ya yazını okudukça kendimi gördüm sende. ben henüz evli değilim öğrenciyim. ve normalde kilom 65 falan şimdi 68 oldum. sevgilim zayıfla diyip duruyo sebebi senin eşinle aynı sağlık için diyo. ama ben artık onun bu ısrarlarından bunladığım için kilo vermeye çalışmıyorum. pes ettim. mutlu muyum hayır daha dün salya sümük ağladım.
inşallah idealindeki kiloya ulaşırsın canım. niyetine girmekle işin yarısını başarmışsın zaten. yeşil çayı eksik etme bence. darısı başıma.
ekmegi asla kesme saglıgından olursun önemli olan saglıklı kilo vermekse eger spor artı diyet öneririm ben öyle yapıyorum günde en az 5 dilim ekmek ye bence benim diyet listem cok güsel diyetisyenim bana göre hazırladı ve cok rahat uyguluyorum
ekmegi asla kesme saglıgından olursun önemli olan saglıklı kilo vermekse eger spor artı diyet öneririm ben öyle yapıyorum günde en az 5 dilim ekmek ye bence benim diyet listem cok güsel diyetisyenim bana göre hazırladı ve cok rahat uyguluyorum
bende 1 sene oldu doğum yapalı 72den 58e düştüm pilates ve biraz hereketle nisanda 51dim...ama 3 kilo aldım gerii aldım...pztsinden beri pilates ve sonrasında yürüyüş yapıyorum ama özge hanım bu krizlere bi çare bulamıyorum öğlen 3den sonra ara öğün yeyim diyorum azıcık birşeyler yiyorum ama sonra kendimi tutamayıp çikolata gofret ne varsa yiyorum sonra göbek anıda büyüyorrr..
siz neler yiyorsunuz ara öğünlerde birde ben sadece kahvaltıda 1dilim tam tahıllı ekmek yiiyorum.acaba ondan mı krizim oluyor yaa...nefret ediyorum kendime fazla yeyince...
arkadaşlar benimle beraber zayıflamak isteyen var mı...ben 2 ayda 48 falan düşmek istiyorum ama nasılll :44: bu arada yaşım 23
canımm sen zaten cok ii zayflamışsın 50liler hayal beni için
canım ben su an 77yim hedefim 65, yaşım da 27.cok feci dimi durumumaslında evet iyi zayıfladım ama pilatesle sıkılaştığım için azıcık yesem hemen göbeğim şişiyorrr..
siz kaç kilosunuz yaşınız.
kızlarr aktarlardan yeşil çay ve nar çiceği çayı alın ben şimdiye kadar sallama yeşil çay içiyordum ama artık bunları alıp içeceğim çok faydalıymış zayıflmaya...bir de ben uzun süredir 1,5 lt sürahiler oluyor ya ona 1 tane tarçın çubuğu atıyorum çok iyi geliyor toksinleri atmaya...geçende gülbenin programında birisi söylemişti yine 1,5lt suya 1çk karbonat koyacakmışsın o da toksinleri atıyormuş...denedim sanki iyi geldi...
canım ben su an 77yim hedefim 65, yaşım da 27.cok feci dimi durumumen azından eski kotlarimı kıyafetlerimi giymek istiyorum,yeşil çayı dün normal çay gibi demledim aynen dediğin gibide tarçın koydum ama cok acı oldu yafu,yeşil cayı mı fazla attım acaba aktardan almıştım bende
neden feci olsun öyle düşünme, bak ben bu boğazla 72den bu klolara indiysem birde emziriyorum hormonlar değişti falan, yeni yeni düzeliyor siz daha kolay verirsiniz merak etmeyin..
o zaman birbirimize destek olalım 1 ay içinde 5 kilo hedefimiz olsun beraber verelim...
sonra yine veririzzz beraber ne dersin
ha birde bu aktardan alınan yeşil çayın tadı daha güzel diye duymuştum sen biraz fazla katmışsın ondan acı olmuştur...kib
bufün yediklerim
sabah: iki dilim peyniri yarım dilim ekmek,domates ,salatalık.tere
öğle: 4 kaşık yogurt, 1 incir,iki ceviz
ara :küçük muz
akşam:bir tabak sebze yemeği,yogurti 1dilim çavdar ekmeği
grip oldugum için ekmek yedim bugün ilaç kullanıyrom
bufün yediklerim
sabah: iki dilim peyniri yarım dilim ekmek,domates ,salatalık.tere
öğle: 4 kaşık yogurt, 1 incir,iki ceviz
ara :küçük muz
akşam:bir tabak sebze yemeği,yogurti 1dilim çavdar ekmeği
grip oldugum için ekmek yedim bugün ilaç kullanıyrom
geçmiş olsun geçen farketmemişim grip olduğunu..şimdi nasılsın
hafta sonu o kadar yememe rağmen bugün sabah yürüyüşe çıktım gelince pilates yaptım sonra tartıldım 53küsürdüm...
bugün itibariyle sıkı bir diyete giriyorum hazirn sonuna kadar...inşallah istediğim kiloya ulaşırım...tayinci olduğumuz için gittiğimiz yerde kilolarımı sorun yapmak istemiyorm..bir de memlekete gidince herksi yine şaşırtmak istiyorum tabi önce kendimi:)
bir de siz muzu galiba çok yiyorsunuz diyetlerde de pek önermiyorlar..
görüşmek üzere 1 hafta sonra yazalım kaç kilodayız oky...
canım benim sagol garibim yeni geçti,ama bi kaç gündür kaçırdım .bu arada 75,5gum şu andahastada oolcam krizler başladım bu haftayı normal geçirsem yetecek.haftaya sıkı bi tempoda başlıyorum inşallah.muzu seviyorum evet kalorili oldugunuda biliyorum ama tok tuttuğu için tercih ediyorum.umarım haftaya spora başladıgımda daha ii bir performansım olacak ve zayıflıycam.bizde tayinciyiz ama bu sene degl daha 50 kilolarda olmak nasıl bi duygu unuttumda
spor olarak ne yapacaksın,,,gerçekten spor işe yarıyor insanı motive ediyor...pilatesi öneririm...
ben de yürüyüş ve pilatesin yanında ip atlama ve 1saat kadar evde dans etsem daha iyi olacak da neyse:))
bebekten yine iyi fırsat buluyorum onları yapmaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?