Sen olsan ne yapardın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle beni beklerler zaten eşimle de konusmuyorlardı uzun suredir tek gitmek istemezdi
Zaten eslerimiz de küs çok nadir konsurular senede 1 2
zaten ne ! Onlar küs olabilir kardeşler altını çizim hem konu paylaşıyorsun hemde eleştiriyi kabul etmiyorsun haksızsınız aranızda ne olursa olsun hadi kışı gitmedin en yakın zamanda gitseydin hemen yanlarına eşinle o yüzden haksızsın canım

Zaten yaza şimdi çıkıyoruz havalar yeni düzeliyor

Biz zaten saldık onlar bize kustugunu söylemiş kayinvaldeye sorun bu

Biz zaten saldık onlar bize kustugunu söylemiş kayinvaldeye sorun bu
Söylesinler.
Eşiniz yeğeninin cenazesini umursamamış. Gelen bir iki sözü de umursamasın, zor olmaz.
Yeğen cenazesinin yanında devede kulak kalır. Atlatırsınız siz korkmayın.
Kardeşini ezip geçene bunlar vız gelir tırıs gider.

Niye siz halden anlamiyorsunuz peki?
Bahsettiğiniz şeyi kırk kat yabancı yapar kardeş değil.

Azmine hayran kaldim, surekli ayni cumleleri kuran, sanki cok duzgun bir Turkce ile yazmis gibi ayni mesaji kopyala yapistir yaparak cevap veren birine karsi inanilmaz bir sabirla bebek ölümünü anlatmaya calismissiniz.

Ben üyenin derdini bile anlamadim acikcasi.

Bence de.
Ben olsam bir daha asla görüşmezdim. Ölüme gelmeyenin ben de ölüsüne de düğününe de gitmem.
Sizde profesyonel üye olma yolunda gidiyorsunuz olayları baya saptirdiniz kışkırtmaya gitti para için mi burdan bunları yazıyorsunuz yeni dogum yapmış anneye bende anneyim

Siz profesyonel uye oldugunuzdan ne yazılacağını iyi biliyorsunuz kışkırtmak gibi burdan para kazanıyorsunuz galiba ama biraz objektif davransaydiniz

Yok arkadaş 2 saat vakit ayırdım toprağa giren bebeğe bir gr acımadı
Daha da söylenecek söz yok. Sayfayı kapatirim siz uçup gidersiniz Allah etrafınıza sabır versin. Haydi selametle

Aynı cümleleri kuruyorum farklı kişiler sorduğu için ayrıca burda 50 kişi yazıyor ben cevaplıyorum tek kişi

Çevreye konu yayılmış ondan rahatsız bence
Neyse gerçekten tükendim üstelik sabah 2 saat mezarlikta vakit geçirdim 10 senelik 2 günlük bebek mezarı bulduk yıkadık temizledik çiçek ektik.
Sayfayı kapatırım biter gider. Yapacak bisey yok

Yok arkadaş 2 saat vakit ayırdım toprağa giren bebeğe bir gr acımadı
Daha da söylenecek söz yok. Sayfayı kapatirim siz uçup gidersiniz Allah etrafınıza sabır versin. Haydi selametle
Lütfen kapattıran demekki siz burdan para kazanıyorsunuz Öyle bi kideminiz varmi varsa kapattirirsiniz

Ne alaka ben çevreden biaey duymadım anne aramızı bulmaya çalıştı onlar anneye demiş ayrıca kuskunlugunu

Bak konu sahibi, galiba senin de iki çocuğun var.
İkisi arasındaki bağ eşinin kardeşine yaptığı gibi olsun ister misin?
Tamam evlisiniz, karşı taraf da öyle ama insan kardeşini silemez. Ne demek sensiz gidemiyor kardeşinin cenazesine? Seninle mi doğdu bu adam?
Köklerini bu kadar kolay söküp atan birine aferin demem ben, hatta korkarım bile.

Aynı cümleleri kuruyorum farklı kişiler sorduğu için ayrıca burda 50 kişi yazıyor ben cevaplıyorum tek kişi
Yetisebilmek icin kopyala yapistir yaparsiniz anlarim da, yazdiklarinizdan hicbir sey anlasilmiyor ki.

Dönün yazdıklarınızı okuyun isterseniz.

Bebek ölümüne duyarsiz kalabilen birine karsi fazlasiyla sabir gosterdigine inaniyorum. Bosver.

Sizde profesyonel üye olma yolunda gidiyorsunuz olayları baya saptirdiniz kışkırtmaya gitti para için mi burdan bunları yazıyorsunuz yeni dogum yapmış anneye bende anneyim
Üstünden yedi ay geçmiş ya hani. Lohusa değilsiniz artık.
Ayrıca yanlış tek bir lafım yok.
Doğru bazen tektir.

Haklisin en azından vicdanım rahat
Ztn cevabı kalmayınca yok kışkırtma yok para alıyorsun bebeğe üzülme ihtimali yok.
En saçma yazan üye bile konuyu anlayinca oyle şeymi olur dedi
Biz bebeğe üzülmedik para alıyor olduk

Eşim gitmiyorum dese delirdin galiba diye zorla yollarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…