclige kalkisiyor. Hicbir erkek için buna değmez
Ben katılıyorum buna önceki mesajımda da dediğim gibi herhangi bir dala tutunamamis olduğu için tercih edilmis sevilmiş duygusunu tatmanin bir yolu bu onlar için. Ya da para. Tabii ki erkekler daha suçlu. Ama burada suç yarıştırmak değil ahlaklı olmak önemli. O daha suçlu bu daha az suçlu değil mesele.Benim erkek arkadaşım şey derdi ilişkisi olan yada evli adamlara daha çok rağbet oluyor.
Bazı kadınlar elinden alma gibi bir icguduyle yaklasiyor maalesef.
Tek taraflı değil suç bence de .
Evli yada ilişkisi varsa uzak durmuyorlar ki .
Ilişkisi var adamın biliyor hala yok fotolarını begeniyor yok yazıyor falan ben çok gördüm bunu .
Sahipli erkeklere takan çok kadın vat .
Buda bir gerçek.
Şimdi herkes tepki vericek bana ama bu gercekler .
Hep kadınlar çok masum.erkekler aranıyor şeklinde konuşuluyor da takan kadın da var .
Erkek de iş bitiyor tabi erkek hayatındaki kadına sorumlu .
Ama hayatında biri olan bir erkeğe de yanaşıp baştan cikarmaya çalışan kadın ahlaksızlığı diye de bir şey var.
Oyy oyy oyy.'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Karısı erken boşalıyormuş. Adam tatmin olamıyormuş o yüzden konu sahibini bulmuş doymak için.
Evet evet çok haklsiniz. Hala gelse gelme demem. Hala affederim. Bu konudaki görüşlerin doğru ve evet bende kendime çeki düzen vermek istediğim için doktora gidiyorum. Dramacıyımsam neden canım acıdı ne cektiğimi ben biliyorum anlayamazsınız bunu. Ama peki drama yapıyorum. Can sıkıntısı işte oyalanıyorum böyle saçma sapan işlerleBana göre hala aşıksın görmediğin kişiye, intikam alma, pişman olması faso fiso kendini affettirmesini umuyorsun bekliyorsun saf gibi bu kafa ile çok beklersin daha çok acı çektirir sana zaaf haline getirmişsin. Ayrıca cinsellik yaşamadığın için düzgün bir ilişkin de olmadığı için sağlıksız ilişkiler sana doğru gelmiş. Sizin aranızda hiçbirşey yok önce bunu algıla bir diğer eşten kendini üstün sanma,buluşmamış bile değer vermiyor öylesine konuştuğu birisin sadece cinsellik için konuştuğu..
Velev ki karısı yetmiyormuş da neden boşanmıyor? İlişkileri var ki boşanmıyor adamın söylediği herşey yalan diyorsun ama bunlara inanıyorsun bence inanmak istediğin için ve sana iltifat etmesi seni coşturuyor ama çok sıradan yalanlar bunlar. Nereden intikam alcaksın? Kime entrika yapcaksın ne eşini biliyorsun ne kendisini doğru dürüst siler engeller hesapları kapatır nerden bulcaksın Allah aşkına birde seni deli diye ortaya atar bağımlı yapıştı kaldı bana der. Dua et para vs dolandırmamış seni.
Adam senin noktan kadar takmamıştır bile çok acı çektim bla bla abartma sende yuh fazla dramacı geldin demek ki gerçek birşey yaşasan sonu heralde nereye giderdi bilmem. Ayrıca zerre pişman olmaz bu tipler kişilikleri mayaları bozuk. Biraz kendine gel çeki düzen ver olgunlaş.
Benim erkek arkadaşım şey derdi ilişkisi olan yada evli adamlara daha çok rağbet oluyor.
Bazı kadınlar elinden alma gibi bir icguduyle yaklasiyor maalesef.
Tek taraflı değil suç bence de .
Evli yada ilişkisi varsa uzak durmuyorlar ki .
Ilişkisi var adamın biliyor hala yok fotolarını begeniyor yok yazıyor falan ben çok gördüm bunu .
Sahipli erkeklere takan çok kadın vat .
