-
- Konu Sahibi delivelikedi
yok saymak niye bazılarını delirtiyor anlamış değilim yoksaymım kansermi olup arkadaşlar alla alla yorumumu bide beğenmiyor yok yok başıma taç edim eltimi
Zaten aramız başından beri iyi değilde birkaç sebepten yine kusmuslerdi ben 1 aylık evliyken evden kovdular bizi sonra geldiler barışmaya sonra bu olay oldu yani çok sıkı fıkı değiliz
Kardeşim bana gelmese hamileliginden ve doğumunda dolayı sonra da beklerim gelmesini ama bunun için küsmem hemen bi halden anlarımTamam iyi yapmışsınız.
Bakın siz gelinsiniz ama eşinizin kan bağı var. Kardeşine karşı sorumluluğu var. O sorumluluğu yerine getirmemiş.
Bu yüzden eşinize küsmeleri normal. Doğal olarak sizi de etkiliyor durum.
Bence eşinizin hatasını kabul edin artık.
Kardeşiniz yok mu sizin, aynısını yapsa ne hissederdiniz?
Kış bitse de gidesiniz yok. Bence eşiniz de siz de istemiyorsunuz.
Böyle kabul edip görüşmemeye ne dersiniz?
En azından durumuna bakarım sebebineTamam siz 9 aylık çocuğu toprağa koyup kardeşiniz gelmediğin de öyle yaparsiniz
ama kış onunda bebeği var nasıl gitsinTamam siz 9 aylık çocuğu toprağa koyup kardeşiniz gelmediğin de öyle yaparsiniz
En azından durumuna bakarım sebebine
Anladığım kadarıyla eşiniz kardeşinizi o halde yalnız bıraktığı için pişman değil, yaptığı vefasızlık umrunda değil. Ama aile arasında belli ki eltiyi haklı bulmuşlar ki küsmekte çok haklı kadın ben olsam sizi silerdim. Aile ve çevre arasında yaptığınız ayıp belli ki yayılmış. Eğer dert buysa takmayın dinlemeyin. Ama onlardan size tebrik geçmiş olsun vs şeyler de beklemeyin bence. Evladı ölmüşken yoktunuz şimdi onlardan da beklentiye girmeyin kendi yolunuza bakınYani sadece sorun ben bebekle neden kisin ortasında gitmedim diye küsmek bunu anlatamaya çalıştım insanlara
Zaten ailelerin olmadığı sehirlerdeyiz yani haklısınız taziyeyet gidilir sonra konusmasam kırgınsam yine konuşmam dimi öyle yapmam lazimdiO zaman insanlar cenazeye gelmedi karşı taraf küstü diye bilecek onu istemiyor :)
ama kış onunda bebeği var nasıl gitsin
Ben profesörlük yapmadım ama neyseİnsan bilmediği acının profesörü olurmuş.
Boş laf, farazi konuşuyorsunuz.Kardeşim bana gelmese hamileliginden ve doğumunda dolayı sonra da beklerim gelmesini ama bunun için küsmem hemen bi halden anlarım
Zaten ailelerin olmadığı sehirlerdeyiz yani haklısınız taziyeyet gidilir sonra konusmasam kırgınsam yine konuşmam dimi öyle yapmam lazimdi
Boş laf, farazi konuşuyorsunuz.
Kardeş ne demek? İş arkadaşı değil bu, kardeş.
9 ay ölüye gelmeyene kardeş denmez.
Eşidemi gitmemiş bak orayı kaçırmışım eşi niye yiğeninin taziyesine gitmemiş orada haklısınElti değil eşi 9 ayda kardeşini gorebilirdi kardeşlik çünkü.
Kimse kadına bisey demedi. Eşiniz gitmeliydi dedikçe odada tek oturdu abisi böyle dedi dedi. Tamam siz öyle yapın onlar kırılmış.
Eşidemi gitmemiş bak orayı kaçırmışım eşi niye yiğeninin taziyesine gitmemiş orada haklısın
Eşidemi gitmemiş bak orayı kaçırmışım eşi niye yiğeninin taziyesine gitmemiş orada haklısın
Gitmemiş ikisi de. Sadece telefonla aramışlar. Hiç olur mu ya?Eşidemi gitmemiş bak orayı kaçırmışım eşi niye yiğeninin taziyesine gitmemiş orada haklısın