Kocam... Buyuk kavga ettik.. İncir çekirdegini doldurmayacak bir sebepten... Valizimi topladim ..gidiyorum bu evden..
Esimle 9 senedir tansyruz.. İki senedir evliyiz uc aylik bir oglum var..
Son bir kac zamandir esimin yaptiklari , konustuklari cekilmez oldu artik ...
Bu gece her sey normaldi .. Cok yakin komsularimizi yemege cagirdik yedik gulduk eglendik..onkar gittikten snra bebegi sen tut da mutfagi toparlayayim dedim.. Buyuk olan baligi ne yaptin dedi duruyor tezgahin ustunde dedim.. Birden laf sokmaya basladi sen nasil bir kadinsin bu evde neyi tam yapiyorsun ki zaten "safsin sen " bi isi de tam yap gibi cumleler sokmaya calisti ben de yanina gittim sacimi supurge ediuorim yine de yaranamiyorum sana .. Ne yapmam lazim dedim .. Hah ne supurge ediyorsun ya diye tersledi.. Ben cok duygusal biriyim aglamaya basladim birden .. Yanima geldi on dakika sonra bisey olmamis gbi askim bebbek durmuyor dedi.. Agladigimi gorunce noldu sana simdi.. Ne dedim ki ben sana simdii.. Sana da bisey soylenmiyor gbi laflar etti . ben de konusmak istemiyorum cekil karsimdan dedim..gitti bebegi uyuttu yatti.. Ben de hirsimi alamadim.. Gittim yanindan bebegi aldim baska yatak yaptim.. Onun yanindayken de beni yarin babamin evine birak , babam beni buraya iki gunde bir aglayayim diye yollamadi dedim.. Ses cikarmadi ... İcerde tam yarim saat burnumu cekerek agladim orali olmadi.. Ben de daha fazla sinirlenerek yaninaa gittim .. Kalk bazanin altinda valizimi alicam gidiyorum artik bu evden dedim.. Laflarin agirima gidiyor cekemiyorum artik dedim.. Yataktan kalkip uzerime yurudu seni simdi doverim burda dedi gidiyosan sabah toplarsin valizini dedi şok oldum.. Bagirdim kalkti yataktan ben de altindan valizi aldim bir hişimla esyalarimi doldurmaya başladim. Bana bagirarak soylenmeye basladi , bu eve geldiğimde hiç yüzum gulmuyor , her yer her yerde , eve hiç bakmiyorsun gidersen git , ustume yurumeleer bağirma seni burda simdi doverim tehditleri coook zoruma gitti... Olay bu gecelik bundan ibaret ..
Gelelim bana (!)
Evlenme karari aldik cunku ben onun atandigi sehirde is bulmustum.. Ben bir ogretmn adayiyim. Atanamadim.. Cok sevdim evlenmek istedim.. İsimi ayarladim.. Babami ikna ettim atanmadan evlenmeye.. Dugune on bes gun kala memleketinin bir ilcesine tayin istedi cikmaz zaten ben daha yeni atandim dedi.. Cikti dort bin nufuslu yere atandi.. Dugune on bes gun vardi duydugumda sok oldum gunlerce gecelerce agladim.. Cunku eve kapanacagimi ve cook yalnizlik cekecegimi biliyordum.. Kader dedim boyun egdim... Ses cikaramadim... Surekli evde surekli evdeydim ders calistim olmadi disari cikamadim cevre edinemedim.. Dolayisiyla esimden daha cok ilgi bekledim.. Eve kapanislarim sessiz cigliklara ani parlamalara donustu.. Bunu onunla paylastim.. Sonra cocugumuz olunca daha kotu oldummm. O da benden ilgisini buyuk cogunlukta kesti isine ve bebegine yogunlasti beni resmn unuttu.. Oyle ki 17 gun gecti cinsellik olmadi cinselligi birakin ayri yattik opup oksama dahi olmadi ben dayanamadim bagirdim cagirdim gine agladim zirladim ozur diledi yalvardi senden baska kimsem yok dedi.. Yorgunum unutuyorum falanlar filanlar... En sonuncu bu konu eklenince artik cekemiyorum.. Duvarlar ustume ustume geliyor bu evde.. Kendimi kafese kapanmis bir kus gibi hissediyorum.. Kimseye bu durumu anlatamiyorum.. Sir saklayacak derdimi anlatacak beni anlayacak kimsem yok.. Ozgurlugu elinden alinmis bir kus gibiyim bu gurbet ellerde.. Ailem coook uzakta.. Su an bunlari yazarken yavrumu ayagimda salliyorum, ve bir yandan agliyorum, o icerde fosur fosur uyuyor.. Dur konusalim gitme bile demedi.. Kendimi cok degersiz hissediyorum.. Caresiz kimsesiz..
Evim cok buyuk yetisemiyorum her tarafa ve sirf bu yuzden bunlari isittigime inanamiyorum su an dusunmekten basima agrilar giriyor..
Oglum gece uyumuyor gunduz uyiyor.. Gece uyumayinca haliyle ben oglene kadar uyuyorum sonra kalkip kahvalti hazirliyorum ogle arasina geliyor kahvaltisini yapip gidiyor.. Etrafi topla aksama yemek derken aksam oluyor... Sirf bu yuzden bunlari isitmek .. Cok zoruma gidiyor.. Yardim edin lutfen kafayi yemek uzereyimmm.. Kendimi dis bir bakis acisiyla gormek istiyorum....