• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki buçuk saattir ağliyorum

az yiyip bi hizmetçi tutsun, 3 aylık bebekle misafir bile ağırlıyosunuz, ben evde hergün yardımcı kadın olmasına rağmen kendimi o kadar paralamıyorum herşey mükemmel olucak diye,nankör sizin eşiniz

Bide üstüne gecenin biryarısı ağlama sesini duymadı diye kalk bazanın altından valizi alcam diye adamı uyandırmak üstüne tüy dikmiş ..Gidecek olan sessiz ve sakin haber vermeden giderki etkisi olsun..Ben gidiyorum ,bak gidiyorum ha demek bildiğin bariz blöf ..
Konu sahibi ; sanırım senin psikoloöjin bozuk.herşey bu nedenle kötü gidiyor.Bebekte muhtemelen sizi iyice eve bağladı .,Çalışmıyor iseniz ilk iki yıl sizi biraz yoracak ve eve bağlı yapacaktır.Yinede kendinize bir çıkış yolları bulmalısınız.

kesinlikle. kırıldığını çok daha medeni bir şekilde ağlamadan ifade edebilseydi hem kendi derdini anlatmış olacaktı hem de adam hatasını anlayıp pişman olacaktı. ki nitekim olmuş bile bence, hiçbir şey olmamış gibi yanaşp konuşmaya çalışması bunu gösteriyor.

Cok bunaldigimi goruyor aslinda yardim da ediyor.. Allah sana guc veriyor da dedi bir ara yorgun uykusuz iyi dayaniyorsun allah dayanma.gucu veriyor da dedi .. Ama biriktim ben .. Daha on bes gun once cinsellik konusunda birbirimize girdik.. Adam.17 gundur karisina yanasmaz mi.. Yapti iste binlerce de ozur diledi...

Bizdede cinsellik problem
2 haftadır tık yok
Benim eşim de ben yanasmazsam yanasmaz bıktım usandım artık

Cnm kendi evindesn üzülme çocuk bıraz toparlanınca ezki düzenune devam edersin. Arada bebek arasasıyla gezdirir rahat nefes alırsın karısanın yok baskı yok.. öyle her durumdada gidiyorm deme.. elin adamı annesinin kuzusu demiyor eziyor işte.. valla benim durum senden çook daha vahim.. kafes kuşu oldum dediğin ğibi...

bence siz biraz ailenizin yanına gidin. kafanızı dağıtın. eşinizi evinizi özleyin ve gelin. çok bunalmışsınız. evliliğiniz zarar görmeden biraz dinlenseniz iyi olacak.

