• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senem'in çeyiz hazırlıkları :))

Senemm
Mesajını yeni gördüm 100 mesajı geçmeden cevap veremiyormuşum.
23 haziran 17.30 almıştık, sonra 6 temmuza kaydırdık.
Umarım geç kalmamışımdır :(

Canim önemli degil.. ben de yurtdışındaydım, mesajini okumustum ama cevap verebilecek firsat bulamamistim gezmekten :) biz cumartesi aksamina cekmeye karar verdik zaten, sonrasinda arkaslarimizla eğlenmeye gidebilmek icin... yine de ilgine tesekkürler. Bu arada sizin de degistirebilmenize sevindim :))

En sonunda sözümüzü de atlattık. Aslında ben pek heyecanlı değildim, daha çok gergindim sanırım. Herkesin keyfi yerindeydi, bol bol sohbet edildi ve misafirlerimiz ayrılırken çook memnunlardı :)
Söz öncesi ve sonrası pek çok şey eklendi çeyizime ama bir türlü fırsat bulup ekleyemedim. Aldıklarımızı buraya eklemek takip açısından çok rahat oluyormuş bunu anladım. Ben bayağıdır yüklemediğimden şimdi ne aldım ne almadım karıştı :( Neyse son aldıklarımı ekleyeyim o zaman...

Geçen hafta Dubai'den yaklaşık 130 TL ye aşık olarak aldığım valiz setim... Bu arada hep Dünya desenli bir valiz setim olsun istemiştim ancak Türkiye'de 500 TL den daha ucuza bulamamıştım. Tabi Dubai'de görünce kaptım hemen :) Kocacığımla balayına giderken kullanırım
:16:

Ayrıca 1 adet devasa 1 adette orta boy kırmızı valiz takımı aldık, onlara da toplam 230-240 TL gibi bir şey ödedik.

Karaca'dan aldığım yağdalıklarım... Sızma, riviera ve ayçiçek yağı için 3 adet aldım, yanlış hatırlamıyorsam 13 TL ydi fiyatları...

En sonunda Behiç Ak viski setlerni buldum ve hemen kaptım :) Toplam 3 takım (6 adet) aldım. Toplam 48 Tl tuttu...

valiz setin gerçekten çok güzel canım aşk dolu seyahatler yaparsınız inş :69::69::69:

tüm aldıklarını mutlu günlerde kullan :16:

senemcim yeni cicilerin hayırlı olsun valizlerini çok beğendim tatile gidecekler için harika bir ihtiyaç aşkla kullan :16:

Canım bizimde düğünümüz temmuz ayında.. Karaca'da bir yemek takımı beğendim karaca hakkında forumda neler var iyi midir diye bakayım dedim ve senin paylaşımlarından ayrılamadım. Hepsi pek güzel iyi günlerde kullanın (:
Ben de daha yeni yeni başladım bakmaya gelinlik, mobilya, çeyiz derken hiçbirini tamamlayamayacağım sanırım :p :34:

çok çok beğendim herşeyi.öncelikle schafer kahvaltı takımını 100 tlye almanıza inanılmaz şaşırdım.benim favori serim o 2 beyaz takım.230 tlye zor düşürtmüştüm ben.sonra ev durumları olunca vazgeççtim.sonra kırmızı tabaklı çay setinede bayıldım oda favorim benim.ben 12 yıllık evliyim ama banada çok iyi fikirler oluyor.bazı şeyleri yenilerken.
huzurla sağlıkla mutlulukla aşkla kullanın cicilerinizi.hepsi harika ürünler...

Canım bizimde düğünümüz temmuz ayında.. Karaca'da bir yemek takımı beğendim karaca hakkında forumda neler var iyi midir diye bakayım dedim ve senin paylaşımlarından ayrılamadım. Hepsi pek güzel iyi günlerde kullanın (:
Ben de daha yeni yeni başladım bakmaya gelinlik, mobilya, çeyiz derken hiçbirini tamamlayamayacağım sanırım :p :34:

Öncelikle tebrik ederim canım... Merak etme hepsi tamamlanır, hatta bir çırpıda bitiverir :) Yeter ki içinize sinsin :16: Ayrıca aldıklarımı beğenmene de çoook sevindim, teşekkürler :16:

çok çok beğendim herşeyi.öncelikle schafer kahvaltı takımını 100 tlye almanıza inanılmaz şaşırdım.benim favori serim o 2 beyaz takım.230 tlye zor düşürtmüştüm ben.sonra ev durumları olunca vazgeççtim.sonra kırmızı tabaklı çay setinede bayıldım oda favorim benim.ben 12 yıllık evliyim ama banada çok iyi fikirler oluyor.bazı şeyleri yenilerken.
huzurla sağlıkla mutlulukla aşkla kullanın cicilerinizi.hepsi harika ürünler...

Teşekkür ederim... Kahvaltı takımını Esse'den almıştım, aslında aldıktan sonra da şüpheye düştüm gereksiz bir şey mi yaptım diye... Sonra 100 TL için kalsın dedim
:17: Kırmızı tabaklı çay seti de ilk çıktığında özel seri olduğu için çok pahalıydı, sonra neyse ki ucuzladı da alabildim :16:

Bugün Migros'tan aldığım tabakçıklarımı gördüm ve hemen topiğime ekleyeyi dedim. Maalesef fiyatları hatırlayamıyorum ama :(

Ben patlamış mısır hiç sevmem ama görünce dayanamadım :)

Bunlar da pizza tabaklarımız:

pjwf.jpg

kG4R7.jpg

Bazı resimler çok büyük oluyor ve boyut ayarlatmıyor, devasa resimler için kusura bakmayın :)

Tchibo ganimetlerim...

4'lü kesme tahtam, 2'li melamin kesme tahtam, sevimli mi sevimli 2'li silikon kalıbım ve 2'li tost kalıplarım (Bunlarla yumurta/krep vs şekillendiricem :), 4'lü mini tart kalıplarım ve mini kek kalıplarım
:16:Kek vs yapmayı çoook sevdiğimden fazlasıyla silikon kalıp ve şekillendirici ürün aldım, sanırım yeter bu kadar:17:

Toplam 104 TL

Eklentiler

• $İçerik2.webp
    $İçerik2.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 108
  • $İçerik3.webp
    $İçerik3.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $İçerik4.webp
    $İçerik4.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $images4.webp