• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şen_ay ımızın bir kızı birdeeee....

hayırlı uğurlu olsun. allah analı babalı, sağlıklı büyütsün bebişleri:))

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnn,iki bızdık daha eklendi kuzucuklara..Gözü aydın Şenayımızınnn...

maşallah dıyelım prenseslere..Ayy kuzucuklar ne sevımlıdır onlar şimdi.Allah bızede nasıp etsın yavrularımızı kucagımıza almayı.Zaman azaldıkca sabrımda azaldı..Cok gecmıs olsun,Allah analı babalı buyutsun şenaycımm...

cok şukur canımmmmm cok sevındım Allahım analı babalı buyutsun darısı bızlerın basına ınsallah

Şenay gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah,ben de doğumdan sonra giremediğim zamanlar hep merak etmiştim diğer bebeğin cinsiyetini,çok sevindim hayırlı olsun tekrar.

AYOL HABERİM YOKTU BANA TOPİK AÇILDIĞINDAN GEÇMİŞE BAKARKEN GÖRDÜM KIZ MELTEM NE ALEMSİN HEE SAĞOL Bİ TANEM kaydirigubbakcemile5

ŞEKER ANNECİKLER NE KADAR MERAK ETMİŞSİNİZ BENİ:asigim: BU KADAR SEVİLDİĞİMİ BİLMİYODUM VALLA:1rolleyes::utangac: 2 PRENSES 1 CADI BEN 3 HATUN KİŞİ ANLAYACAĞINIZZZZZ HEPİNİZİ KOCAMANNNNNNN ÖPÜYORUUUZZZZŞenizŞenizŞeniz

Back