Buda bir gerçek.
Şimdi herkes tepki vericek bana ama bu gercekler .
Hep kadınlar çok masum.erkekler aranıyor şeklinde konuşuluyor da takan kadın da var .
Erkek de iş bitiyor tabi erkek hayatındaki kadına sorumlu .
Ama hayatında biri olan bir erkeğe de yanaşıp baştan cikarmaya çalışan kadın ahlaksızlığı diye de bir şey var.
Bunlari anladim. Evliyim dedi. bosanip senle evlenicem dedi mi sana hic? Demediyse seni kandirmis olnuyo ki adam.Yok evliyim dedi. Hep aklımda bir suphe vardı. Birşeyler celisiyordu. belirsizlik içinde bıraktı beni bu yüzden bende çok çok çok fazla zorladım gerçekler neyse onu söylesin diye. Çok acılsr çektim. Eğer ben zorlamasaydim o kadar gerçekleri anlatmiycakti. Ama meğer gerçekleri anlattığına beni inandırdı. Ben ise ona inandım güvendim ve irtibatı koparmamiz gerektiğini bu şekilde devam edemeyeceğimi açıkladim. Sonrasında uyanmaya başladım ve gene yalanlar söylediğini anladım bu kez bir şekilde bana ulaşmasını sağladım. Ağzıma geleni söylemek istedim söyledim ama o ulaşılamaz oldu ben ise rahatlamiyordum. Beddualar hakaretler küfürlerm. Sonra dedimki bana kimsin nesin herşeyi anlaticak bütün sorularıma cevap vereceksin kafamda soru işareti kalmiycak bana deliller gostericeksin ben gerçek ne onu ogrenmek duymak istiyorum deyip surekli uğraştım. Çok öfkeliydim beni anlamıyordu canımın nasıl acidigini bana nasıl eziyet ettiğini anlamıyordu. Beni anlayana kadar, gerçekten pişman olana kadar bu defteri kapatmiycam dedim. Ve hala pişkinligine devam ettiği için dahada öfkem büyüdü. Yani delillerle gerçekleri anlatmasını istiyorum ve hatalarını kabul edip gerçekten pişman olduğunu görmek istiyorum ona çektirmek istiyorum durulmuyor içim
Evet evet çok haklsiniz. Hala gelse gelme demem. Hala affederim. Bu konudaki görüşlerin doğru ve evet bende kendime çeki düzen vermek istediğim için doktora gidiyorum. Dramacıyımsam neden canım acıdı ne cektiğimi ben biliyorum anlayamazsınız bunu. Ama peki drama yapıyorum. Can sıkıntısı işte oyalanıyorum böyle saçma sapan işlerle
Yaptim ben de yapacagimi demissin. Ne yaptin tam olarak?Cinsellik hiç yaşamadığım.ve kimseyle bu konuları konuşmadigim için inandırdı beni evet. Ve evet gerçekleri anlattı sanıyordum.
Evet sonradan öğreniyorum çünkü hayatımda yalan söyleyen insanlar pek yok. Kendim de soylemedigim için ve hayatımda ilk kez sevgilim oldugunu sandığım için hemen inanıyorum inanıyordum. Ve ihtiyaç hissederseniz birine yani bütün sebepler bir araya geldiyse oluyor işte. Ağır yorumlar yapmışlar. Herkes istediği gibi inanıp istediği gibi düşünebilir. Zaten karısı bana ulaşmak istediğinde bişey anlatmama gerek yok. Mesajlasmalar ses kayıtları duruyor.neye isterse ona inanır. Canımı acıtma dedim ve acıttı canımı. Canımı acıtırsan bende senin canını acıtırdım. Beni hafife aldı. Hakaretler etti. Uyarmaya devam ettim hala ama yok ne beni anlıyor ne de hatasını kabul ediyor. Hala beni suçlamaya devam ediyor. Yaptım bende yapacağımı. Yani bu kadar yaptığım yeterli sanırım. Biri de demişki ne acısı çektin Allah aşkına diye. çok klişe ama herkesin derdi kendine ağır gelir. Allah etmesin psikolojik hastalıklarınız olursa anlarsınız ne çekip ne çekilmediğini. Bende farkındayım saçma sapan çok basit bir konu. Böyle saçma sapan bir konu için neden kendime eziyet edeyim? Neden kendi canımı acıtayım? Demek ki var bir problem. Zayıf noktalarımı kullandı. Psikolojik sorunlarımın olduğunu bildiği halde girdi hayatıma. Zaten anlamanızı beklemiyorum.
