senelerdir mutsuzluğum,kilolarım...

esys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
152
0
46
40
İzmir
merhabalar,buradaki diyet başarı öykülerini okudum ve benin gibi bu yola girmiş arkadaşlarla beraber zayıflamayı denemek istedim,şimdi kısaca kilosal hikayemi anlatayım 27 yasındayım üniversite yıllarında en cok geldiğim kg 70 di genelde 65 arası gezerdim,70 e geldiğim an akapunktur diyetisyene gider frenlemeye çalışırdım. okul bitti,zor bi sınava hazırlandım 2 sene bu arada bi gün tartıya cıktım ki 84 kg olmuşum:2: ve o ara erkek arkadasım oldu,o beni bu halimle de seviyordu ama saglığın için zayıfla diordu, nişanlanmaya karar verdik,cevremdeki herkes zayıfla diyordu annem kayınvalidem vs,ne sinir bozucu oldugunu siz düşünün,inat ettim beni zayıflamıycam size ne diyordum içimden.:18: 6 ay sonrada düğünümüz vardı,hemen bi akapunktra gttim gelinliği o halde giymeyecektim, aç yaşayarak 2 ayda 70 e indim.moralim cok düzelmişti cünkü vücudum yürüyüşlerle toparlanmıştı gelinlikte söylemesi ayıp yakıştı simdi yeni evliyiz fakat 4 ayda hem eşim hem kendim güzelce kilo aldık 2 gün önce bi baktım 78 olmusum zaten pantolanlar sıkmaya başlamıştı ve ekmegi kestim su an 77,5 gösteriyor tartı hedefim yaza kadar 70 e inmek sonrasıda gelir inşallahihadi bakalım yardımlarınızı bekliorum hanımlar

merhaba; yeniden bir uzmandan yardım almayı deneseniz nasıl olur, çünkü sadece ekmeği keserek yaza kadar istediğniz kiloya inmeniz münkün olurmu bilemıyorum..
ama lütfen geçen seferki gibi kısa sürede aç kalarak zayıflamaya calışmayın çünkü sizinde deneyimlediğiniz gibi kısa sürede verilen kilo kısa sürede alınıyor. zayıfladıktan sonra yeme alışkanlıklarımızı da düzenlememiz gerekıyor biraz..

Umarım istediğiniz gibi bir kiloya en sağlıklı şekilde ulaşırsınız.. Hoşçakalın

ekmegi asla kesme saglıgından olursun önemli olan saglıklı kilo vermekse eger spor artı diyet öneririm ben öyle yapıyorum günde en az 5 dilim ekmek ye bence benim diyet listem cok güsel diyetisyenim bana göre hazırladı ve cok rahat uyguluyorum

ya yazını okudukça kendimi gördüm sende. ben henüz evli değilim öğrenciyim. ve normalde kilom 65 falan şimdi 68 oldum. sevgilim zayıfla diyip duruyo sebebi senin eşinle aynı sağlık için diyo. ama ben artık onun bu ısrarlarından bunladığım için kilo vermeye çalışmıyorum. pes ettim. mutlu muyum hayır daha dün salya sümük ağladım.

inşallah idealindeki kiloya ulaşırsın canım. niyetine girmekle işin yarısını başarmışsın zaten. yeşil çayı eksik etme bence. darısı başıma.

canım teşekkür ederim bak ben de 65lerde gezinirken bi anda ne oldgunu anlamadan 80leri gördüm.aynen bende gıcık oluyodum etrafımdakilere ben zaten güzelim vs diye bin tane bahane buluyodum.ama sen baştan tedbirini al ki senin cok bi fazlalığın yok yaza 60 olarak girdiğini düşünsene beyazi gri pantolanlar rahat bodiler azmedicez başka çaresi yok

canım sagol yazdıkların için ama ekmekten bi dilim alırsam bırakamıyorum hemde böyle yemegin suyuna bana bana ,off off ne geldiyese bu oburluktan geldi başıma bu sefer gider kilolar inş

yediklerimi yazayım;

sabah: 3,4 ince dilim peynir,domates,salatalık,tere,çay iki ısırıkta ekmek( dayanamadım bıraktım:)
öğlen :bir küçük elma ibir küçük muz
ara :5 tane fındık
akşam :birazdan az yaglı pırasa yemegi yapıcam

haftada bi gün kaçamak yapmayı düşünüyorum cünkü arkadaslarla her zaman gezemiyoruz,artık ertesi gün yani pazartesi dengelerim,inş bu sefer bıraktıgım diyetlerden olmaz,kilolarım beni cok mutsuz ediyor ve etrafımda kilolu insan yok yafu:18:

bende 1 sene oldu doğum yapalı 72den 58e düştüm pilates ve biraz hereketle nisanda 51dim...ama 3 kilo aldım gerii aldım...pztsinden beri pilates ve sonrasında yürüyüş yapıyorum ama özge hanım bu krizlere bi çare bulamıyorum öğlen 3den sonra ara öğün yeyim diyorum azıcık birşeyler yiyorum ama sonra kendimi tutamayıp çikolata gofret ne varsa yiyorum sonra göbek anıda büyüyorrr..
siz neler yiyorsunuz ara öğünlerde birde ben sadece kahvaltıda 1dilim tam tahıllı ekmek yiiyorum.acaba ondan mı krizim oluyor yaa...nefret ediyorum kendime fazla yeyince...
arkadaşlar benimle beraber zayıflamak isteyen var mı...ben 2 ayda 48 falan düşmek istiyorum ama nasılll :44: bu arada yaşım 23

