• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senelerdir mutsuzluğum,kilolarım...

aynen paranoyak oldum resmen :53: gitiğim spor salonunda bile sanki herkez beni eleştrio yemiş yemiş smdi zayıflamaya gelıo'' dıolarmış gbi gelıo :27: :1:
ama artık önceliğim kendim :)

boşver kim ne derse desin,bende sabahları yürüyüş yapıyorum komşular bakıyorlar hep eminim dedikodumuda yapıyorlardır...ama hiç umrumda değil valla sen olmak istediğin halini düşün ve gerisini boşver...

esys nerelerdesin yaa bakmıyorsun artık...kilolar ne alemde,valla ben dikkat ediyorum ama çok zor gdiyor, sezaryen doğum yaptığım için göbek öyle duruyor yaa:(
bende dün zayıflama kemeri ve twist. siparişi verdim bakalım onlar gelince toparlanır belki göbeeemm:))
kiloları verirsem tekrar yazacağımmm:))

uzun zamandır girmedim çünkü sucluyum verdiğim kiloları cok şık şekilde kilo aldım.yine dur deme zamanı 78 olmuşum arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum yeni yılda 70 i görmek istiyorum!! yarın inş listemi yazarım

86 kg ile tekrar aranızdayım arkadaslar daha önce yapmıstım umarım tekrar yaparım.ilk hedefim 80 sonraki ise 75 sonrası tabiki 65.daha önceki yazılarımı okuyan bilir pazar günü kacırma günüm.cünkü uzun süre diyet ancak bu sekilde yapabiliyorum.kacırma dediysek sadece kahvaltı:P bana destek olacak arkadasları bekliyorum:10:

Back