KIZLAR EŞİME BU MAİLİ ATTIM UMARIM OKUYUNCA BENİ ANLAR :(

hayal ettiğim hayat şu an yaşadığım hayattan çok farklı .. alışamıyorum alışmış gibi görünsem de beceremiyorum.. dışardan göründüğü gibi değil hissettiğim duygular .. içimde bir volkan var her gün kaynıyor .. hayatımın en güzel yıllarını dört duvar arasında çocuk bakmakla geçiriyorum... boğuluyorummm .. nefes alamıyorum.. kafese kapatılmış özgürlüğe muhtaç bir kuş gibi hissediyorum kendmi.. kimseye anlatamıyorum derdimi ailem bunu duyarsa beni burdan almak için elinden geleni yapacak biliyorum.. ya da ben babama durumumu anlatırsam elimde valiz kucağımda bebekle karşısına dikilirsem , olaylar çok büyür, karşına çıkıp konuşunca sinirlerime hakim olamıyorum .. içime attıkça boğuluyorumm... kızkardeşim bile bilmiyor bunları hissettiğimi .. akıttığım göz yaşları hep birikmişliğimden... sen benim ağlarken çektiğimm acının onda birini çeksen belki beni ne kadar iyi anlardın.. hakkın emeğin çok üzerimde bunları inkar edemem .. belki de benim için onca iyiliğine karşı neden en ufak bişeyde bu hale geliyor diye düşünüyorsun ?? yanılıyorsun .. ne kadar ince bir çizgide belki de bir uçurumun kenarında olduğumu anlayamıyorsun.. psikolojim iyi değil.. iyiye de gitmiyor ... ben seçmedim dört duvar arasında oturmayı.. ben evlenip mutlu olmayı seçtim.. her gün başka bişeyine kzıp sonra bunları biriktirip sana patlamaktan bıktım usandım artık.. eskisi gibi karşına çıkıp saydıramıyorum sana biliyomusun bunu yaparken bile inciniyorum.. gücüm kalmadı artık .. ben eskisi kadar güçlü olamıyorum .. sağ salim duramıyorum ayakta.. gece on kre uyanınca gündüz dinlenmek istiyorum.. dinlenirsem evle ilgilenemiyorum sadece yemek yapıyorum.. dinlenmez evle ilgilenirsem yoruluyorum yetişemiyorum her yere her şeye hepinize.. sen beni anlayacağın yerde en zor zamanlarımda üstüme gelip beni boğmayı tercih ediyorsun ...boğuluyorum anlıyo musun boğuluyorum.. bana destek olup beni sakinleştirmek ve benim yanımda olmak yerine karşımda duruyorsun.. benim yerimde bir başkası olsa bu duruma daha fazla tahammül edemez çeker gider.. biliyorum şöyle düşünüyosun benim annem de bacımda zamanında bu durumdan geçti kimse senin gibi olmadı.. ama onların yanında destekçileri vardı anaları vardı .. bacıları vardı.. kendilerine zaman ayıracakları bir ortamları vardı.. hiç biri benim kadar yalnız hissetmedi kendini.. annen baaban bir ay burda kaldı kafayı yiyeceklerdi sıkıntıdan evlerine döndüklerinde burası için hapishane dediler. ....hapisanesinden çıktık dediler.. onlar bunu sadece bir ayda hissettiler.. bense neredeyse üç senedir her gün ama her gün aynı şeyi hissettim.. nefes alamadım.. senden başka bunu paylaşacak kimseye de sahip değilim.. kime anlatacağım ki.. anneme mii.. sen kendin tercih ettin diyecekler.. kardeşime mi ?.. yapabileceğim bişey yok diyecek ve bu durumu bilseler sana karşı cephe alacaklar..
ben pire için yorgan yakanlardan değilim.. ama bu pire şu genç yaşımda benim psikolojik sağlığımı elimden alacaksa o yorganı kül ederim...
ben böyle hayal etmedim bu evliliği .. seni.. gün geliyor kimseyi görmemek hiç bir iş yapmamak yorgana sarılıp sadece ağlamak geliyor içimden.. ben bu şekilde mutlu değilim hiç.. seni de mutlu edemiyorum.. zaten sen de beni eskisi kadar sevmiyor beğenmiyor ve arzulamıyorsun.. farkındayım aynaya bakmak gelmiyor içimden .. çünkü süslensem de püslensem de yorgunluk kırgınlık akıyor gözlerimden.. ve biliyorum ki akşam eve yorgun gelecek başın ağrıyacak ya da oğlumla oynayacaksın.. ben çoktandır olduğu gibi yine arka planda yine unutulan yine... yine... yine....
ne kadar zor durumda ve ne kadar acınası halde hissediyorum kendimi tahmin bile edemezsin.. buraya tayının çıkmasını ben istemedim .. ben çalışmak istedim atanamasam da ... bunun suçlusu sorumlusu ben değilim.. farkındaysan lafların bana çok koyuyor.. tahammül derecemin ne kadar düştüğünü anlayabiliyor musun ? senden başka kimsemin olmadığını hissedebiliyor musun ? ve ben her şeyim olduğunu hissettirdikçe sen zırvalıyorsun.. gün geliyor kadınlığımı unutturuyorsun ??? insan karısına 17 gün yanaşmaz mı ??? farkına bile varmıyorsun... ancak ben olay çıkarınca farkedebiliyorsun ??? neden ?? bunlar yaşanınca sana olan saygım şefkatim hızla azalıyor.. elimde değil...
ha bende hiç mi suç yok ? elbetteki var .. engel olmaya çlşyrm kendimi frenliyorum sana karşı ama her frene basışımda sanki bir miktar gazımı arttırıyorum olanlara karşı ..
ben de seninle eskisi gibi ilgilenemiyorum.. bu evde kaça bölündüğümün hatti hesabı yok belki .. biliyorum ne yapıosun ki sanki diyosunn tahmin ediyorum.. ama oğlunu bir saat tutunca yoruluyor yardım istiyorsun .. bir de beni düşünsene .. bana bir hak versene..
artık ben de eskisi kadar yoğun duygular hissetmiyorum sana karşı .. biliyorum sen de öylesin.. inkar etmme çabuk tükendik.. çabuk tükettik bazı şeyleri.. eve gelince senin de yüzün gülmüyormuş ya.. şaşırdım... oysa her şeye rağmen seni mutlu ettiğimi sanıyordum..onu da becerememişim .. ben ahh ben ne kadar da becerikliyken .. ne kadar da beceriksiz her işi yarm yapan birine dönüştrüldüm .. oysaki yukarda saydıklarım , hissettğim şeylerin sadece dile gelmiş ksıımları .. bir bilsen içimde ne tufanlar kopuyor..
bir bilsen bunca yoğun duyguların içinde oğluma ve sana yetebilmek için nelerden vazgeçtiğimi.. bilemezsin ve anlayamazsın ... o sebeple karşına geçip sana bunları haykırmak seni sadece üzecek .. ama düşündürmeyecek.. söz uçar yazı kalır.. belki bunları okuyup dha iyi düşünebilirsin.. belki beş yıl sonra bunları tekrar okuduğunda ne basit şeylerle onu kırmışım deyip boynuma sarılacak veya keşke olsaydı da yine bunlara kızsaydı diyeceksin.. tükendim ben tükendim artık...
en açık daha nasıl olabilirim bilmiyorum ama umarım hakkımızda hayırlısı olur ...

Adam seni tinlamiyo dikkat çekmek için yok kalk valizimi alım filan diye hareketler yapmissin ama lafini alıp oturmussun

Kendiniz de belirtmişsiniz yazınızın en başında incir çekirdeğini bile doldurmayacak sebepten diye. Bence bu gece yaşamış olduklarınız incir çekirdeğini doldurmayacak kadar küçük de değil, bavul toplayıp ayrılmayı isteyecek kadar büyük de değil.
Eşinizin sizi dövmekle tehdit etmesi asıl sorun bence. Şiddet uygulamayı aklına getirmişse eninde sonunda bunu yapacaktır. Yapmayacaksa bile sizi böyle tehdit etmesi hiç hoş değil.

Atanamadığınız için büyük stres altındasınız. KPSS idi, bebekti , ev işleriydi derken bunalmanız gayet normal. Bu konuda sizi çok iyi anlıyorum.

Eşinizin evi dağınık bulması dert edilecek şey değil,evin bütün odalarını kullanmayın. Özellikle salon gibi misafirlerin gelip oturacağı yeri her daim temiz tutun ve misafir olmadığında salonu kapatın,orada oturmayın.Bebekli ev dağınık olur,sizin bebeğiniz daha ayaklanmamış bir de yürüme çağına gelsin her yer her yerde olacak emin olun.

Ama bana sorarsanız eşinizin asıl derdi evin dağınıklığı değil bence. Sizin de belirttiğiniz gibi cinsel isteksizlik olabilir. Bebişten sonra kendinize bakmayı ihmal ettiyseniz hemen kendinize çeki düzen verin. Hafif makyajınızı,evde baş başa olduğunuz zamanlarda eşinizin seveceği türden iç gıdıklayıcı iç çamaşırlarınızı ve üstüne de iç çamaşırınızı fark etmesini sağlayacak dekolteli kıyafetler giyin. Evde de olsa topuklular giyinin,güzel kokular sürünün.
Ama adamın başını "beni öpmedin,koklamadın" diye yemeyin. Siz bu dediklerime uymaya çalışın,bakın göreceksiniz bir süre sonra kendisi yanınıza gelecek kürkçü dükkanı misali.

