senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Ne yasadiniz allah askina? Nedir cok acilar cekmenize neden olan?

Birseylerin ardina saklanmaya calismayin. Sorumluluk alin. Ben yaptim deyin. O an icin oyle istedim deyin. Yani 40larima gelmek uzereyim bu yazdiklariniz bana yirmilerimdeyim gibi hissettirdi, o zamanki teknolojiyle.

Bence 3 yil sizinle yazismaya sabir eden adam bile takdiresayan. Normal bir insan bir iki yazar trollemekten sikilir birakirdi herhalde.

Bu bilginin bize nasıl bir faydası olacak. “Aaa Türkiye’de bir adet aldatma vakası varmış” deyip tüm kadınların kocasını takip etmesini mi bekliyorsunuz?

Yaşadıklarınızla ilgili ayrıntı verseniz, aldatılan eş buralardaysa anlar diyeceğim de, o da yok.

Bu haliyle alay etmek için açılmış bir konudan ötesi değil.

Ne acısı çektin Allah aşkına ya. Evlat acısı mu gördün? Anan baban kanser mi oldu? Ne acısı çektin?
Kokuşuk aşklarınızı güzellemeyin şöyle.
Herkes aşık oluyor. Aşk can acıtmaz. Sizin gibi insanlar mazoşist geliyor bana. Yokluktan kendinize duygusal acı yaratıyorsunuz.
He canım he en büyük aşk seninkiydi en çok sen acı çektin.

Bunlar hep rahat batması. Dertsizlik. 30 üstü yaşındayım diyor bir de insan utanır söylemeye

Evliyse uzak durucaksin yani.
Ya bu adamların evli olduğunu sonradan mı ogreniyorsunuz .
Evli adam kendini belli eder .
Gece tellere çıkmaz vs .
Ben ilişkide bile adamın ilgisinden anlıyorum beni aldatma potansiyeli var mı yok mu diye .
Biraz gözünüzü açın kardeşim ya.
Cat diye 12 de adamı ara mesela cevap veriyor mu vermiyor mu gör

Ben şu an ikna oldum yalnız
Kadınların olmayan erkeklerin olan sorununu da kadınlara mal etmeyi başarmış herif tebrik ediyorum

Cinsellik hiç yaşamadığım.ve kimseyle bu konuları konuşmadigim için inandırdı beni evet. Ve evet gerçekleri anlattı sanıyordum.
Evet sonradan öğreniyorum çünkü hayatımda yalan söyleyen insanlar pek yok. Kendim de soylemedigim için ve hayatımda ilk kez sevgilim oldugunu sandığım için hemen inanıyorum inanıyordum. Ve ihtiyaç hissederseniz birine yani bütün sebepler bir araya geldiyse oluyor işte. Ağır yorumlar yapmışlar. Herkes istediği gibi inanıp istediği gibi düşünebilir. Zaten karısı bana ulaşmak istediğinde bişey anlatmama gerek yok. Mesajlasmalar ses kayıtları duruyor.neye isterse ona inanır. Canımı acıtma dedim ve acıttı canımı. Canımı acıtırsan bende senin canını acıtırdım. Beni hafife aldı. Hakaretler etti. Uyarmaya devam ettim hala ama yok ne beni anlıyor ne de hatasını kabul ediyor. Hala beni suçlamaya devam ediyor. Yaptım bende yapacağımı. Yani bu kadar yaptığım yeterli sanırım. Biri de demişki ne acısı çektin Allah aşkına diye. çok klişe ama herkesin derdi kendine ağır gelir. Allah etmesin psikolojik hastalıklarınız olursa anlarsınız ne çekip ne çekilmediğini. Bende farkındayım saçma sapan çok basit bir konu. Böyle saçma sapan bir konu için neden kendime eziyet edeyim? Neden kendi canımı acıtayım? Demek ki var bir problem. Zayıf noktalarımı kullandı. Psikolojik sorunlarımın olduğunu bildiği halde girdi hayatıma. Zaten anlamanızı beklemiyorum.

Yüz yüze görüşmeden nasıl sevgili olduğunuzu sanarsınız Allah aşkına. Ergen de değilsiniz. 30 yaş üstü bir insan 3,5 sene yüzyüze gelmediği insanla vakit harcar mı?
Kusura bakmayın da asıl kabahat sizde.
Gerçekten sevgili olmak için reel paylaşım gerekir. Kokusunu, mimiklerinizi görmeden uzaktan nasıl aşk yaşadım sanıp bu kadar derbeder hale gelir bir insan. Yaşadığınız şey gerçek değil. Siz aldatılmamışsınız. Sizin sevgiliniz olmamış. Biraz akıl mantık. Oturun bir düşünün. Sakinleşin

Ayy olay var diye geldim de konu sahibi sosyal deney yapıyor heralde. Bir yorumları da okuyup geleyim

Ka
'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Kaç evli erkekle görüştünüz de buradaki bütün hanımefendilerin de kocası olabilir?

3 yildir adamin evli oldugunu nasil anlamadiniz?
Hic mi telefonuna mesaj/arama gelmedi? Aksam olunca karisinin yaninda nasil mesajlasti sizinle
Bence evli olduğunı biliyordu ama muhtemelen adam görüşmüyoruz ilişki bitti yalanını uydurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…