• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki buçuk saattir ağliyorum

Bence hayal ettiğin hayatla yaşadığın hayat arasındaki farklılık seni çok yıpratmış..
Çok bunalmışın bulunduğun çevreden kısa bir sürede olsa uzaklaş kafanı dinle ama eşinede bazı konularda haksızlık etme..
Sakin kalmaya çalış
İlk cumleniz beni tam anlamiyla ifade ediyor

Su şimdi esyalarimi toplayip gidicem/ babama soylicem beni alsin minvalindeki konusmalara hasta oluyorum. Eminim ki erkeklerin de en sinirini bozan bu muhabbet. Gercekten cok incinmis, gitmeye kararli bir kadin bu laflari agzina bile almadan kalkar gider. Evden gidecegim cok buyuk bir laf ve bunu gerceklestiremediginizde altinda kalmis oluyorsuniz ve anlamini yitiriyor. Blof yaptiginiz icin ciddiye dahi alinmiyorsunuz. O yuzden butun hanimlara soyluyorum yerine getiremeyeceginiz buyuk laflar etmeyin ki ciddiye alinin. Senin durumunda ev hanimi olmak evin sorumlulugu cok agir gelmis. Keşke evlenince sosyal yasamdan kopmasaydin. Evlilikte kadinin da erkegin de ortak yasamlarinin yani sir kendilerine ait yaşam alanlari olmasi taraftariyim. Aksi halde boyle mutsuz evlilier ortaya çıkıyor
Ne guzel demissin sen oyle...umarim sana o cumleyi istemeye istemeye kurdurmak zorunda kaldiran bir erkek cikmaz karsina

Cevaplariniz icin hepinize cok tesekkur ederim.. Su an beynim zonkluyor.. Gozlerim aglamaktan sismis.. Yanimda yatan masum yavrum her seyden habersiz.. Cok bunaldim cok.. Adam icerde horul horul uyuyor dersi ogleden sonra muhtemelen kalkip okula gidecek bisey olmamis gbiii .. Benimle de ben konusmadigim surece konusmaycak.. Boguluyorum nefes alamiyorum...

ya çok uzatmayın sizde. oturup güzelce konuşun. kavga sırasında söylenen şeyler çok cddiye alınmıyor..

yorulduğunuzu biraz yardıma ihtiyacınız olduğunu, sizi anlaması gerektiğini söyleyin. hatta durumunuz varsa bir kursa yazılıp çocuğu biraz bakıcıya bıraksanız. kpss hazırlanmış olursunuz. size bir uğraş olur..

bir de erkekler düz mantık.. söyledim bitti. siz bu kadar takıyorsunuz ama o takmaz işte. siz 1001 tane kurarsınız o gördüğü 1 şeyi anlar.. hırpalamayın daha fazla kendinizi..

Kiyamam ki ben sana .... Bana da oluyo bazen birden eve kapanınca herşey ağır geliyo insana benim esimde çok titizdir mesela bende sınır oluyorum buna sanki insana ben yapmiyomuyum sanki temizlik demeye getiriyo anlıyorum seni yanı ama olsun titiz olsun da aman pis olmasın bosver bu kadar üzülme bak maşallah bebeğin var ne güzel yanında benim de kimsem yok bebeginle her gün ayarla yürüyüşe çık kendi zamanını ayarla ne güzel bebeğe bakiyomus bazen bebeği ona bırak kendine zaman ayır üzme kendini o da bi şey dememis sana dolu olduğundan patlamissin sende
Tesekkur ederim evet dolmuslugum dogrudur.. Burada yuruyus yapilacak bir yer yok kaldi ki sehir merkezine uzak otryorum

ya çok uzatmayın sizde. oturup güzelce konuşun. kavga sırasında söylenen şeyler çok cddiye alınmıyor..

yorulduğunuzu biraz yardıma ihtiyacınız olduğunu, sizi anlaması gerektiğini söyleyin. hatta durumunuz varsa bir kursa yazılıp çocuğu biraz bakıcıya bıraksanız. kpss hazırlanmış olursunuz. size bir uğraş olur..

bir de erkekler düz mantık.. söyledim bitti. siz bu kadar takıyorsunuz ama o takmaz işte. siz 1001 tane kurarsınız o gördüğü 1 şeyi anlar.. hırpalamayın daha fazla kendinizi..
Haklisiniz burda kurs falan yok geri kalmis bir ilce olsa bir dakika dusunmem yazilmak icin

O konusmalari laf sokarak degil saka yollu yaptim yetisemiyorum her seye dedim eger cok titizlenirsem bebegime verimli olamam dedim.. Anlayis gostermedi pek. Tamam olsun sen iyi ol da diyebilirdi..

ite ciddi konuşun şaka yollu demeyin hiç.. ona göre altı üstü bir bebek..
ama öyle olmuyor. ben işe gelince dinleniyorum o derece.. çocuklar hep ilgi bekliyor.. tabi hepsi aynı.. önemli olanda onlar zaten..

