- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.979
- 37
- Konu Sahibi candy_candy
arkadaşlar bir süredir diyet yapıyorum 116,7 den 112,6 ya düştüm (bikaç gün sonra 1 ay olacak) fakat son 5 gündür spora başladım (leslie+ yürüyüş) kilo aldım strese girdim birgün çok yedim (dün oluyor bu ) ne yapacağımı bilemedim çünkü 9 gün sonra eşim de gelecek.. biraz önce kendimi şok diyetler arasında gezinirken gördüm hayal kırıklığı resmem dedim senarist sen aç günlüğünü hiç kafa açma şimdi şok diyetlerle
spora devam.. spor sebebi ile kilo aldığım ihtimali ağır basıyor tabi ben kilo alınca yediğim için batırdım iyice ama akşam leslie 5 mil yapıp cezalandırdım kendimi
eşim gelene kadar ve biz bu allahım gazap ettiği yerden çekip gidesiye kadar evimizi tutup eşyamızı da düzesiye kadar akşam ana öğün yememeye karar verdim.. akşam orucu yani zaten ben bunları yapasıya kadar ramazan da gelir
sabah en güzelinden kahvaltı (ekmekli falan ama bir dilim )
arada gelsin çaylar haftasonu süt içebilirim arada ya da çalışmazken evdeyken
öğlen: hiç şaşmaz tavuk ızgara+l.yoğurt+yeşil salata+ bazen l.cola
ara: meyve (1 pors.)
akşam: meyve (incir,muz,üzüm,karpuz,kiraz,hurma hariç) (1 pors.)
ara: l.süt veya meyveli yoğurt (en son saat 20:00 a kadar)
spor: gün içinde yürüyüş+ gece yatmadan leslie 4 ya da 5 mil
başlangıç kilom yarın sabah belli olacak (cuma yarışması 7. takım üyesiyim de) neredeyse hergün sabah akşam tartılıyorum ve bırakamıyorum hergün kilomu ve menümü yazarım buraya
önümüzdeki 4 gün detokstayım önce ayran sonra lahanalı elmalı kabaklı bişey ender saraç'ın mış
bu ka :106:
spora devam.. spor sebebi ile kilo aldığım ihtimali ağır basıyor tabi ben kilo alınca yediğim için batırdım iyice ama akşam leslie 5 mil yapıp cezalandırdım kendimi
eşim gelene kadar ve biz bu allahım gazap ettiği yerden çekip gidesiye kadar evimizi tutup eşyamızı da düzesiye kadar akşam ana öğün yememeye karar verdim.. akşam orucu yani zaten ben bunları yapasıya kadar ramazan da gelir
sabah en güzelinden kahvaltı (ekmekli falan ama bir dilim )
arada gelsin çaylar haftasonu süt içebilirim arada ya da çalışmazken evdeyken
öğlen: hiç şaşmaz tavuk ızgara+l.yoğurt+yeşil salata+ bazen l.cola
ara: meyve (1 pors.)
akşam: meyve (incir,muz,üzüm,karpuz,kiraz,hurma hariç) (1 pors.)
ara: l.süt veya meyveli yoğurt (en son saat 20:00 a kadar)
spor: gün içinde yürüyüş+ gece yatmadan leslie 4 ya da 5 mil
başlangıç kilom yarın sabah belli olacak (cuma yarışması 7. takım üyesiyim de) neredeyse hergün sabah akşam tartılıyorum ve bırakamıyorum hergün kilomu ve menümü yazarım buraya
önümüzdeki 4 gün detokstayım önce ayran sonra lahanalı elmalı kabaklı bişey ender saraç'ın mış
bu ka :106:
Son düzenleyen: Moderatör: