seni yenecemmm ankastreee !

Evet dolaplarimda kısmen siyah habire siliyorum onlarida :)))
ay yazık ama sana ya o_Obi ara mr.muscle'n fırın temizleyicisi vardı ben çok memnundum ondan şimdi bulamıyorum buralarda bulabilirsen onu da dene bence bir de etkili olur mu bilmiyorum da sehpalardaki lekelere mayonez sürüp bekletip silince tertemiz oluyor dene bakalım belki ankastrede de işe yarayabilir:KK14:

ay yazık ama sana ya o_Obi ara mr.muscle'n fırın temizleyicisi vardı ben çok memnundum ondan şimdi bulamıyorum buralarda bulabilirsen onu da dene bence bir de etkili olur mu bilmiyorum da sehpalardaki lekelere mayonez sürüp bekletip silince tertemiz oluyor dene bakalım belki ankastrede de işe yarayabilir:KK14:

Mayonez mii degisikmis valla sirkeden sonra onuda denrim :)

adı üstünde beyaz eşya ya benimde ocak gri kiracı olmasam o ocağı çoktan göndermiştim ne kadar silinse de olmuyor almak isteyen ya da almayı düşünen varsa uzak dursun bence beyaz dan saçmasın.

Al bendende o kadar bende kiracym ve ankastre evde vardi

Sirkeyi beze mi dokeym ocaga miii

beze de dökebilirsin ocağa da...ben bütün ankastreleri öyle temizliiyorum
elma sirkesini yüzey temizleyici gibi kullanıyourm ben, yerlere, parkelere camlara kapılara vs. leke kalmıyor hiç.
gri ankastrelerin bakımının bu kadar zor olduğunu bilmiyordum aldığıma pişman oldum ama ne yapalım böyle işte...

beze de dökebilirsin ocağa da...ben bütün ankastreleri öyle temizliiyorum
elma sirkesini yüzey temizleyici gibi kullanıyourm ben, yerlere, parkelere camlara kapılara vs. leke kalmıyor hiç.
gri ankastrelerin bakımının bu kadar zor olduğunu bilmiyordum aldığıma pişman oldum ama ne yapalım böyle işte...

Allahtan evdeki bizim degil.. bi arkadas lekelere dok dedi denedim gercekten güzel etkisi var artik oyle yaparim ne yapim

X