• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki buçuk saattir ağliyorum

Keşke yapmayacağınız şeyi söylemeseydiniz..
Şmdi her valizimi hazırlayacağım dediğinizde sözünüze itibar etmeyecek..
Çok yorulmuşsunuz küçük ilçede bunalmışsınız ama bişeyler yapmazsanız, bir çevre edinmezseniz tayininiz çıkıp ordan ayrılana kadar anladilirdepresyonunuz büyüyecek..
Gerçekten biraz ailenizin yanına gitseniz ama bunu bunaldığınız için yapsanız..
Ailemin yanina gidersm bnm suratimdan ne oldugu anlasilir ve konu buyur gurur girer devreye babam cok sinirlidir.. Tatsizlik cikar.. Ustelik ev sobali ve evde hasta bakiliyor

Ailemin yanina gidersm bnm suratimdan ne oldugu anlasilir ve konu buyur gurur girer devreye babam cok sinirlidir.. Tatsizlik cikar.. Ustelik ev sobali ve evde hasta bakiliyor

Anladım olmaz tabi küçük çocukla..
Aileniz de öğrendiğinde büyütürlerse hata ederler..
Hiç mi tartışma olmaz evde..
Birbirinizin yüzüne baktığınız sürece herkes saygılı konuşmak ve davranmak zorunda..
Peki şimdi eşinize gitmeme sebebinizle ilgili ne diyeceksiniz?

Seni öyle ıyı anlıyorum kii bı buçuk sene gece uykusu uyumamış biri olarakk. Uyku başlıbaşına bi sorun. Sen böyle severkn nasıl böyle olduk dıyorsun ya. İşte bu uykusuzluk bi sebep. Ha sen kendınce haklısın gece uykusu alamadığından kendine dıkkat etmıyor olabılırsın. Ayrıca ıkıncı sorun ılk bebegın ilk annelik. Bu da bı kadın için kolay bi sürec degıl. Eve kapanmak üçüncü sorun anlıyorum baska care yok aktıvıte yapacak bi alan yok ama evde devamlı bulunmak bu da sorun. Akşma kdr ıkı kelam edecek bırının olmaması da sorunn.. zaten cocuk oldu muu ne eskisi gıbı karı ko ca muhabbetı kalıyor ne de cinsellik.kocan gelmeden süsln dıe akıl verılır ama beyın yarı uykulu yarı uyanık ayrıca yorgun bunu idrak edemez. Hiç bişey degılse kocan gelince sev kucakla öp.
Şimdi desen ki zatn butun yükü ben cekıyorum. Naz da yaparm niyaz amaa böyle olmuyor işte. Erkk bu pencereden bakamıyor. Senin ne iş tuttgunun önemı olmuyor sevgı ılgı alaka istiyor. Malesef böyle durum.
Kendımızı işe güce bebegımıze kapyrıyorz ve akşm oldu mu kocamz eve gelince zatn sen napıyorsun kı dıyoo çıkıo işin içinden tabi bizde kahroluyorz bunları duyunca.
Yani bi sen degılsn cogu evde durum bu. Kadın kadınlıgını ve kocasını unutmamalı.
Yani ben kocana hak verip senı haksz gördügümden degıl. Aslnda cok haklısın. Ama bunlar işlemıyor malesef. Durum bu.

Su şimdi esyalarimi toplayip gidicem/ babama soylicem beni alsin minvalindeki konusmalara hasta oluyorum. Eminim ki erkeklerin de en sinirini bozan bu muhabbet. Gercekten cok incinmis, gitmeye kararli bir kadin bu laflari agzina bile almadan kalkar gider. Evden gidecegim cok buyuk bir laf ve bunu gerceklestiremediginizde altinda kalmis oluyorsuniz ve anlamini yitiriyor. Blof yaptiginiz icin ciddiye dahi alinmiyorsunuz. O yuzden butun hanimlara soyluyorum yerine getiremeyeceginiz buyuk laflar etmeyin ki ciddiye alinin. Senin durumunda ev hanimi olmak evin sorumlulugu cok agir gelmis. Keşke evlenince sosyal yasamdan kopmasaydin. Evlilikte kadinin da erkegin de ortak yasamlarinin yani sir kendilerine ait yaşam alanlari olmasi taraftariyim. Aksi halde boyle mutsuz evlilier ortaya çıkıyor