9 yıl çıkmışsınız,2 yıldır evlisiniz ve 3 aylık bir bebeğiniz var. Bu olayı daha fazla büyütüp yuvanızı yıkmaya kalkmayın.
Kucağınızda bebekle baba ocağına dönerseniz emin olun işler daha da iyi olmayacak.
iste ben bunu anlamıyorum kadın evde resmen esine ailesine cocuguna adamıs kendini bide beyefendinin keyfi yerinde gelsin diye kadını 2 saat kendine ayrıcagı keyfini esinin zevki gelsin diye bide ic gıcılayıcı camasır alcamda bilmem ne sacmalık diz boyu asıl esi onu bi tatile götürsün....

KIZLAR EŞİME BU MAİLİ ATTIM UMARIM OKUYUNCA BENİ ANLAR :KK43:

hayal ettiğim hayat şu an yaşadığım hayattan çok farklı .. alışamıyorum alışmış gibi görünsem de beceremiyorum.. dışardan göründüğü gibi değil hissettiğim duygular .. içimde bir volkan var her gün kaynıyor .. hayatımın en güzel yıllarını dört duvar arasında çocuk bakmakla geçiriyorum... boğuluyorummm .. nefes alamıyorum.. kafese kapatılmış özgürlüğe muhtaç bir kuş gibi hissediyorum kendmi.. kimseye anlatamıyorum derdimi ailem bunu duyarsa beni burdan almak için elinden geleni yapacak biliyorum.. ya da ben babama durumumu anlatırsam elimde valiz kucağımda bebekle karşısına dikilirsem , olaylar çok büyür, karşına çıkıp konuşunca sinirlerime hakim olamıyorum .. içime attıkça boğuluyorumm... kızkardeşim bile bilmiyor bunları hissettiğimi .. akıttığım göz yaşları hep birikmişliğimden... sen benim ağlarken çektiğimm acının onda birini çeksen belki beni ne kadar iyi anlardın.. hakkın emeğin çok üzerimde bunları inkar edemem .. belki de benim için onca iyiliğine karşı neden en ufak bişeyde bu hale geliyor diye düşünüyorsun ?? yanılıyorsun .. ne kadar ince bir çizgide belki de bir uçurumun kenarında olduğumu anlayamıyorsun.. psikolojim iyi değil.. iyiye de gitmiyor ... ben seçmedim dört duvar arasında oturmayı.. ben evlenip mutlu olmayı seçtim.. her gün başka bişeyine kzıp sonra bunları biriktirip sana patlamaktan bıktım usandım artık.. eskisi gibi karşına çıkıp saydıramıyorum sana biliyomusun bunu yaparken bile inciniyorum.. gücüm kalmadı artık .. ben eskisi kadar güçlü olamıyorum .. sağ salim duramıyorum ayakta.. gece on kre uyanınca gündüz dinlenmek istiyorum.. dinlenirsem evle ilgilenemiyorum sadece yemek yapıyorum.. dinlenmez evle ilgilenirsem yoruluyorum yetişemiyorum her yere her şeye hepinize.. sen beni anlayacağın yerde en zor zamanlarımda üstüme gelip beni boğmayı tercih ediyorsun ...boğuluyorum anlıyo musun boğuluyorum.. bana destek olup beni sakinleştirmek ve benim yanımda olmak yerine karşımda duruyorsun.. benim yerimde bir başkası olsa bu duruma daha fazla tahammül edemez çeker gider.. biliyorum şöyle düşünüyosun benim annem de bacımda zamanında bu durumdan geçti kimse senin gibi olmadı.. ama onların yanında destekçileri vardı anaları vardı .. bacıları vardı.. kendilerine zaman ayıracakları bir ortamları vardı.. hiç biri benim kadar yalnız hissetmedi kendini.. annen baaban bir ay burda kaldı kafayı yiyeceklerdi sıkıntıdan evlerine döndüklerinde burası için hapishane dediler. ....hapisanesinden çıktık dediler.. onlar bunu sadece bir ayda hissettiler.. bense neredeyse üç senedir her gün ama her gün aynı şeyi hissettim.. nefes alamadım.. senden başka bunu paylaşacak kimseye de sahip değilim.. kime anlatacağım ki.. anneme mii.. sen kendin tercih ettin diyecekler.. kardeşime mi ?.. yapabileceğim bişey yok diyecek ve bu durumu bilseler sana karşı cephe alacaklar..