canımm sen zaten cok ii zayflamışsın 50liler hayal beni için

canımm sen zaten cok ii zayflamışsın 50liler hayal beni için

aslında evet iyi zayıfladım ama pilatesle sıkılaştığım için azıcık yesem hemen göbeğim şişiyorrr..
siz kaç kilosunuz yaşınız.
kızlarr aktarlardan yeşil çay ve nar çiceği çayı alın ben şimdiye kadar sallama yeşil çay içiyordum ama artık bunları alıp içeceğim çok faydalıymış zayıflmaya...bir de ben uzun süredir 1,5 lt sürahiler oluyor ya ona 1 tane tarçın çubuğu atıyorum çok iyi geliyor toksinleri atmaya...geçende gülbenin programında birisi söylemişti yine 1,5lt suya 1çk karbonat koyacakmışsın o da toksinleri atıyormuş...denedim sanki iyi geldi...

canım ben su an 77yim hedefim 65, yaşım da 27.cok feci dimi durumumen azından eski kotlarimı kıyafetlerimi giymek istiyorum,yeşil çayı dün normal çay gibi demledim aynen dediğin gibide tarçın koydum ama cok acı oldu yafu,yeşil cayı mı fazla attım acaba aktardan almıştım bende

Son düzenleme:

neden feci olsun öyle düşünme, bak ben bu boğazla 72den bu klolara indiysem birde emziriyorum hormonlar değişti falan, yeni yeni düzeliyor siz daha kolay verirsiniz merak etmeyin..
o zaman birbirimize destek olalım 1 ay içinde 5 kilo hedefimiz olsun beraber verelim...
sonra yine veririzzz beraber ne dersin
ha birde bu aktardan alınan yeşil çayın tadı daha güzel diye duymuştum sen biraz fazla katmışsın ondan acı olmuştur...kib

valla bendeki boğazda cok feci tabi beraber zayıflayalım birbirmize destek olalım yeri geldiğinde de dur yeme deriz:))kilo irade işi motive olmak cok önemli

bufün yediklerim

sabah: iki dilim peyniri yarım dilim ekmek,domates ,salatalık.tere
öğle: 4 kaşık yogurt, 1 incir,iki ceviz
ara :küçük muz
akşam:bir tabak sebze yemeği,yogurti 1dilim çavdar ekmeği
grip oldugum için ekmek yedim bugün ilaç kullanıyrom

tebrik ederim valla...ben 2 gündür yine abarttım kendime dur diyemiyorum bir türlü...
ama sen devam et

geçmiş olsun geçen farketmemişim grip olduğunu..şimdi nasılsın
hafta sonu o kadar yememe rağmen bugün sabah yürüyüşe çıktım gelince pilates yaptım sonra tartıldım 53küsürdüm...
bugün itibariyle sıkı bir diyete giriyorum hazirn sonuna kadar...inşallah istediğim kiloya ulaşırım...tayinci olduğumuz için gittiğimiz yerde kilolarımı sorun yapmak istemiyorm..bir de memlekete gidince herksi yine şaşırtmak istiyorum tabi önce kendimi:)
bir de siz muzu galiba çok yiyorsunuz diyetlerde de pek önermiyorlar..
görüşmek üzere 1 hafta sonra yazalım kaç kilodayız oky...

canım benim sagol garibim yeni geçti,ama bi kaç gündür kaçırdım .bu arada 75,5gum şu anda hastada oolcam krizler başladım bu haftayı normal geçirsem yetecek.haftaya sıkı bi tempoda başlıyorum inşallah.muzu seviyorum evet kalorili oldugunuda biliyorum ama tok tuttuğu için tercih ediyorum.umarım haftaya spora başladıgımda daha ii bir performansım olacak ve zayıflıycam.bizde tayinciyiz ama bu sene degl daha 50 kilolarda olmak nasıl bi duygu unuttumda

spor olarak ne yapacaksın,,,gerçekten spor işe yarıyor insanı motive ediyor...pilatesi öneririm...
ben de yürüyüş ve pilatesin yanında ip atlama ve 1saat kadar evde dans etsem daha iyi olacak da neyse:))
bebekten yine iyi fırsat buluyorum onları yapmaya...

canım yürüyüşe başladım dün.bu haftayı kilo almadan gecirdim cok mutluyum çünkü hastaydım ve tatlı krizlerim zor geçti.su an 75 e düştüm sen ne alemdesin ?

dün yediklerimi yazıyorum

sabah: 1 yumurta,bir dilim peynir,çay
öğlen :4 kaşık yoğurt
ara :çağla(yeni çıkmış valla tuzada bana bana yedim:))
akşam:bi tabak un çorbası,kabak yemegi
kahvenin yanında azcık cukolata attım agzıma ve yürüyüş 45 dak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…