Bide üstüne gecenin biryarısı ağlama sesini duymadı diye kalk bazanın altından valizi alcam diye adamı uyandırmak üstüne tüy dikmiş ..Gidecek olan sessiz ve sakin haber vermeden giderki etkisi olsun..Ben gidiyorum ,bak gidiyorum ha demek bildiğin bariz blöf ..
Konu sahibi ; sanırım senin psikoloöjin bozuk.herşey bu nedenle kötü gidiyor.Bebekte muhtemelen sizi iyice eve bağladı .,Çalışmıyor iseniz ilk iki yıl sizi biraz yoracak ve eve bağlı yapacaktır.Yinede kendinize bir çıkış yolları bulmalısınız.

Seni öyle ıyı anlıyorum kii bı buçuk sene gece uykusu uyumamış biri olarakk. Uyku başlıbaşına bi sorun. Sen böyle severkn nasıl böyle olduk dıyorsun ya. İşte bu uykusuzluk bi sebep. Ha sen kendınce haklısın gece uykusu alamadığından kendine dıkkat etmıyor olabılırsın. Ayrıca ıkıncı sorun ılk bebegın ilk annelik. Bu da bı kadın için kolay bi sürec degıl. Eve kapanmak üçüncü sorun anlıyorum baska care yok aktıvıte yapacak bi alan yok ama evde devamlı bulunmak bu da sorun. Akşma kdr ıkı kelam edecek bırının olmaması da sorunn.. zaten cocuk oldu muu ne eskisi gıbı karı ko ca muhabbetı kalıyor ne de cinsellik.kocan gelmeden süsln dıe akıl verılır ama beyın yarı uykulu yarı uyanık ayrıca yorgun bunu idrak edemez. Hiç bişey degılse kocan gelince sev kucakla öp.
Şimdi desen ki zatn butun yükü ben cekıyorum. Naz da yaparm niyaz amaa böyle olmuyor işte. Erkk bu pencereden bakamıyor. Senin ne iş tuttgunun önemı olmuyor sevgı ılgı alaka istiyor. Malesef böyle durum.
Kendımızı işe güce bebegımıze kapyrıyorz ve akşm oldu mu kocamz eve gelince zatn sen napıyorsun kı dıyoo çıkıo işin içinden tabi bizde kahroluyorz bunları duyunca.
Yani bi sen degılsn cogu evde durum bu. Kadın kadınlıgını ve kocasını unutmamalı.
Yani ben kocana hak verip senı haksz gördügümden degıl. Aslnda cok haklısın. Ama bunlar işlemıyor malesef. Durum bu.
Hay agzna saglik

Anladım olmaz tabi küçük çocukla..
Aileniz de öğrendiğinde büyütürlerse hata ederler..
Hiç mi tartışma olmaz evde..
Birbirinizin yüzüne baktığınız sürece herkes saygılı konuşmak ve davranmak zorunda..
Peki şimdi eşinize gitmeme sebebinizle ilgili ne diyeceksiniz?
Konusmuyoruz su an giyiniyor okula gidecek kose kapmaca oynuyoryz

Neler hissettiğimizi anlatma yöntemimiz ''çekemiyorum, valizimi topluyorum, gidiyorum'' olduğunda
çözüm yollarını kapatıyoruz.
Sıkıntıya odaklanıp çözüm üretmeye çalışmak yerine duygusal şantaj yaparak anı kurtarmaya çalışıyoruz?
Bu köhnemiş yanlış yönteme sırt çevirmediğimiz sürece sancılarımızdan kurtulamayacağız maalesef.

Bence gidin babanızın yanına, haklı olarak bunalmışsınız orada. Hem size kafa değişikliği olur hem eşiniz özler tutumu farklı olur.

canımbı an ben yazmısım gıbıme geldı üç yıl once kucucuk bır bebekle hıc bılmedıgım bır sehre geldım esım atanmıstı sanırım burasıda dort bın nufus aynı seylerı yasadım sosyl cevre yok sosyal hayat sıfır zaten cocuk ufak burda gıdecek gelcek yer de yok malesef bı dost sırdas bulamadım hatta belkı burda bulurum dertlesecek ara sıra konusacak bırısı dıye buraya bıle yazdımda oralı olan olmadıı bence sakın olmayı denee cok haklısın buna emınım ama suan yapacak bısey yok arada annenlere gıt dıcem cocuklara hava degısım oluyo bılıyorum bence derslerıne calıs arada buraya gır hatta eger istersen konusabılırızde cunku hepımız aynı durumdayızz

Sizden habersiz nasıl tayin ister?
Bence en büyük sorun bu .

Evet bence de. Kirilma , dönüm noktasi olmus. Bu cözülmeden dügü
Sizden habersiz nasıl tayin ister?
Bence en büyük sorun bu .

Evet ben de merak ettim ama bu soruya cevap gelmemis. Tayin istemesi her seyi alt üst etmis. Belki ailelerle ayni sehirde olunsa az cok yardim ederlerdi. Nasil niye kabul ettiniz bu emrivaki tayini. Cok seviyordum kabul ettim diyorsaniz sizde de hata var. Yarin beni babamin evine götür demeniz, aglamaniz, hatta esiniz bunlari umursamadigi icin uyandirip kalk bavulu alicam demeniz gelip gönlünüzü almasi özür dilemesi icindi. Tamam bunu beklemek normal ihmal edilmis hissediyorsunuz. Esinizden yeterince sevgi yakinlik göremediginizi düsünüyorsunuz. Ama gidiyorum hatta gittim demek bir seyi cözmez ki. Gittiniz mi geri gelmemeniz lazim. Yoksa esiniz her özür dilediginde geri dönmek artik laçkalastirir evliliginizi.

Bebekli evin daginik olmasi cok sorun degil bana göre ama ben öyle degildim. Yani arkadasimin evi böyle olsa ayiplamazdim. Ortalikta bir sürü esya beni depresyona sokuyordu. 4-5 aylik olana kadar besigi vardi. Alt acma örtüsü, bezi, kremi, mendilleri falan hep besigin alt bölmesindeydi. Uyutur götürür yatagina koyardim. Kirli giysileri, mendillerini falan degistirir degistirmez hemen kirli sepetine koyardim. Yikayip kurutup bekletmeden katlayip kaldirirdim. Düsünün icerideki odadaki camasir askiligi bile beni rahatsiz ederdi gider toplardim. Esim icin asla degil kendi ruh halim iyi olsun diye yapardim. Ne kadar yorgun olursaniz olun aksam yatmadan evinizi toplayin. Simdi benim kizlar 6-8 yasindalar hala herkes yatar ben her yeri toplarim. Sabah düzenli toplu temiz eve uyanmak inanin pozitif enerji veriyor, bir kez deneyin bu dedigimi. Benim esim evin ortasina kizilderili cadiri kurulsa yanindan gecer gider. Mutfakta en son temiz bardak tabak kalincaya kadar farkina varmaz mesela hepsi kirli yigilmis lavaboya. Hic sormaz bu ev süpürülmüs mü temiz mi diye. Ama her erkegin yapisi öyle degil. Kimi de düzen sakinlik ariyor. Bebegin esyalari her yerdeyse rahatsiz olabilir. Tamam biraz da sen topla diyebilirsiniz esinize ama sizin düzeninizle onunki bir degil. Toplayip götürdüklerini siz tekrar bastan yerlestireceksiniz.

Döverim sizi demesindeki ciddiyetini siz bilebilirsiniz. Bana göre söylemesiyle yapmasi ayni sey. Istedigi kadar bunalsin kavga etsin ama bir erkek karisini siddetle tehdit etmesin. Esinizin istedigi sehre hem de son anda mecburen gelip kapana kisilmissiniz. Cevrenizde aileniz arkadaslariniz akrabalariniz falan olsaydi psikolojiniz daha baska olurdu. Tamam herkes ailesinin bulundugu yerde oturur diye bir kural yok ama tayinle giden de bile isteye gidiyor. Istemese bile sartlar gerektiriyor bir süre katlanmam lazim diyerek kendini hazirliyor. Nasil is ki son 15 gün kala hop hadi biz baska yere gidiyoruz demek anlamadim gitti.

Adam bebegi uyutmus gitmis yatmis, siz de gidin yatin sabah sakin kafayla sorun hesabini konusun. Evin daginikligindan mi rahatsiz, tamam ne yapalim nasil yapalim cözüm üretelim de. Tüm gece uykusuz kaliyorum, gündüz de uyuyamazsam mahfolurum kimseye faydam olmaz de. Ev cok mu büyük tasinin kücük eve. Esiniz öglen gidiyormus ise yanlis anlamadiysam, o niye gec saatlere kadar yatiyor?? Vakitlice yatsin sabah ta biraz cocukla ilgilensin siz uyuyun. O ise gidince de evi ortaligi toplayin siz de.

Cnm aslinda esinle guzel bi iliskiniz var ama sende benim gibi ilgiyi cok seviyorsun hem evdesin hem bebek hem kimselerin olmayışı ailenden uzak seni yipratmis dogal olarak bu yuzden fevri davranmissin sen fevri oldukca esinde fevrilesmis yapmiyacagi seyleri yapmis eminim ki
Sen sakin ol tatli dilli ol ondan bekledigin ilgiyi sen ona goster o da sana karsi daha ince davranacak karsilik olarak bole davranacak sakin ol bebek uyuyunca kendine vakit ayir,gercekten cok ciddi bisey olmadikdan sonra gitme lafini agzina almak hic iyi olmaz biliyorsunki bu tarz tartismalar icin yuva yikilmaz ustelik bi bebeginiz var sen ilgi icin oyle davranmissin anliyorum seni sen mutlu olursan esine yansir ilgili ol ilgi gor benim esimde odun ama ondan uzaklasinca o da ilgisiz normaldede ilgili biri degil ama ben ustune dusup ilgili olursam o da biraz daha ilgili oluyor

Kocam... Buyuk kavga ettik.. İncir çekirdegini doldurmayacak bir sebepten... Valizimi topladim ..gidiyorum bu evden..
Esimle 9 senedir tansyruz.. İki senedir evliyiz uc aylik bir oglum var..
Son bir kac zamandir esimin yaptiklari , konustuklari cekilmez oldu artik ...
Bu gece her sey normaldi .. Cok yakin komsularimizi yemege cagirdik yedik gulduk eglendik..onkar gittikten snra bebegi sen tut da mutfagi toparlayayim dedim.. Buyuk olan baligi ne yaptin dedi duruyor tezgahin ustunde dedim.. Birden laf sokmaya basladi sen nasil bir kadinsin bu evde neyi tam yapiyorsun ki zaten "safsin sen " bi isi de tam yap gibi cumleler sokmaya calisti ben de yanina gittim sacimi supurge ediuorim yine de yaranamiyorum sana .. Ne yapmam lazim dedim .. Hah ne supurge ediyorsun ya diye tersledi.. Ben cok duygusal biriyim aglamaya basladim birden .. Yanima geldi on dakika sonra bisey olmamis gbi askim bebbek durmuyor dedi.. Agladigimi gorunce noldu sana simdi.. Ne dedim ki ben sana simdii.. Sana da bisey soylenmiyor gbi laflar etti . ben de konusmak istemiyorum cekil karsimdan dedim..gitti bebegi uyuttu yatti.. Ben de hirsimi alamadim.. Gittim yanindan bebegi aldim baska yatak yaptim.. Onun yanindayken de beni yarin babamin evine birak , babam beni buraya iki gunde bir aglayayim diye yollamadi dedim.. Ses cikarmadi ... İcerde tam yarim saat burnumu cekerek agladim orali olmadi.. Ben de daha fazla sinirlenerek yaninaa gittim .. Kalk bazanin altinda valizimi alicam gidiyorum artik bu evden dedim.. Laflarin agirima gidiyor cekemiyorum artik dedim.. Yataktan kalkip uzerime yurudu seni simdi doverim burda dedi gidiyosan sabah toplarsin valizini dedi şok oldum.. Bagirdim kalkti yataktan ben de altindan valizi aldim bir hişimla esyalarimi doldurmaya başladim. Bana bagirarak soylenmeye basladi , bu eve geldiğimde hiç yüzum gulmuyor , her yer her yerde , eve hiç bakmiyorsun gidersen git , ustume yurumeleer bağirma seni burda simdi doverim tehditleri coook zoruma gitti... Olay bu gecelik bundan ibaret ..
Gelelim bana (!)
Evlenme karari aldik cunku ben onun atandigi sehirde is bulmustum.. Ben bir ogretmn adayiyim. Atanamadim.. Cok sevdim evlenmek istedim.. İsimi ayarladim.. Babami ikna ettim atanmadan evlenmeye.. Dugune on bes gun kala memleketinin bir ilcesine tayin istedi cikmaz zaten ben daha yeni atandim dedi.. Cikti dort bin nufuslu yere atandi.. Dugune on bes gun vardi duydugumda sok oldum gunlerce gecelerce agladim.. Cunku eve kapanacagimi ve cook yalnizlik cekecegimi biliyordum.. Kader dedim boyun egdim... Ses cikaramadim... Surekli evde surekli evdeydim ders calistim olmadi disari cikamadim cevre edinemedim.. Dolayisiyla esimden daha cok ilgi bekledim.. Eve kapanislarim sessiz cigliklara ani parlamalara donustu.. Bunu onunla paylastim.. Sonra cocugumuz olunca daha kotu oldummm. O da benden ilgisini buyuk cogunlukta kesti isine ve bebegine yogunlasti beni resmn unuttu.. Oyle ki 17 gun gecti cinsellik olmadi cinselligi birakin ayri yattik opup oksama dahi olmadi ben dayanamadim bagirdim cagirdim gine agladim zirladim ozur diledi yalvardi senden baska kimsem yok dedi.. Yorgunum unutuyorum falanlar filanlar... En sonuncu bu konu eklenince artik cekemiyorum.. Duvarlar ustume ustume geliyor bu evde.. Kendimi kafese kapanmis bir kus gibi hissediyorum.. Kimseye bu durumu anlatamiyorum.. Sir saklayacak derdimi anlatacak beni anlayacak kimsem yok.. Ozgurlugu elinden alinmis bir kus gibiyim bu gurbet ellerde.. Ailem coook uzakta.. Su an bunlari yazarken yavrumu ayagimda salliyorum, ve bir yandan agliyorum, o icerde fosur fosur uyuyor.. Dur konusalim gitme bile demedi.. Kendimi cok degersiz hissediyorum.. Caresiz kimsesiz..
Evim cok buyuk yetisemiyorum her tarafa ve sirf bu yuzden bunlari isittigime inanamiyorum su an dusunmekten basima agrilar giriyor..
Oglum gece uyumuyor gunduz uyiyor.. Gece uyumayinca haliyle ben oglene kadar uyuyorum sonra kalkip kahvalti hazirliyorum ogle arasina geliyor kahvaltisini yapip gidiyor.. Etrafi topla aksama yemek derken aksam oluyor... Sirf bu yuzden bunlari isitmek .. Cok zoruma gidiyor.. Yardim edin lutfen kafayi yemek uzereyimmm.. Kendimi dis bir bakis acisiyla gormek istiyorum....
Bebeğiniz 3 aylıkmış 3 ayda bi Ada'mın bu kadar ev dağınıklığından şikayet etmesi anormal. Ya eşiniz fazla titiz yada siz zaten Bebek'ten önce de pek evle ilgilenmiyordunuz.
Ayrıca ben valiz toplayıp sonra eşi gitme dediği halde kös kös tekrar evde duran bayanları biraz saçma buluyorum açıkcası. Ve erkeğin gözünde de bi ciddiyeti olacağını sanmıyorum. Ha evet zaten kavganız çok basit seyler sinir yıpranması diyelim. Zaten kalkıp evi terledecek bi durum yok ama o valiz toplandıysa gidilmeli bence

