- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam tatlım,
Herşeyin çok güzel güle güle kullann
Henüz Söz-Nişan yok diye okumuştum ilk sayfalarda yaptınız mı? düğün tarihin belli mi? Bende aynı durumdayımda ondan sordum![]()
özellikle çay bardaklarını çok beğendim. Güle güle kullanın hepsini...
canım yeni çeyizlerini güle güle kullan tencerelerin çok şeker![]()
canımmm viski bardaklarım eksik demişsin paşabahçenin sitesinde satışı var bi bak istersen
Öncelikle aldıklarımı beğenmene çok sevindim, daha iyileri senin olsun tatlımViski bardakları ise ne yazıkki sitede de yok. Linki açınca "Ürün stoklarımızda bulunmamaktadır" yazıyor
![]()
inş.canım evet farkettim ki şuan gerçkten öyle dedim bu mutlu haberi hemen veriyim ama eksik bilgi canım![]()
Canım benim yine de çok saol. Zaten etrafımdaki herkes biliyor viski bardağı aradığımı. Sevgilimin annesi bile aşkıma "Yeni yıl hediyesi olarak benden Senem'e viski bardaklarını al" demiş. Bir bulayım onları evimin başköşesine oturtucam![]()
Yok canım sözü 3 şubat pazar yapacağız. Sömestrda da haftasonları çalışmayacaklar böylece sözü de aradan çıkarmış olacağız. Sevgilim dersanede çalıştığından haftasonu yapamıyoruz ne yazık ki nişanı. O yüzden 23 nisan resmi tatil, herkes izinli diye 23 nisanda yapmaya karar verdik. Düğün tarihi içinse haftaya gidip gün alacağız, biz 16 haziran istiyoruz ama inşallah boştur :))
ayy negüzell hadi hayırlısı canımmm bizim günümüz tam kesin değil ocak sonu toplanıp belli olcak ama bizde o tarihlerde düşünüyoruzbakalım kısmet bakarsın aynı zamanlarda sözlenir
sözdeş oluruz
ben aslında söz nişan birarada istiyordum ama sevgilim ayrı yapalım diyor belki ayrı yaparız 1ay sonra falan oda konuşulcak daha kısmet artık evde yapcam Allah nasip ederse nişanımıda sen dışarda düşünüyorsun herhalde? bende tam gaz başladım çeyiz alışverişerine vaktim olsa keşke bende böyle koyabilsemm
siz maşallah mobilya beyaz eşya falan halletmişsiniz
biz nişandan sonra girişmeyi düşünüyoruz o işlere
buarada sana bişey sormak istiyorum gördüğüm kadarıyla çoğu eşyanı internetten almışsın bi sorun yaşamamışsıdır umarım?? bende bikaç bişey aldım internetten ama tam istediğim gibi çıkmadı gerçi şans işi biraz mesela yorgan almıştım çok ince çıktı
misafir yorganı yapıp kendime yenisini alcam artık
Buarada nerde yaşıyorsun birde çalışıyormusun?
Merhaba Senem,
Çeyizlerine baktım hepsini çok beğendim güzel günlerde kullan hepsini. Bizde 23 haziranda evleniyoruz, ama o günün kandil olduğunu öğrendik ve şimdi tarihi değiştirmeye çalışıyoruz.
canım son aldıkların çok güzelmiş hepsi birbirinden şık güle güle kullan
çok sevindimm senin adına ne güzell tarih kesinleşmiş Allah utandırmasın herşeyin çok güzel olsun
cicilerinde çok şıklar güle güle kullan
Evet tatlım, sonunda günümüzü alabildikİyi dileklerin için de teşekkürler, çook daha güzelleri senin olsun :112: