• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senem'in çeyiz hazırlıkları :))

Selam tatlım,

Herşeyin çok güzel güle güle kullann :16:

Henüz Söz-Nişan yok diye okumuştum ilk sayfalarda yaptınız mı? düğün tarihin belli mi? Bende aynı durumdayımda ondan sordum :1:

canımmm viski bardaklarım eksik demişsin paşabahçenin sitesinde satışı var bi bak istersen

Son düzenleme:
Selam tatlım,

Herşeyin çok güzel güle güle kullann :16:

Henüz Söz-Nişan yok diye okumuştum ilk sayfalarda yaptınız mı? düğün tarihin belli mi? Bende aynı durumdayımda ondan sordum :1:

Yok canım sözü 3 şubat pazar yapacağız.
Sömestrda da haftasonları çalışmayacaklar böylece sözü de aradan çıkarmış olacağız. Sevgilim dersanede çalıştığından haftasonu yapamıyoruz ne yazık ki nişanı. O yüzden 23 nisan resmi tatil, herkes izinli diye 23 nisanda yapmaya karar verdik. Düğün tarihi içinse haftaya gidip gün alacağız, biz 16 haziran istiyoruz ama inşallah boştur :))

canımmm viski bardaklarım eksik demişsin paşabahçenin sitesinde satışı var bi bak istersen

Öncelikle aldıklarımı beğenmene çok sevindim, daha iyileri senin olsun tatlım :16: Viski bardakları ise ne yazıkki sitede de yok. Linki açınca "Ürün stoklarımızda bulunmamaktadır" yazıyor :14:

Öncelikle aldıklarımı beğenmene çok sevindim, daha iyileri senin olsun tatlım :16: Viski bardakları ise ne yazıkki sitede de yok. Linki açınca "Ürün stoklarımızda bulunmamaktadır" yazıyor :14:

inş.canım evet farkettim ki şuan gerçkten öyle dedim bu mutlu haberi hemen veriyim ama eksik bilgi canım :16:

inş.canım evet farkettim ki şuan gerçkten öyle dedim bu mutlu haberi hemen veriyim ama eksik bilgi canım :16:

Canım benim yine de çok saol. Zaten etrafımdaki herkes biliyor viski bardağı aradığımı. Sevgilimin annesi bile aşkıma "Yeni yıl hediyesi olarak benden Senem'e viski bardaklarını al" demiş. Bir bulayım onları evimin başköşesine oturtucam :9:

Canım benim yine de çok saol. Zaten etrafımdaki herkes biliyor viski bardağı aradığımı. Sevgilimin annesi bile aşkıma "Yeni yıl hediyesi olarak benden Senem'e viski bardaklarını al" demiş. Bir bulayım onları evimin başköşesine oturtucam :9:

ne demek canım :) o derece şiddetle arıyosun anladım aklımda bulusun canım gözüme çarptığı an ileticem hemen sana :16:

Yok canım sözü 3 şubat pazar yapacağız.
Sömestrda da haftasonları çalışmayacaklar böylece sözü de aradan çıkarmış olacağız. Sevgilim dersanede çalıştığından haftasonu yapamıyoruz ne yazık ki nişanı. O yüzden 23 nisan resmi tatil, herkes izinli diye 23 nisanda yapmaya karar verdik. Düğün tarihi içinse haftaya gidip gün alacağız, biz 16 haziran istiyoruz ama inşallah boştur :))

ayy negüzell hadi hayırlısı canımmm bizim günümüz tam kesin değil ocak sonu toplanıp belli olcak ama bizde o tarihlerde düşünüyoruz :34: bakalım kısmet bakarsın aynı zamanlarda sözlenir:16: sözdeş oluruz :9::9: ben aslında söz nişan birarada istiyordum ama sevgilim ayrı yapalım diyor belki ayrı yaparız 1ay sonra falan oda konuşulcak daha kısmet artık evde yapcam Allah nasip ederse nişanımıda sen dışarda düşünüyorsun herhalde? bende tam gaz başladım çeyiz alışverişerine vaktim olsa keşke bende böyle koyabilsemm :16: siz maşallah mobilya beyaz eşya falan halletmişsiniz :nazar: biz nişandan sonra girişmeyi düşünüyoruz o işlere :34: buarada sana bişey sormak istiyorum gördüğüm kadarıyla çoğu eşyanı internetten almışsın bi sorun yaşamamışsıdır umarım?? bende bikaç bişey aldım internetten ama tam istediğim gibi çıkmadı gerçi şans işi biraz mesela yorgan almıştım çok ince çıktı :31: misafir yorganı yapıp kendime yenisini alcam artık:31:

Buarada nerde yaşıyorsun birde çalışıyormusun?

Son düzenleme:
ayy negüzell hadi hayırlısı canımmm bizim günümüz tam kesin değil ocak sonu toplanıp belli olcak ama bizde o tarihlerde düşünüyoruz :34: bakalım kısmet bakarsın aynı zamanlarda sözlenir:16: sözdeş oluruz :9::9: ben aslında söz nişan birarada istiyordum ama sevgilim ayrı yapalım diyor belki ayrı yaparız 1ay sonra falan oda konuşulcak daha kısmet artık evde yapcam Allah nasip ederse nişanımıda sen dışarda düşünüyorsun herhalde? bende tam gaz başladım çeyiz alışverişerine vaktim olsa keşke bende böyle koyabilsemm :16: siz maşallah mobilya beyaz eşya falan halletmişsiniz :nazar: biz nişandan sonra girişmeyi düşünüyoruz o işlere :34: buarada sana bişey sormak istiyorum gördüğüm kadarıyla çoğu eşyanı internetten almışsın bi sorun yaşamamışsıdır umarım?? bende bikaç bişey aldım internetten ama tam istediğim gibi çıkmadı gerçi şans işi biraz mesela yorgan almıştım çok ince çıktı :31: misafir yorganı yapıp kendime yenisini alcam artık:31:

Buarada nerde yaşıyorsun birde çalışıyormusun?

İstanbul'da yaşıyorum tatlım, Acıbadem'de... İngilizce öğretmeniyim ama herhangi bir kuruma bağlı çalışmıyorum. 1 yıl önce ameliyat oldum, dr. um çalışma bir süre demişti, şu ara tekrar başlamayı düşünüyorum. Şimdilik özel derslerim var :) Nişabiz de evde yapacağız, zaten düğünden 1-2 ay önce olmuş olacak ondan dışarıda yapmak saçma geldi :9: Beyaz eşyaları henüz almadık ama aşağı yukarı karar verdik... Evet ben çoğu eşyamı hatta çooook büyük bir çoğunluğunu internetten aldım, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Tabii adını sanını bilmediğim bir markadan 2 nevresim takımı alıp kumaşlarını çok ince bulup beğenmemem ve sanalreyonum'dan siparişlerimin gelmemesi hariç :9: Sen neler yapıyorsun, nerde yaşıyorsun? Bir de sen de çeyizlerini yavaş yavaş yükle acaip keyifli oluyor :16::16:

En sonunda günümüzü de aldık; 23 Haziran 2013 pazar :)) Sanırım nikah günümüzü alana kadar ben pek farkında değilmişim bir şeylerin:17: Çünkü nikah dairesinde çalışan görevli evlilik cüzdanını da dosyanın içine koyarken bir an nefesim kesildi... "Yaaa biz sahiden evleniyoruz:16:" dedim. Tabi işler böyle olunca ve isteme-söz merasimine de 15 gün kalınca iyice hızlandık. Geçen hafta evlilik fuarına da gittik, ama ben hiçbir şey bulamadım. Ben Korkmaz, Homend, Tefal vb firmalar gelinlik ve davetiye firmaları beklerken; ev aletleri alanında sadece Philips vardı. Davetiye olarak da Koza Davetiye vardı ama kendilerinin katalogları bile yoktu, kartlarını verip "İnternetten bakabilirsiniz." dediler. Bir tane de araba kiralama firması vardı ancak onunda başına diktikleri görevli ne arabanın modelini ne de ücretini biliyordu:9:

Son zamanlarda çok bir şey almıyorum çünkü sömestr da Dubai'ye tatile gideceğiz ve oradan bazı ilginç şeyler bulabilirim diye pek para harcamamaya gayret ediyorum :))

Geçen hafta İkea'dan 10 TL'ye aldığım Godis bardaklarım

100 TL'ye aldığımız Bravur saat

Tek kişilik nevresim takımlarımız
, yeşil olan 18 TL, mavi puantiyeli olan 25 TL

Vee aşkım ve ailesine isteme günü kahve ikram etmek için Bernardo'dan 59 TL'ye aldığımız kahve takımı

Buna da söz yüzüklerimizi koyacağız, yine Bernardo'dan 64 TL

Söz çikolatası için de her yeri gezdik ancak bir türlü istediğim gibi bir şey bulamadım, en sonunda Bernardo'dan bu çift katlı kurabiyeliğe karar verdim. En azından misafir takımımla da kullanbilirim, fiyatı da 89 TL

Bunları da az evvel madamecoco'nun indiriminden aldım. Nevresim takımına 39.96 TL, ikili yastık kılıfına 8 TL, Bonnet mutfak havlu setine ise 7.95 TL ödedim.

Merhaba Senem,
Çeyizlerine baktım hepsini çok beğendim güzel günlerde kullan hepsini. Bizde 23 haziranda evleniyoruz, ama o günün kandil olduğunu öğrendik ve şimdi tarihi değiştirmeye çalışıyoruz.

çok sevindimm senin adına ne güzell tarih kesinleşmiş Allah utandırmasın herşeyin çok güzel olsun :16:

cicilerinde çok şıklar güle güle kullan

Merhaba Senem,
Çeyizlerine baktım hepsini çok beğendim güzel günlerde kullan hepsini. Bizde 23 haziranda evleniyoruz, ama o günün kandil olduğunu öğrendik ve şimdi tarihi değiştirmeye çalışıyoruz.

Teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim :) Evet 23 haziran kandilmiş, ben de sonra öğrendim. Biz değiştirmeyeceğiz ama tabi herkesin fikrine vs ye göre değişir. Değiştirme şansınız varsa iyi olabilir ama elinizi çabuk tutun, haziranın çoğu dolmuş.

Back
X