ben pire için yorgan yakanlardan değilim.. ama bu pire şu genç yaşımda benim psikolojik sağlığımı elimden alacaksa o yorganı kül ederim...
ben böyle hayal etmedim bu evliliği .. seni.. gün geliyor kimseyi görmemek hiç bir iş yapmamak yorgana sarılıp sadece ağlamak geliyor içimden.. ben bu şekilde mutlu değilim hiç.. seni de mutlu edemiyorum.. zaten sen de beni eskisi kadar sevmiyor beğenmiyor ve arzulamıyorsun.. farkındayım aynaya bakmak gelmiyor içimden .. çünkü süslensem de püslensem de yorgunluk kırgınlık akıyor gözlerimden.. ve biliyorum ki akşam eve yorgun gelecek başın ağrıyacak ya da oğlumla oynayacaksın.. ben çoktandır olduğu gibi yine arka planda yine unutulan yine... yine... yine....
ne kadar zor durumda ve ne kadar acınası halde hissediyorum kendimi tahmin bile edemezsin.. buraya tayının çıkmasını ben istemedim .. ben çalışmak istedim atanamasam da ... bunun suçlusu sorumlusu ben değilim.. farkındaysan lafların bana çok koyuyor.. tahammül derecemin ne kadar düştüğünü anlayabiliyor musun ? senden başka kimsemin olmadığını hissedebiliyor musun ? ve ben her şeyim olduğunu hissettirdikçe sen zırvalıyorsun.. gün geliyor kadınlığımı unutturuyorsun ??? insan karısına 17 gün yanaşmaz mı ??? farkına bile varmıyorsun... ancak ben olay çıkarınca farkedebiliyorsun ??? neden ?? bunlar yaşanınca sana olan saygım şefkatim hızla azalıyor.. elimde değil...
ha bende hiç mi suç yok ? elbetteki var .. engel olmaya çlşyrm kendimi frenliyorum sana karşı ama her frene basışımda sanki bir miktar gazımı arttırıyorum olanlara karşı ..
ben de seninle eskisi gibi ilgilenemiyorum.. bu evde kaça bölündüğümün hatti hesabı yok belki .. biliyorum ne yapıosun ki sanki diyosunn tahmin ediyorum.. ama oğlunu bir saat tutunca yoruluyor yardım istiyorsun .. bir de beni düşünsene .. bana bir hak versene..
artık ben de eskisi kadar yoğun duygular hissetmiyorum sana karşı .. biliyorum sen de öylesin.. inkar etmme çabuk tükendik.. çabuk tükettik bazı şeyleri.. eve gelince senin de yüzün gülmüyormuş ya.. şaşırdım... oysa her şeye rağmen seni mutlu ettiğimi sanıyordum..onu da becerememişim .. ben ahh ben ne kadar da becerikliyken .. ne kadar da beceriksiz her işi yarm yapan birine dönüştrüldüm .. oysaki yukarda saydıklarım , hissettğim şeylerin sadece dile gelmiş ksıımları .. bir bilsen içimde ne tufanlar kopuyor..
bir bilsen bunca yoğun duyguların içinde oğluma ve sana yetebilmek için nelerden vazgeçtiğimi.. bilemezsin ve anlayamazsın ... o sebeple karşına geçip sana bunları haykırmak seni sadece üzecek .. ama düşündürmeyecek.. söz uçar yazı kalır.. belki bunları okuyup dha iyi düşünebilirsin.. belki beş yıl sonra bunları tekrar okuduğunda ne basit şeylerle onu kırmışım deyip boynuma sarılacak veya keşke olsaydı da yine bunlara kızsaydı diyeceksin.. tükendim ben tükendim artık...
en açık daha nasıl olabilirim bilmiyorum ama umarım hakkımızda hayırlısı olur ...
En büyük dileğim eşinizin bu yazıyı okuması. Her Erkek komplike şeye gelemez. Keşke kısa ve öz yazsaydın.

çok üzüldüm durumunuza, lütfen sakin olun.
Lütfen fevri davranmayın, belki bazıları kızacak ama her yoruma kulak asma lütfen.
Kimse sizin ev halinizi ve durumunuzu "sen ve eşin" kadar iyi bilemez.
Bu arada mektubun bir erkek için uzun olmuş :) umarım hakkında iyisi olur.

