- 19 Mayıs 2020
- 46.617
- 208.800
- 548
- Konu Sahibi birakisina
-
Sevmemiş ki, kedi fare oyunu yapmış, seviyor demek böyle aksiyonları. Böyle tipler de var. Ne ilk ne sonsunuz büyük ihtimal.Evet bu kadar değil çok daha fazlasına ihtiyacım vardı. Hayatımda ilk kez bir adam beni sevmişti. Ve ilerisini düşünüyorduk-dum. Zaten yaşadığım büyük problemlerim vardı. Denize düşen yılana sarılır diye boşuna dememişler.
Biliyordum böyle bir şeyin çıkacağını.İlgi çekmeye çalışmıyorum bir anda onlarca mesajı okuyup dönüş yapamıyorum. 3.5 yıl kadar önce online biriyle tanıştım. Zor bir durumum için çözüm arıyordum. Değil evli adamla sevgili olmak. Hayatımda bir kez bile sevgilim olmadı. Yani tek derdim derdime çözüm aramaktı. Adamın biri özelden mesaj yazdı yardımcı olmak isterim size diye. Bir kaç muhabbet falan. 2 tane cocugu olduğunu ama boşandığını söyledi. Ve bu süre icinde çok eziyetler etti. Sürekli farklı kurgularla geldi. Her defasında bunlar gerçekler dedi. Çok zorladım gerçeği anlatması için çok yıprandım kendimi mahvettim. Ne cektiysem bizzat hepsini çok iyi biliyor. Güya su an numarasını verdi kim olduğunu anlattı. İlk kez birini sevmek nasıl bişey onu yaşadım. Hayatımın merkezine koydum onu. Sonra da aslında evli olduğunu bana yalanlar söylediğini anlattı. Bu kez doğruysa tabi. Şimdi de çektirdiklerini çeksin istiyorum. Hazmedemiyorum. Psikiyatre gidiyorum antidepresanlar kullanıyorum. İçim sogumuyor öfkem geçmiyor. Çünkü pişkin pişkin gelip hala beni suçlamaya devam ediyor. Hatalı oldugunu samimi bir şekilde kabul etmiyor. Pişmanmış gibi davranıp bir yandan kendini savunuyor. Bende bana çektirdiklerini çeksin. Çeksin ki beni anlasın ve gerçekten pişman olduğunu göreyim istiyorum. Canını acıtmak istiyorum. Çünkü sürekli en başından uyardım onu. Bak benim niyetim böyle böyle , eğer bir yanlış yapar ve soylemezsen böyle böyle olur dedim en başından beri defalarca uyarmama rağmen devam etti. Kendi için beni çok kolay harcadı. Çok fazla güven verdi Cok fazla. Hayatımın içine etti. Şimdide beni yakasından atmaya çalışıyor. Bende hakkımı almadan gitmiycem. Bu kadar kolay kurtulmasını istemiyorum.
Ha, sizin kocanız değil öyleyse. İçiniz rahat olsunBen sordum seni onla aldatsam da onu seninle aldatamam çerepsız değilim dedı.
Peki. Nasıl istiyorsanız o şekilde bakın.Sevmemiş ki, kedi fare oyunu yapmış, seviyor demek böyle aksiyonları. Böyle tipler de var. Ne ilk ne sonsunuz büyük ihtimal.
Nikah yoksa hak da yok.Bende hakkımı almadan gitmiycem.
Siz de öyle yapmışsınız zaten yıllarca. Ama bu sizi bi yete götürmemiş.Peki. Nasıl istiyorsanız o şekilde bakın.
Cok rahatladım şuvan teşekkür ederım efenim.Ha, sizin kocanız değil öyleyse. İçiniz rahat olsun
Adami yüzyüze gelmemiştir bile.Sizinle yattı mı ?
E eşine söyle o zaman da kadın da bu asalak heriften kurtulsun
Evet malesef. Çok fazla anlam yükledim ve sonuç hayal kırıklığıYa bu iliskiye fazla anlam yüklemiş olabilir misiniz? Adamin muhtemelen sizin gbi konuştuğu 10 kadin daha vardir
Bişi sorcam 3,5 sene sonra nasıl anlayabildiniz adamın evli olduğunu?Peki. Nasıl istiyorsanız o şekilde bakın.
Hic buluştunuz mu?Evet malesef. Çok fazla anlam yükledim ve sonuç hayal kırıklığı
Çıplak gözle görmediği adamın neyine yetiyormuş?Adami yüzyüze gelmemiştir bile.
Kardesim seni uzmek istemem ama sen bu kafayla daha cok uzulursun. Bos vaktim olsa, iq umda azalma olsa, bende 26 tane erkegi 3 sene idare ederim. Gozunu ac allah askina, ac ki bidaha kandirilma
Amacım kadını üzmek değil adamı üzmek. Canımı acitirsan canını acıtırım dedim hafife aldı beniBöyle ise konu sahibinin hayalleri yine çöp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?