şu saatten sonra yapacağın en akıllıca şey 2016 kpss ye sıkıca sarılmak olur.
illa kendi bölümünden atanacaksın diye bir şey yok.
katiplik olur başka bir şey olur....
evde oturmak nedir iyi bilirim. bir de bende çocukta yoktu. insan parasindan değil,psikolojik olarak yıpranıyor.
[/QUO
Bebekle cok zorrrr

çok abartmışsınız
resmen ilgi göremediniz için cıldırmışssınız
ya bir gün kocanız tamam defol git dese ne yapacaksınız
blörf yaptıgınızı bız bılıyoruz
buarada 9 senedır beraberız demıssınız 2 senedırde evlıyız dıye marıfet gıbı yazmıssınız 9 senedır hayatınızdakı adam sıze ıse yaramaz muamelesı edıyor neden evlendınız? sonradan degısmedı ya?
Ne kadar da acimasiz konustunuz oyle... Uzaktan bakinca bu kadar basit gorunuyor degil mi... Size verecek bir cevabim yok....

Bebeğiniz 3 aylık, evinizin düzeninizin alt üst olması çok normal. Öncelikle bebeğinizin gece uyumaması problemini çözmeye çalışın. Gündüz uyandırın, bir çocuk doktorunun lafı gelir aklıma.. "napıyoruz? çocuklardan akıllı oluyoruz!" Çünkü insan gece uyumaya programlanmış. Gece bölünerek de olsa uyumak daha farklı. Benim de eşimin yaptıklarımı beğenmemesi, eksik bulması canımı çok sıkar. Sizin verdiğiniz tepki buna değil, birikmişliğe. Sizi küçük bir yere tayin olma, işsizlik, bebeğin sorumluluğu yormuş, bunaltmış. Ev terkedilecek bir şey yok. Eşinizin döverim demesi çok rahatsız edici olsa da, sizi durdurmak için söylediğini tahmin ediyorum.
Ev terketme lafları ağza alınmamalı hemen.
Bir mail, bir mesaj atarak, konuşmaya ihtiyacınız olduğunu, yorulduğunuzu, tükendiğinizi, kırıldığınızı sakince söyleyin. Konuşurken de anlayış beklediğinizi, kendinizi toparlamaya ihtiyacınız olduğunu anlatın. Bebek olduktan sonra "ağam, paşam" bir hayatı olamaz. Bunu ona düzgün bir dille anlatacaksınız.
Cinsellik konusuna gelince.. Biraz zaman.. Erkekler de afallıyor. Nasıl yaklaşacağını bilemiyor. Annelik rolü o kadar öne çıkıyor ki bizde, kadınlığımızı gölgeleyebiliyoruz.

ite ciddi konuşun şaka yollu demeyin hiç.. ona göre altı üstü bir bebek..
ama öyle olmuyor. ben işe gelince dinleniyorum o derece.. çocuklar hep ilgi bekliyor.. tabi hepsi aynı.. önemli olanda onlar zaten..
Cok bunaldigimi goruyor aslinda yardim da ediyor.. Allah sana guc veriyor da dedi bir ara yorgun uykusuz iyi dayaniyorsun allah dayanma.gucu veriyor da dedi .. Ama biriktim ben .. Daha on bes gun once cinsellik konusunda birbirimize girdik.. Adam.17 gundur karisina yanasmaz mi.. Yapti iste binlerce de ozur diledi...

Cok bunaldigimi goruyor aslinda yardim da ediyor.. Allah sana guc veriyor da dedi bir ara yorgun uykusuz iyi dayaniyorsun allah dayanma.gucu veriyor da dedi .. Ama biriktim ben .. Daha on bes gun once cinsellik konusunda birbirimize girdik.. Adam.17 gundur karisina yanasmaz mi.. Yapti iste binlerce de ozur diledi...

yani yazdıklarınıza bakınca çok yorguun görüyorum sizi. o yüzden kesinlikle dinlenin bir şekilde.. en güzeli yardıma birinin gelmesi. ondan sonra da cinsellik konusunu çözün.. belki eşinizde sizi yorgun görüyordur. bilemedim ki.. bunu da etraflıca konuşun zira konu önemli..

