Sen olsan ne yapardın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten aramız başından beri iyi değilde birkaç sebepten yine kusmuslerdi ben 1 aylık evliyken evden kovdular bizi sonra geldiler barışmaya sonra bu olay oldu yani çok sıkı fıkı değiliz

Ozaman hiiç kendini üzme boşver gitsin.
Bebeğine eşine odaklan. Onun yüzünden tatsızlık huzursuzluk olmasına izin verme.

Kardeşim bana gelmese hamileliginden ve doğumunda dolayı sonra da beklerim gelmesini ama bunun için küsmem hemen bi halden anlarım

Yani sadece sorun ben bebekle neden kisin ortasında gitmedim diye küsmek bunu anlatamaya çalıştım insanlara
Anladığım kadarıyla eşiniz kardeşinizi o halde yalnız bıraktığı için pişman değil, yaptığı vefasızlık umrunda değil. Ama aile arasında belli ki eltiyi haklı bulmuşlar ki küsmekte çok haklı kadın ben olsam sizi silerdim. Aile ve çevre arasında yaptığınız ayıp belli ki yayılmış. Eğer dert buysa takmayın dinlemeyin. Ama onlardan size tebrik geçmiş olsun vs şeyler de beklemeyin bence. Evladı ölmüşken yoktunuz şimdi onlardan da beklentiye girmeyin kendi yolunuza bakın

O zaman insanlar cenazeye gelmedi karşı taraf küstü diye bilecek onu istemiyor :)
Zaten ailelerin olmadığı sehirlerdeyiz yani haklısınız taziyeyet gidilir sonra konusmasam kırgınsam yine konuşmam dimi öyle yapmam lazimdi

havalar düzelince gene gitmezse haklısın E Esila09 ama durumunı bildirmiş ilgilenmezse gene haklısın

Elti değil eşi 9 ayda kardeşini gorebilirdi kardeşlik çünkü.
Kimse kadına bisey demedi. Eşiniz gitmeliydi dedikçe odada tek oturdu abisi böyle dedi dedi. Tamam siz öyle yapın onlar kırılmış.
Eşidemi gitmemiş bak orayı kaçırmışım eşi niye yiğeninin taziyesine gitmemiş orada haklısın

Eşidemi gitmemiş bak orayı kaçırmışım eşi niye yiğeninin taziyesine gitmemiş orada haklısın

Gitmemiş karı koca 1 sene beklemişler
Böyle insana nankör denir mi yapmayın burada kardeşlik bağı konuşuyoruz
Niye gitmedi diyorum odada tek oturttular abisi bize böyle demişti diyor.
Ne olur biraz merhamet yahu

Öff ne eltiymiş ya.Siz arayıp baş sağlığı dilemişsiniz.Kardeşi gitti gitmedi o iki kardeş arasında,elti niye size küsüyor ?

Yok sarma getirmedin,yok bana yenge demedin,yok aramadın... hiç çekemem,küserse de küssün işime gelir.

Gitmemiş ikisi de. Sadece telefonla aramışlar. Hiç olur mu ya?
Konu sahibi, eltin değil de kardeşin olsaydı bence 9 ay sen de gitmemezlik yapmazdın. Şimdi doğru konuşalım.
Ama eşin gitmemiş. Bu vefasızlık oluyor işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…