senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Gerçekten şu konuda kimin kimi kimle aldattığının ne önemi var.
Eğer konu sahibi evli olmadığını bilmeden devam ettiyse 3 sene o erkeğin eşi olmamayı tercih ederim aldatılan olayım yani o durumda.
Bir insan sizi aldattıysa karısı olmak üstüne onunla çocuk sahibi olmak daha kötü bir şey ya.
En azından konu sahibi istese(istese!) bıçak gibi keser görüşmeyi ama karısı uğraşır durur soyadından kurtulmak üstüne haklarını almak üstüne travmalarını atlatmak için.
Gerçekten haberi yoksa aldatılan tarafta veya değil ne fark eder.
Karısını seninle aldatmış diye on kere düzeltsen ne olacak şu durumda.
Konu sahibi siz de her şeyi doğru anlatıyorsanız gidin tedavinize devam edin ya intikam işlerine falan girmek size bir gram yarar sağlamaz.
O adam kimse artık ikinci ayda evli olduğunu fark eden bir kadın tarafından gazaba uğrar zaten boşverin.

Yanılıyorsunuz. Adam karısı yetmediği için benimle devam ettiğini söyledi. Hatta karısı bile ben sana yetemiyorum demiş.
Valla mı? Hiç erkeklerin söylediği bir yalan da değil bu gerçekten. Karısı ben sana yetemiyorum yiğidim 3 tane daha kuma alalım da demiş mi?

Yanılıyorsunuz. Adam karısı yetmediği için benimle devam ettiğini söyledi. Hatta karısı bile ben sana yetemiyorum demiş.
Bi kerecik sevişmemişsiniz ki. Nasıl senle devam etsin? Adamda yalanın bini bi para, bunu bile bile inanmaya devam ediyorsunuz, işinize geliyor tabi, ego şişiyor.

Ya ne diyecekti? Ben serefsizin teki oldugum icin macera ariyorum mu diyecekti? Bunlar en klasik aldatan erkek cumleleri.

Umarim yasin 25'ten buyuk degildir yoksa durum fena.

Yahu karısı adama "yetmiyorsa" bile seni ne yapsın? Gider gercek bir ilişki yaşar. Seninle ne yaşıyorki devam etsin? Sen ne yaparak yettin ona acaba?
Şaka mısın cidden.

Bu konu sahibine yazan zampara da eminim ki senin bahsettiğindeki gibi milyon kişiye yazıyordur. Ben 3 yıldır evli olduğunu bilmediğine inanmamıştım ama sadece sanal bir mesajlaşmada gerçekten anlamamış olabilir :/

Siz bu adamın her söylediğini kanun hükmünde mi görüyorsunuz? Neden her söylediğine inanıp düşüncelerinizi ona göre şekillendiriyosunuz? E hiç sormadınız mı karınla fiziksel yakınlıkla tatmin olmuyorken benimle nasıl mesajlaşarak tatmin oluyorsun diye? Sırf mesajlaşarak tatmin olan adam karısı boxerına sürtse sular seller gibi bırakır

Sizinle nasıl devam etti peki? Telefonun diğer ucundan ne yaparak yettiniz karısının cinsel anlamda yetmediği adama? Dokunmadiginiz adama nasıl yettiniz? Pardon görmediğiniz diyecektim.

Sizinle nasıl devam etti peki? Telefonun diğer ucundan ne yaparak yettiniz karısının cinsel anlamda yetmediği adama? Dokunmadiginiz adama nasıl yettiniz? Pardon görmediğiniz diyecektim.
Şimdiiii elimi aşağı doğru kaydırıyoruuuum diyerek yetmiş

Şimdiiii elimi aşağı doğru kaydırıyoruuuum diyerek yetmiş
Ay çok fena çok fenaa. Herif 3 dklık. Küt gidiyor hemen. O kadıncağız evde neler çekiyordur, yürüyen nevroz olmuştur bu çükübik yüzünden.

[/QUOTE]
Sadece inanıyo ama. Hiç görmemiş ki. Belki libidosuz adam, belki sertleşemiyo belki 3 dk da indomi oluyor?

Bazen de komplekslere girip hala bir kadın tavlayabiliyor muyum diyorlar çoğu sırf merak yada doyumsuzluk.. Hatta o asıl karısının libidosuna yetişemiyor bazen konu sahibesi gibiler yoklukta sanıyorlar bu adamları. Oysa ya full yaşıyordur ya dediğin gibi cinsel yönden zayıftır.

Asıl mesele ;görse belki de küfredeceği bir tipti, onun yüzünden tedavilik olacak kadar sorun yaşadı ise aşırı kaygılı tipli bağlanma var ve sevgi eksikliği var. Adamın yokluklarını düşünceğine kendi yoksunluğunu düşünmeli ilkbaşta.

Kanlı canlı karısı yetemiyodu sizle görüntülu 31le mo tatmin oluyodu? Ay belki de sadece sexting.
Görüntülü de konuşmamıştır bunlar ya. Ben karşıda bir adam olduğuna da inanmiyorum. Para da kaptırmış olabilir.
Bir erkek eğer iktidarsız değilse dokunamadigi kadınla üç buçuk yıl niye görüşsün yani akıl var mantık var. Ben bile görüşmem.

Hayır allan ergenusu bile olabilir. Çocuğun ailesi farketse başı belaya bile girebilir konu sahibinin. 12-13 yaşında veletler neler yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…