Erkeklere kısa ve net cumleler kurun.
Madem yetisemiyorsunuz misafir cağırmayın .Belliki yorulup daralıp esinize sarmışsınız .
Psikolojinizi anlıyorum ama mutlu olmaya calışın isteseniz de bu günler gelmeyecek ,çocuğunuz buyüyecek .
O gunleri ozleyecek ve aman ev de pis olsaymış ,yemekte pißmeseymis cocugumla daha ćok vakit geçirip kendimi sıkmasaymışım diyeceksiniz.
Imkanlarıniz olmayabilir di simdi suriyeli bir anne olabilirdiniz.
Bunları 7 aylık olana kadar gunde en çok 15 dakika uyumuş geceleri deli gibi aglayan bir çocuğun annesi olarak yazıyorum .
Beterin beteri var .Bu günlerde geçecek emin olun .:KK19:
Sizi anlıyoruz ,zor durumdasiniz ama esiniz sizi seviyordur eminim.

O kadar düzenli ev istiyor madem ya kendi yardım edecek, ya da yardımcı bayan alacak eve.
Küçücük bebekle dört dörtlük ev hanımı olmanı nasıl bekler anlamıyorum..

Kusura bakma eşin seni ne seviyor ne sayıyor gibi
2 yıllık evlilikte herşey fazlasıyla hızlı tüketilmiş
Sinirli de olsan ev dağınıkta olsa ne üstüne yürümesi ne de 17 gün beraber olunmaması normal değil
Kadın doğum yapalı 3 ay olmuş nası normal değil. 3 aylık bebekle şaftın kayıyo ne cinselliği.

Kadın doğum yapalı 3 ay olmuş nası normal değil. 3 aylık bebekle şaftın kayıyo ne cinselliği.
İyi de doğumu kadın yapıyo, adam yapmıyo ki
Konu sahibi yaklaştığı halde adam oralı olmuyormuş
Ben mi yanlış anladım
Konu sahibi kızmış hatta kocası da unutuyorum yorgunum filan demiş

Normal değil dediğim de kocası zaten, üstüne yürümesi de normal değil demişim

iste ben bunu anlamıyorum kadın evde resmen esine ailesine cocuguna adamıs kendini bide beyefendinin keyfi yerinde gelsin diye kadını 2 saat kendine ayrıcagı keyfini esinin zevki gelsin diye bide ic gıcılayıcı camasır alcamda bilmem ne sacmalık diz boyu asıl esi onu bi tatile götürsün....

Size göre uygun gelmeyebilir fikirlerim ama "saçmalık" diye adlandıramazsınız fikirlerimi. Tamam benimsemek zorunda değilsiniz ama bari üslubunuza dikkat edin lütfen.

Konu sahibinin eşine bu durumda "Beni tatile götür" demesi ya da eşinin onu tatile götürmesini beklemesi benim önerdiğim fikirden çok daha uygulaması zor bir öneri bence. Bakın ben sizin önerinize "zor" diyorum,"saçmalık" demiyorum dikkatinizi çektiyse.

Konu sahibi uzun süredir cinsel anlamda yakınlaşmadıklarını belirtmiş diye böyle bir öneride bulundum. Yoksa her suçu kadına yükleyen "Kadın da görevini yapsaydı" diye düşünen insanlardan değilim.

Umarım açıkça anlatabilmişimdir demek istediklerimi.

KIZLAR EŞİME BU MAİLİ ATTIM UMARIM OKUYUNCA BENİ ANLAR :KK43:

Keşke kırmızı ile belirttiğim cümlenizi demeseymişsiniz.Suçu "Zaten senin de bana ilgin yok" diye üstünüze atabilir eşiniz.

Kendinizi,iç dünyanızı çok iyi anlatan bir yazı olmuş lakin çok uzun. Eşiniz umarım okumaya erinmez ya da okurken çok sıkılmaz.

Bunalmışsın..Bence bir süre ailenin yanına git biraz kafanı dinler sonra dönersin sakin kafayla karar verirsin bazı şeylere.Ama evlilik fedakarlık ister elinden geldiğini yap için rahat olsun Allah korusun biterse de..

Back
X