Ya hayatinda oyle bir figure, aska, sevgiliye ihtiyaci var. Kendide diyo zaten ihtiyacim vardi diye. 30 lu yasina gelmis psikllojik sorunlari olan anladigim kadariyla evden bile pek cikmayan bi kadin. Ilk oltaya atlamis. Bence buraz da saf demek istemiyorum da neyseKendi kendine acı çektirmeyi seviyorsun demek ki adamın kokusunu biliyor musun? Hiç sarılıp öptün mü? Öpüştünüz mü? Sarıldınız mı? Dünya gözüyle gördün mü? Bak dünya gözü diyorum ne önemli birşey bu yazık değil mi?
Ben senin menfaatine soylüyorum kulak ver diye. Canın acıması normal değil daha çok kendi kendini gazlıyosun gibi hayal dünyanda yarattığın bir figür sadece.
Belki pis biri dişleri çürük buram buram sigara kokuyor ve keko? Nerden bileceksin görmediğin adam için normal mi bu acılar çektim öldüm bittim demeler? Hala da gelse hayır demem diyorsun şaka mı? Güven tek kullanımlık.
Daha nice kandırır seni eline düşmüş biri olarak görüyor bence canı sıkıldıkça döner merak etme yalan rüzgarında savrul dur aynı çemberde döndürüp durur yaşar gidersin öyle bilmem kaçıncı kırıştırdığı biri olarak bu tipler birden fazla kişi ile konuşur ayrıca hayatı da kaçırırsın. Kendine değer vermezsen kimse vermez.
Allah'ım akıl fikir..
Ben gördüm vala. Tabii ki metres güzellemesi yapmıcam ama her zaman eş kadın daha güzel metres çirkin olmuyorm. Metresin zekisi ve güzeli de varGüzel ve zeki tek bir metres görmedim gerçekten karıları misler gibi amaa
Saf olduğunu sanmıyorum. Adam evliyim demiş ama karısını bırakıp kendisiyle birlikte olmadığı için ve hatta karısıyla bosanamiyorsa bile kendisiyle de devam etmediği için, kendisinden kurtulmaya çalıştığı için öfkeli. Tercih edilen, adamın karısı olmuş. Adama yetmese de adam bırakamamış karısını bak.Ya hayatinda oyle bir figure, aska, sevgiliye ihtiyaci var. Kendide diyo zaten ihtiyacim vardi diye. 30 lu yasina gelmis psikllojik sorunlari olan anladigim kadariyla evden bile pek cikmayan bi kadin. Ilk oltaya atlamis. Bence buraz da saf demek istemiyorum da neyse
Sorunlari olan diyeyim saf yerineSaf olduğunu sanmıyorum. Adam evliyim demiş ama karısını bırakıp kendisiyle birlikte olmadığı için ve hatta karısıyla bosanamiyorsa bile kendisiyle de devam etmediği için, kendisinden kurtulmaya çalıştığı için öfkeli. Tercih edilen, adamın karısı olmuş. Adama yetmese de adam bırakamamış karısını bak.
Zengin olmasına bile gerek yok ki .Hiç tek taraflı değil kadınlarda da var kepazelik. İşin ucunda birde adam zenginse ruhunu bile satar.
Valla burda metresleri saymaya baslarsak Marilyn Monroe'dan baslamamiz lazim. Yesilcam donemi bazi kadin oyuncular falan. Bunlar ne cirkin ne aptal. Boyle genellemeler yapilamaz zaten.Ben gördüm vala. Tabii ki metres güzellemesi yapmıcam ama her zaman eş kadın daha güzel metres çirkin olmuyorm. Metresin zekisi ve güzeli de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?