Bebeğiniz 3 aylık, evinizin düzeninizin alt üst olması çok normal. Öncelikle bebeğinizin gece uyumaması problemini çözmeye çalışın. Gündüz uyandırın, bir çocuk doktorunun lafı gelir aklıma.. "napıyoruz? çocuklardan akıllı oluyoruz!" Çünkü insan gece uyumaya programlanmış. Gece bölünerek de olsa uyumak daha farklı. Benim de eşimin yaptıklarımı beğenmemesi, eksik bulması canımı çok sıkar. Sizin verdiğiniz tepki buna değil, birikmişliğe. Sizi küçük bir yere tayin olma, işsizlik, bebeğin sorumluluğu yormuş, bunaltmış. Ev terkedilecek bir şey yok. Eşinizin döverim demesi çok rahatsız edici olsa da, sizi durdurmak için söylediğini tahmin ediyorum.
Ev terketme lafları ağza alınmamalı hemen.
Bir mail, bir mesaj atarak, konuşmaya ihtiyacınız olduğunu, yorulduğunuzu, tükendiğinizi, kırıldığınızı sakince söyleyin. Konuşurken de anlayış beklediğinizi, kendinizi toparlamaya ihtiyacınız olduğunu anlatın. Bebek olduktan sonra "ağam, paşam" bir hayatı olamaz. Bunu ona düzgün bir dille anlatacaksınız.
Cinsellik konusuna gelince.. Biraz zaman.. Erkekler de afallıyor. Nasıl yaklaşacağını bilemiyor. Annelik rolü o kadar öne çıkıyor ki bizde, kadınlığımızı gölgeleyebiliyoruz.
Cok guzel anlatmissiniz..sakin olamiyorum hala agliyorum.. Sinirme dokunuyor.. Bu kadar cok severken bu hale gelmemiz.. Babam su halimi gorse hemen alir beni bu evden.. Karsisinda sinirden konusamiyorum canino acitmak icin agzima geleni sayiyorum.. Mail atmayi dusunuyordum bugun ben de..

yani yazdıklarınıza bakınca çok yorguun görüyorum sizi. o yüzden kesinlikle dinlenin bir şekilde.. en güzeli yardıma birinin gelmesi. ondan sonra da cinsellik konusunu çözün.. belki eşinizde sizi yorgun görüyordur. bilemedim ki.. bunu da etraflıca konuşun zira konu önemli..
Yardima gelecek kimsem yok annem hasta bakiuor kayinvalidem koyde is yapiyor kardeslerim okuyor

Eşine çok sınır oldum ev dağınıksa dağınık yardım etsın ohalde. !
Bende şikyet ederım çok dağılıyor ev dıye bana dıyo amann boşver hayatım en son ana kadar dağılsın baktık cok dagıldı beraber girişiriz. :D
Sana tavsıvem kendıne bak . Eşim benı öpmuyor koklamıyor deme. Ben hergun ısten gelır gelmez yarım saatte evı toplarım sonra banyoya gırer ve seksı seyler gıyerım 3 yıllık evlıyız hep böyle surdu eşim hep benı arzuladı şimdiye kadar neden hep içini gıcıklattım cnku .
2 yılda evliliğinizi tuketmıssınız resmen en guzel yıllarınız olcagına .

erkeklerin her dediğini duymamak lazım ama bazen sinirler çok yıpranıyor ve tahammül nktasını aşıyor.
senin de öyle olmuş.
öfkeyle kalkıp zararla oturmuşsun.
söylediklerin,bağrışların,kızmaların vs rahatlatmamıştır eminim.

küçük bir bebek ve aylar süren uykusuzluk insanı tüketiyor.
sürekli evde kalmak,yalnızlık vs. depresyona sokuyor resmen.

eşin senin yorgunluğunu görse de yaşamadığı için anlaması zor.

hoşuna gitmeyen bir şey söylediğinde duymamaya çalış.
takmadığını görünce susar.

o da eski alışık olduğu ilgiyi bekliyor eminim.
küçük bebekli bir hayatın sonuçlarına karşılıklı katlanmak zorunda olduğunuzu bilsin.

çok uçlara gitmeden tartış.
çocuk oyuncağı değil evi terketmek.

baban alıp götürdüğünde eşinin kulağını mı çekecek kızım çok yoruluyor onu sinirlendirecek şeyler söyleme diye.

sen de ebeveyn olmuşsun ve kendi yuvanı idare edecek olgunluktasın ailene göre.

çocuk gibi kavga edip büyüklere şikayet gibi olur.

bebeğin böyle küçük kalmayacak.bu zor günler de geçecek.

hatırlamayacaksın bile.

bebeginizin uyku saatlerini acilen duzenleyip gunduzleri daha verimli degerlendirmelisiniz eger islerinize yetisemediginizi dusunuyorsaniz..ozellikle buyume hormonlari gece salgilanir,bebeklerin gece uyumasi cok daha iyidir..oglene kadar uyuyan bebek tabiki gece uyumaz..
benim evimde cok buyuk ama cok fazla dolabim var,gomme dolaplar,kiyafet dolaplari birde kiler..butun daginikligimi onlar ortadan kaldiriyor.eger evde yeterince dolabiniz yoksa istediginiz kadar duzenli olmaya calisin o is olmuyor iste,hele ki bide bebeginiz var zaten bebekli evde super duzen aranmaz o da ayri konu ya..
esinizin tavri hos degil,surekli boyleyse sinir bozucu ama duygusal olsaniz bile karsisinda aglamayin..madem sizi boyle vuruyor sizde onun hassas oldugu bikac konudan boyle vurun anlasin insanin nasil kotu hissettigini..
bebeginizi uyutmasi bakimiyla ilgilenmesi buyuk nimet.ben bi kere hatirlamam esimin oglumu uyuttugunu..
iki tarafta ilimli olunca bence cozulmeyecek probleminiz yok gibi.

Eşine çok sınır oldum ev dağınıksa dağınık yardım etsın ohalde. !
Bende şikyet ederım çok dağılıyor ev dıye bana dıyo amann boşver hayatım en son ana kadar dağılsın baktık cok dagıldı beraber girişiriz. :KK70:
Sana tavsıvem kendıne bak . Eşim benı öpmuyor koklamıyor deme. Ben hergun ısten gelır gelmez yarım saatte evı toplarım sonra banyoya gırer ve seksı seyler gıyerım 3 yıllık evlıyız hep böyle surdu eşim hep benı arzuladı şimdiye kadar neden hep içini gıcıklattım cnku .
2 yılda evliliğinizi tuketmıssınız resmen en guzel yıllarınız olcagına .
İnan bna bir kere oyle yapici konussa daha istekli ev isi yaparim.. Seksapalitemi kaybettim evet ama yirgun ve uykusxluktn kndime bakacak halim kalmiyorrr

bebeginizin uyku saatlerini acilen duzenleyip gunduzleri daha verimli degerlendirmelisiniz eger islerinize yetisemediginizi dusunuyorsaniz..ozellikle buyume hormonlari gece salgilanir,bebeklerin gece uyumasi cok daha iyidir..oglene kadar uyuyan bebek tabiki gece uyumaz..
benim evimde cok buyuk ama cok fazla dolabim var,gomme dolaplar,kiyafet dolaplari birde kiler..butun daginikligimi onlar ortadan kaldiriyor.eger evde yeterince dolabiniz yoksa istediginiz kadar duzenli olmaya calisin o is olmuyor iste,hele ki bide bebeginiz var zaten bebekli evde super duzen aranmaz o da ayri konu ya..
esinizin tavri hos degil,surekli boyleyse sinir bozucu ama duygusal olsaniz bile karsisinda aglamayin..madem sizi boyle vuruyor sizde onun hassas oldugu bikac konudan boyle vurun anlasin insanin nasil kotu hissettigini..
bebeginizi uyutmasi bakimiyla ilgilenmesi buyuk nimet.ben bi kere hatirlamam esimin oglumu uyuttugunu..
iki tarafta ilimli olunca bence cozulmeyecek probleminiz yok gibi.
Zaten eminim o da simdi bebege yardim ettigi icin vicdani cok rahat uyuyor.. Ama kulkandigi sozcukler yuregimi ne kadar yakiyor haberi yok.. Evimde dolap hic yok dolayisiyla cogu sey meydanda kaliyor.. O kadar titizlesti ki eve girer girmez mutfagi teftis eder oldu daginiksa laf sokmalar falan.. Cekemiyorum artik

İnan bna bir kere oyle yapici konussa daha istekli ev isi yaparim.. Seksapalitemi kaybettim evet ama yirgun ve uykusxluktn kndime bakacak halim kalmiyorrr
Senıde anlıyorum bebegın yoruyordur ama eşinden bı yapıcık bekleme boyle durumlarda. Eğer evliliğini kurtarmak ıstıyorsan yapmalısın. emin ol eşin köpek olcak zaten

Keşke yapmayacağınız şeyi söylemeseydiniz..
Şmdi her valizimi hazırlayacağım dediğinizde sözünüze itibar etmeyecek..
Çok yorulmuşsunuz küçük ilçede bunalmışsınız ama bişeyler yapmazsanız, bir çevre edinmezseniz tayininiz çıkıp ordan ayrılana kadar depresyonunuz büyüyecek..
Gerçekten biraz ailenizin yanına gitseniz ama bunu bunaldığınız için yapsanız..

Back
X