- 25 Temmuz 2013
- 12.855
- 52.654
- 798
- Konu Sahibi birakisina
-
Boşver sıkıcı olur şimdi tek başına.Dışım gayet iyi benim hiç içime çekilemem napayım içerde?
Evet görüntülü konuştuk. Reelde değil ama sanalda ne istiyorsa onu yaptımGörüntülü de konuşmamıştır bunlar ya. Ben karşıda bir adam olduğuna da inanmiyorum. Para da kaptırmış olabilir.
Bir erkek eğer iktidarsız değilse dokunamadigi kadınla üç buçuk yıl niye görüşsün yani akıl var mantık var. Ben bile görüşmem.
Yoo görüşür, boş vakti çoktur, oyun oynamayı seviyordur. Ama elinin altında iyi kötü 3-5 tane daha vardır, yoksa 3 yıl internetin başında fırt fırt sıvazlıyorsa erken boşalan zavallı bir masturbasyon bağımlısıdır.Görüntülü de konuşmamıştır bunlar ya. Ben karşıda bir adam olduğuna da inanmiyorum. Para da kaptırmış olabilir.
Bir erkek eğer iktidarsız değilse dokunamadigi kadınla üç buçuk yıl niye görüşsün yani akıl var mantık var. Ben bile görüşmem.
Aferin.Evet görüntülü konuştuk. Reelde değil ama sanalda ne istiyorsa onu yaptım
Buna denktir akıl mantık konuşur be amaan. Bak hala makul beklentilere giriyosun insanlara karşıGörüntülü de konuşmamıştır bunlar ya. Ben karşıda bir adam olduğuna da inanmiyorum. Para da kaptırmış olabilir.
Oyu arkasından el salla durumuna gelmiş sizin düşünceler.Yanılıyorsunuz. Adam karısı yetmediği için benimle devam ettiğini söyledi. Hatta karısı bile ben sana yetemiyorum demiş.
Evet çok korkunç.Hayır allan ergenusu bile olabilir. Çocuğun ailesi farketse başı belaya bile girebilir konu sahibinin. 12-13 yaşında veletler neler yapıyor.
Kadın niye yetemesin? Kendinizi kandırıp durmayın ya. Altı üstü sevişmek. Adam seni yücelterek kendini aklıyor. Sana sen süpersin ondan yani diyerek gemisini yürütüyor. Tabi ben karaktersizin tekiyim diyemez ya.Yanılıyorsunuz. Adam karısı yetmediği için benimle devam ettiğini söyledi. Hatta karısı bile ben sana yetemiyorum demiş.
Onca yıl boyunca neden hiç buluşmadınız cidden merak ettimEvet görüntülü konuştuk. Reelde değil ama sanalda ne istiyorsa onu yaptım
Hayır allan ergenusu bile olabilir. Çocuğun ailesi farketse başı belaya bile girebilir konu sahibinin. 12-13 yaşında veletler neler yapıyor.
Yetti mi peki? Doydum sonunda dedi mi?Evet görüntülü konuştuk. Reelde değil ama sanalda ne istiyorsa onu yaptım
Yanılıyorsunuz. Adam karısı yetmediği için benimle devam ettiğini söyledi. Hatta karısı bile ben sana yetemiyorum demiş.
Ben sana yetemiyorum aslan parçam diyormuş da aldattığını bilmiyordur heraldaysa.Karısı biliyo muymuş?
Yeni ogrenmemis ki. Adam diyomus ki karim bana yetmiyo. Sorun adamin bu kadini simdi basindan atmaya calismasiOyu arkasından el salla durumuna gelmiş sizin düşünceler.
3 sene şöyle aldatacak eşi varsa insanın “ben kiminle evlenmişim iyi ki gördüm şu hali der” deyip size ve eş adayınıza teşekkür eder ya.
Baya değişiksiniz karşılıklı.
Ben hiç inanmadım evli olduğunu yeni öğrendiğinize o da hemen açıklama yapıyor size ya evlilik şöyleydi falan diye yersen.
Daha pazar günü iki gün önce gülmeli yorumlar yapıyormuşsunuz burda.
Ne oldu birden öğrendiniz o da böyle açıklamalar yaptı size yani???
Aldatma kitabına giriş bir açıklamaları
Neyse ikiniz birbirini uzaktan bulmuşsunuz da eşine yazık adamın umarım bir an önce öğrenir.
İnşallah adamın kim olduğunu öğrenirsiniz bir an önce de adamın eşine yazarsınız bunları.
Burda eşleri masumca uyuyan kadınları “yaa beni tercih etti uzaktan bile yetiyorum be” diyerek kandırmazsınız.
Uyarıyormuş bir de bakın uzaktan tercih ediliyorum diye anlatıyor
Değişik değişik günlük hayata uymayan şeyler anlatıp bir de tercih ediliyorum diye anlatıp milleti trollemeyin ya.
Adam ücretsiz görüntülü seks yapmış. Muhtemelen karısını tatmin edemeyen üç beş saniyede işi biten zavallının teki. Egosunu tatmin etmek istemiş sanaldan.Yoo görüşür, boş vakti çoktur, oyun oynamayı seviyordur. Ama elinin altında iyi kötü 3-5 tane daha vardır, yoksa 3 yıl internetin başında fırt fırt sıvazlıyorsa erken boşalan zavallı bir masturbasyon bağımlısıdır.
Kimlik yaşı tamam da zeka yaşı daha önemli oluyor o zaman şu durumda.30 lu yaşlarda ve neyse onu söyleyen açık olan ve yalana asla tahammül edemeyen samimi olmayan insanlarla irtibata devam etmeyen ve hayatında ilk kez böyle birine rastlamış biriyim.
Ben sana yetemiyom yiğidim, var git sanalda çitile iki dakika demiş.Karısı biliyo muymuş?
Siz kaç yaşındasınız ?30 lu yaşlarda ve neyse onu söyleyen açık olan ve yalana asla tahammül edemeyen samimi olmayan insanlarla irtibata devam etmeyen ve hayatında ilk kez böyle birine rastlamış biriyim.
Evet görüntülü konuştuk. Reelde değil ama sanalda ne istiyorsa onu yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?