- 22 Nisan 2023
- 942
- 3.366
-
- Konu Sahibi delivelikedi
Eşimle beni beklerler zaten eşimle de konusmuyorlardı uzun suredir tek gitmek istemezdi
zaten ne ! Onlar küs olabilir kardeşler altını çizim hem konu paylaşıyorsun hemde eleştiriyi kabul etmiyorsun haksızsınız aranızda ne olursa olsun hadi kışı gitmedin en yakın zamanda gitseydin hemen yanlarına eşinle o yüzden haksızsın canımZaten eslerimiz de küs çok nadir konsurular senede 1 2
Yok bayramda izin yok gidemeuizVicdan rahatlacak önümüz bayram laf duyarsa kendini savunacak falan filan.
Zaten yaza şimdi çıkıyoruz havalar yeni düzeliyorzaten ne ! Onlar küs olabilir kardeşler altını çizim hem konu paylaşıyorsun hemde eleştiriyi kabul etmiyorsun haksızsınız aranızda ne olursa olsun hadi kışı gitmedin en yakın zamanda gitseydin hemen yanlarına eşinle o yüzden haksızsın canım
Biz zaten saldık onlar bize kustugunu söylemiş kayinvaldeye sorun buYa o zaman ne diye konu açıyorsunuz?
Siz küssünüz, eşiniz küs. Eee? Cenazeye de gitmeyerek gayet küs gibi davranmışsınız.
O zaman samimi olmadığınız, aranızın kötü olduğu kaynınızı ve eltinizi salsanız mı artık?
Siz profesyonel uye oldugunuzdan ne yazılacağını iyi biliyorsunuz kışkırtmak gibi burdan para kazanıyorsunuz galiba ama biraz objektif davransaydinizEn azından karşı tarafin geçerli sebebi var
Söylesinler.Biz zaten saldık onlar bize kustugunu söylemiş kayinvaldeye sorun bu
Niye siz halden anlamiyorsunuz peki?
Bahsettiğiniz şeyi kırk kat yabancı yapar kardeş değil.
Sizde profesyonel üye olma yolunda gidiyorsunuz olayları baya saptirdiniz kışkırtmaya gitti para için mi burdan bunları yazıyorsunuz yeni dogum yapmış anneye bende anneyimBence de.
Ben olsam bir daha asla görüşmezdim. Ölüme gelmeyenin ben de ölüsüne de düğününe de gitmem.
Siz profesyonel uye oldugunuzdan ne yazılacağını iyi biliyorsunuz kışkırtmak gibi burdan para kazanıyorsunuz galiba ama biraz objektif davransaydiniz
Sizi bilerek kışkırtmıyor o doğruları söyledikçe siz kışkırıyorsunuzSiz profesyonel uye oldugunuzdan ne yazılacağını iyi biliyorsunuz kışkırtmak gibi burdan para kazanıyorsunuz galiba ama biraz objektif davransaydiniz
Aynı cümleleri kuruyorum farklı kişiler sorduğu için ayrıca burda 50 kişi yazıyor ben cevaplıyorum tek kişiAzmine hayran kaldim, surekli ayni cumleleri kuran, sanki cok duzgun bir Turkce ile yazmis gibi ayni mesaji kopyala yapistir yaparak cevap veren birine karsi inanilmaz bir sabirla bebek ölümünü anlatmaya calismissiniz.
Ben üyenin derdini bile anlamadim acikcasi.
Azmine hayran kaldim, surekli ayni cumleleri kuran, sanki cok duzgun bir Turkce ile yazmis gibi ayni mesaji kopyala yapistir yaparak cevap veren birine karsi inanilmaz bir sabirla bebek ölümünü anlatmaya calismissiniz.
Ben üyenin derdini bile anlamadim acikcasi.
Lütfen kapattıran demekki siz burdan para kazanıyorsunuz Öyle bi kideminiz varmi varsa kapattirirsinizYok arkadaş 2 saat vakit ayırdım toprağa giren bebeğe bir gr acımadı
Daha da söylenecek söz yok. Sayfayı kapatirim siz uçup gidersiniz Allah etrafınıza sabır versin. Haydi selametle
Ne alaka ben çevreden biaey duymadım anne aramızı bulmaya çalıştı onlar anneye demiş ayrıca kuskunlugunuÇevreye konu yayılmış ondan rahatsız bence
Neyse gerçekten tükendim üstelik sabah 2 saat mezarlikta vakit geçirdim 10 senelik 2 günlük bebek mezarı bulduk yıkadık temizledik çiçek ektik.
Sayfayı kapatırım biter gider. Yapacak bisey yok
Yetisebilmek icin kopyala yapistir yaparsiniz anlarim da, yazdiklarinizdan hicbir sey anlasilmiyor ki.Aynı cümleleri kuruyorum farklı kişiler sorduğu için ayrıca burda 50 kişi yazıyor ben cevaplıyorum tek kişi
Çevreye konu yayılmış ondan rahatsız bence
Neyse gerçekten tükendim üstelik sabah 2 saat mezarlikta vakit geçirdim 10 senelik 2 günlük bebek mezarı bulduk yıkadık temizledik çiçek ektik.
Sayfayı kapatırım biter gider. Yapacak bisey yok
Üstünden yedi ay geçmiş ya hani. Lohusa değilsiniz artık.Sizde profesyonel üye olma yolunda gidiyorsunuz olayları baya saptirdiniz kışkırtmaya gitti para için mi burdan bunları yazıyorsunuz yeni dogum yapmış anneye bende anneyim
Yetisebilmek icin kopyala yapistir yaparsiniz anlarim da, yazdiklarinizdan hicbir sey anlasilmiyor ki.
Dönün yazdıklarınızı okuyun isterseniz.
Bebek ölümüne duyarsiz kalabilen birine karsi fazlasiyla sabir gosterdigine inaniyorum. Bosver.
Bak konu sahibi, galiba senin de iki çocuğun var.
İkisi arasındaki bağ eşinin kardeşine yaptığı gibi olsun ister misin?
Tamam evlisiniz, karşı taraf da öyle ama insan kardeşini silemez. Ne demek sensiz gidemiyor kardeşinin cenazesine? Seninle mi doğdu bu adam?
Köklerini bu kadar kolay söküp atan birine aferin demem ben, hatta korkarım bile.
9 ay geçmiş üstünden bu arada yukarda öyle demişti. 9 ay önce de kış değildi. Güya kara kışta gidemiyorlardı yaÜstünden yedi ay geçmiş ya hani. Lohusa değilsiniz artık.
Ayrıca yanlış tek bir lafım yok.
Doğru bazen tektir.