Kocam... Buyuk kavga ettik.. İncir çekirdegini doldurmayacak bir sebepten... Valizimi topladim ..gidiyorum bu evden..
Esimle 9 senedir tansyruz.. İki senedir evliyiz uc aylik bir oglum var..
Son bir kac zamandir esimin yaptiklari , konustuklari cekilmez oldu artik ...
Bu gece her sey normaldi .. Cok yakin komsularimizi yemege cagirdik yedik gulduk eglendik..onkar gittikten snra bebegi sen tut da mutfagi toparlayayim dedim.. Buyuk olan baligi ne yaptin dedi duruyor tezgahin ustunde dedim.. Birden laf sokmaya basladi sen nasil bir kadinsin bu evde neyi tam yapiyorsun ki zaten "safsin sen " bi isi de tam yap gibi cumleler sokmaya calisti ben de yanina gittim sacimi supurge ediuorim yine de yaranamiyorum sana .. Ne yapmam lazim dedim .. Hah ne supurge ediyorsun ya diye tersledi.. Ben cok duygusal biriyim aglamaya basladim birden .. Yanima geldi on dakika sonra bisey olmamis gbi askim bebbek durmuyor dedi.. Agladigimi gorunce noldu sana simdi.. Ne dedim ki ben sana simdii.. Sana da bisey soylenmiyor gbi laflar etti . ben de konusmak istemiyorum cekil karsimdan dedim..gitti bebegi uyuttu yatti.. Ben de hirsimi alamadim.. Gittim yanindan bebegi aldim baska yatak yaptim.. Onun yanindayken de beni yarin babamin evine birak , babam beni buraya iki gunde bir aglayayim diye yollamadi dedim.. Ses cikarmadi ... İcerde tam yarim saat burnumu cekerek agladim orali olmadi.. Ben de daha fazla sinirlenerek yaninaa gittim .. Kalk bazanin altinda valizimi alicam gidiyorum artik bu evden dedim.. Laflarin agirima gidiyor cekemiyorum artik dedim.. Yataktan kalkip uzerime yurudu seni simdi doverim burda dedi gidiyosan sabah toplarsin valizini dedi şok oldum.. Bagirdim kalkti yataktan ben de altindan valizi aldim bir hişimla esyalarimi doldurmaya başladim. Bana bagirarak soylenmeye basladi , bu eve geldiğimde hiç yüzum gulmuyor , her yer her yerde , eve hiç bakmiyorsun gidersen git , ustume yurumeleer bağirma seni burda simdi doverim tehditleri coook zoruma gitti... Olay bu gecelik bundan ibaret ..
Gelelim bana (!)
Evlenme karari aldik cunku ben onun atandigi sehirde is bulmustum.. Ben bir ogretmn adayiyim. Atanamadim.. Cok sevdim evlenmek istedim.. İsimi ayarladim.. Babami ikna ettim atanmadan evlenmeye.. Dugune on bes gun kala memleketinin bir ilcesine tayin istedi cikmaz zaten ben daha yeni atandim dedi.. Cikti dort bin nufuslu yere atandi.. Dugune on bes gun vardi duydugumda sok oldum gunlerce gecelerce agladim.. Cunku eve kapanacagimi ve cook yalnizlik cekecegimi biliyordum.. Kader dedim boyun egdim... Ses cikaramadim... Surekli evde surekli evdeydim ders calistim olmadi disari cikamadim cevre edinemedim.. Dolayisiyla esimden daha cok ilgi bekledim.. Eve kapanislarim sessiz cigliklara ani parlamalara donustu.. Bunu onunla paylastim.. Sonra cocugumuz olunca daha kotu oldummm. O da benden ilgisini buyuk cogunlukta kesti isine ve bebegine yogunlasti beni resmn unuttu.. Oyle ki 17 gun gecti cinsellik olmadi cinselligi birakin ayri yattik opup oksama dahi olmadi ben dayanamadim bagirdim cagirdim gine agladim zirladim ozur diledi yalvardi senden baska kimsem yok dedi.. Yorgunum unutuyorum falanlar filanlar... En sonuncu bu konu eklenince artik cekemiyorum.. Duvarlar ustume ustume geliyor bu evde.. Kendimi kafese kapanmis bir kus gibi hissediyorum.. Kimseye bu durumu anlatamiyorum.. Sir saklayacak derdimi anlatacak beni anlayacak kimsem yok.. Ozgurlugu elinden alinmis bir kus gibiyim bu gurbet ellerde.. Ailem coook uzakta.. Su an bunlari yazarken yavrumu ayagimda salliyorum, ve bir yandan agliyorum, o icerde fosur fosur uyuyor.. Dur konusalim gitme bile demedi.. Kendimi cok degersiz hissediyorum.. Caresiz kimsesiz..
Evim cok buyuk yetisemiyorum her tarafa ve sirf bu yuzden bunlari isittigime inanamiyorum su an dusunmekten basima agrilar giriyor..
Oglum gece uyumuyor gunduz uyiyor.. Gece uyumayinca haliyle ben oglene kadar uyuyorum sonra kalkip kahvalti hazirliyorum ogle arasina geliyor kahvaltisini yapip gidiyor.. Etrafi topla aksama yemek derken aksam oluyor... Sirf bu yuzden bunlari isitmek .. Cok zoruma gidiyor.. Yardim edin lutfen kafayi yemek uzereyimmm.. Kendimi dis bir bakis acisiyla gormek istiyorum....

