How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Senet karşılığı borç alma

_kybele_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
537
373
33
34
Çok yuksek bir rakam değil ama hiç bir şekilde çözüm bulamadım. En son çözüm bu. Yarın alacagım daha önce alıp kullanan var mı fikirlerinize açıgım

Tefeci gibi mi ?

Telefon alıp satsaniz daha iyi değil mi
Yada bilgisayar.
Tefeci gibi biseyse ben korkarım.

Elimdeki telefon maalesef para etmiyor. Son çare bu adamlar. Tehlikelı olduklarını dusunmuyorum. Daha once alan var

Ama evet bır mıktar gergınım ve korkuyorum.

Elimdeki telefon maalesef para etmiyor. Son çare bu adamlar. Tehlikelı olduklarını dusunmuyorum. Daha once alan var

Ama evet bır mıktar gergınım ve korkuyorum.

Bulaşmayın lütfen. Neler okuyoruz haberlerde. Bakın yemin ediyorum ben olsam telefon, televizyon, kettle vs. evde para edebilecek tüm elektronik aletleri satarım ama yine de bu tarz bir para alışverişine girmem.

Çok yuksek bir rakam değil ama hiç bir şekilde çözüm bulamadım. En son çözüm bu. Yarın alacagım daha önce alıp kullanan var mı fikirlerinize açıgım
En korktuğum şeyler. Yapmayın hiç mi ufacikda olsa başka bir yol yok mu

Bulaşmayın lütfen. Neler okuyoruz haberlerde. Bakın yemin ediyorum ben olsam telefon, televizyon, kettle vs. evde para edebilecek tüm elektronik aletleri satarım ama yine de bu tarz bir para alışverişine girmem.
Evdekı esyalar benım değil ki ayrıca kımsenın duymaması lazım maalesef.

Fatura üzerine satılan telefonlardan alın taksitle.
Aydan aya ödersiniz o telefonun kutusunu açmadan satın.
Hem işiniz gorulur hem ne olduğu belli olmayan adamlara bulasmazsiniz.
Hattım kontorlu🤦‍♀️ ve lanet olsun kı hayatımda ılk defa sigortasız calısıyorum. Yoksa evkur vs yıne gırısırdım

Inanın her şeyi denedim. Kredi için bankalara gittim. Kreid notum fena değilmil ama sigortam olmadıgı için reddedildi. Onun dısında hattım kontorlu. Evkur vs de hepsı sıgorta girişine bakıyor.

Sonrasında bu senedi nasıl ödemeyi düşünüyorsnz peki. Kredi olsa en kötü hapse girersiniz bunun en kötüsünü düşünmek bile istemiyorum
Maasımı alınca ödeyebiliyorum. Bu arada avans bilr sordum reddedildi.

Back