- 29 Mayıs 2021
- 13.554
- 87.857
- 548
- 36
- Konu Sahibi birakisina
-
Konuyu bu hale getiren kendisi ama doğru düzgün açmadı ki konuyu.Ya durum cok icler acisi aslinda. Hic gulunecek bi durumda yok ortada. Kadinin gercekten tedaviye ihtiyaci var. Ama konu o kadar sacmasapan evrildi ki gulmekten basima agri girdi gene
Birak ödesin psvnkEvet haklısınız. Tedavim düzenli şekilde devam ediyor. Şartlardan dolayı yeterli tedavi alamıyorum malesef. Ve bu adam bir kaç terapi ucretimi ödeyerek sorunu halledebilecegini sanıyor!
İşte önce bir iyice anlasaniz sonra ona göre hareket etseniz problem yaşamıycaksiniz.Ohh sagol rahatladim su an ajshaha
Siz kaç yaşındasınız?Evet haklısınız. Tedavim düzenli şekilde devam ediyor. Şartlardan dolayı yeterli tedavi alamıyorum malesef. Ve bu adam bir kaç terapi ucretimi ödeyerek sorunu halledebilecegini sanıyor!
Ağaçla evlenen kadın?Hic görüsmediginiz adamın ömrüne mi ömrünüzü verirdiniz yani
Bir numaraya sizi iki numaraya da sisme bebekle evlenip onu cok sevdigini söyleyen adamı koyuyorum
Anam agzindan lafi cimbizla bile cekemedik neyi anlayalimİşte önce bir iyice anlasaniz sonra ona göre hareket etseniz problem yaşamıycaksiniz.
Sadece inanıyo ama. Hiç görmemiş ki. Belki libidosuz adam, belki sertleşemiyo belki 3 dk da indomi oluyor?Kadın ciddi ciddi yatakta adamın on kaplan gücünde olduğuna ve karısının onu doyuramadığına bu yüzden adamın on dişi kaplan gücündeki kendisine aşık olduğuna falan inanıyor konu sahibi. Cidden değişik bir vaka. Hiç böylesini görmemiştim.
Ahahah yine suçlu biz olduk.İşte önce bir iyice anlasaniz sonra ona göre hareket etseniz problem yaşamıycaksiniz.
Sen çok güzel, acik açık anlattın da biz anlamadık zaten. Ne anlayışsız kadınlarız biz böyle yazıklar olsun.İşte önce bir iyice anlasaniz sonra ona göre hareket etseniz problem yaşamıycaksiniz.
Teknoloji sayesinde artık kaç kaplan gücünde olduğunda anlaşılıyormuş demekKadın ciddi ciddi yatakta adamın on kaplan gücünde olduğuna ve karısının onu doyuramadığına bu yüzden adamın on dişi kaplan gücündeki kendisine aşık olduğuna falan inanıyor konu sahibi. Cidden değişik bir vaka. Hiç böylesini görmemiştim.
Evet haklısınız. Tedavim düzenli şekilde devam ediyor. Şartlardan dolayı yeterli tedavi alamıyorum malesef. Ve bu adam bir kaç terapi ucretimi ödeyerek sorunu halledebilecegini sanıyor!
İşte buna inanıyor olması problem zaten. Nasıl neye dayanarak inanıyor? Ciddi psikiyatrik vaka. Doktorlar incelemeli.Sadece inanıyo ama. Hiç görmemiş ki. Belki libidosuz adam, belki sertleşemiyo belki 3 dk da indomi oluyor?
Popo sallamış olabilirKameradan el mi salladin?
Yanılıyorsunuz. Adam karısı yetmediği için benimle devam ettiğini söyledi. Hatta karısı bile ben sana yetemiyorum demiş.Kadın ciddi ciddi yatakta adamın on kaplan gücünde olduğuna ve karısının onu doyuramadığına bu yüzden adamın on dişi kaplan gücündeki kendisine aşık olduğuna falan inanıyor konu sahibi. Cidden değişik bir vaka. Hiç böylesini görmemiştim.
Aynı bana bulaşan herif gibi taktı mı takıyor demek ki.İşte buna inanıyor olması problem zaten. Nasıl neye dayanarak inanıyor? Ciddi psikiyatrik vaka. Doktorlar incelemeli.
Kamera falan da yok bence, sadece yazisarak olmuş ne olmuşsa artık.Kameradan el mi salladin?
Ağaçla evlenen kadın?
Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Allan çükübikine bak senYanılıyorsunuz. Adam karısı yetmediği için benimle devam ettiğini söyledi. Hatta karısı bile ben sana yetemiyorum demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?