Canim benim sen cok hassas ve duygusal bir yapidasin ve ustune hamilelik bebek de gelince tamamen ipleri koparmissin. Dort duvar arasinda yalnizlik cocuk ilgisizlik vs. Esin siradan bir erkek yani biraz odun.
Sen bu ufak tefek sozleri olaylari kafanda fazla kurma.
Ortada buyutulecek buyuk bir sorun yok. Dusunce yapini degistir biraz alingan davranma

Ya bunalmissin hiç sebep yokken kavga cikarmissin ama sende eşini çok taciz etmişsin o uyrken valisi alican falan demeler geçecek bu günler bende seninle uzak yönünden aynı durumdayım emin ol senin yaşadığın yer daha canlıdır doğunun küçük bir ilçesinde oturuyorum 19ayimiz kaldı gitmemize bende kendini çocuklarımı eglendirecek şeyler yapıyorum zor

Sakin olun. Şu evden gitme ve ayrı yatma olayına son verin. Eğer emziriyorsanız sütün azaldığını bahane edip önümüzdeki 3 gece bebeği babasına baktırıyorsunuz. Sonra da biraz dinlendiğiniz için daha iyi olursunuz. Biraz kendinize bakarsınız. Cinsel birliktelik için duygusal yakınlık lazım. Ona iyi davranırsınız. Sizinle birlikte olmak istemiyor olabilir. Doğum sonrası erkeklerde ana kavramı gelişiyor. Elini uzatamıyor. Bu bir dönem geçer. Keşke görev size düşmeseydi ama maalesef bu krizi siz yönlendireceksiniz. Ona evin hizmetçisi değil de kadını olduğunuzu anlatmak için ona naz yapmayı bırakıp, hakim davranmanız gerekiyor. Adam ağlamayı umursamıyor. Ama bu sizi sevmediği anlamına gelmez. Malzemesi bu.

Back
X