Sen olsan ne yapardın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani şöyle mi diyorsunuz 4 aylık bebekle kar altında olan bir şehir doğunun doğusuna ocak şubat ayında otobuslerle 5 saat yol gitmeliydiniz ve bir cocugunuz daha var ken
Siz değil eşiniz gidecekti doğumda kaybedilen bir bebek var,kardeşinin çocuğu eşinin de yeğeni eşinizin cenazeye gitmesi gerekirdi 1 günde olsa, düşünüyorum da Allah korusun benim başıma gelse ve kardeşim gelmese ömür boyu konusmazdim .

Zaten ailelerin olmadığı sehirlerdeyiz yani haklısınız taziyeyet gidilir sonra konusmasam kırgınsam yine konuşmam dimi öyle yapmam lazimdi
Gitmemiş karı koca 1 sene beklemişler
Böyle insana nankör denir mi yapmayın burada kardeşlik bağı konuşuyoruz
Niye gitmedi diyorum odada tek oturttular abisi bize böyle demişti diyor.
Ne olur biraz merhamet yahu
Kız ben mesajlarını takip edemedim tam 1 sene pes aynen haklısın

Gitmemiş ikisi de. Sadece telefonla aramışlar. Hiç olur mu ya?
Konu sahibi, eltin değil de kardeşin olsaydı bence 9 ay sen de gitmemezlik yapmazdın. Şimdi doğru konuşalım.
Ama eşin gitmemiş. Bu vefasızlık oluyor işte.
aynen haklısın kız ben sadece o kış gitmemiş sandım bebeğınden dolayı

Linç yersem de yiyeyim. Eğer eltim cenazeme bir yarım saat gelemiyorsa ona da küserim. Konu sahibi hadi gebeymiş ama müsait zamanda gelmesini beklerdim.
Elticilik vs değil mevzu, biraz halden anlamak empati. Eşlerimiz kardeş, yüz yüze bakıyoruz, biraz empati yapmak lazım.
Benim eltimin başına gelse giderim. Eltim olduğu için de değil sırf, kadın olduğu için, anne olduğu için, bebek kaybettiği için.

Yoksa aralarındaki ilişki ztn saçma sapan
Ama 9 aylık bebeğin toprağa girmiş olmasının üstünde değil
1 sene sonra gelecek insana kapı açmam ben birde kardeşim gelecek. Daha neler.
Zaten ailelerin olmadığı sehirlerdeyiz yani haklısınız taziyeyet gidilir sonra konusmasam kırgınsam yine konuşmam dimi öyle yapmam lazimdi
kız buda olmadı şimdi bebeği ölmüş sen hala kırgınım konuşmim diyorsun azcık empati kur zaten eşinde gitmemiş koca 1 yıl insan kardeşine destek amaçlı gider senmi göndermedin başına gelde den neler yapardın kış dedin anladıkta koca bir sene eşini gönderseydin bari

Eşidemi gitmemiş bak orayı kaçırmışım eşi niye yiğeninin taziyesine gitmemiş orada haklısın
Benim de hamilelik dönemimdi enfeksiyon geçirmiştim ailelerimiz yok yanımızda sadece esim vardı ayrı illerdeki vede

Linç yersem de yiyeyim. Eğer eltim cenazeme bir yarım saat gelemiyorsa ona da küserim. Konu sahibi hadi gebeymiş ama müsait zamanda gelmesini beklerdim.
Elticilik vs değil mevzu, biraz halden anlamak empati. Eşlerimiz kardeş, yüz yüze bakıyoruz, biraz empati yapmak lazım.
Benim eltimin başına gelse giderim. Eltim olduğu için de değil sırf, kadın olduğu için, anne olduğu için, bebek kaybettiği için.
Ayrı illerdeyiz beni bırakmak.istemedi benimde sağlık sorunlarimdan dolayi

kız buda olmadı şimdi bebeği ölmüş sen hala kırgınım konuşmim diyorsun azcık empati kur zaten eşinde gitmemiş koca 1 yıl insan kardeşine destek amaçlı gider senmi göndermedin başına gelde den neler yapardın kış dedin anladıkta koca bir sene eşini gönderseydin bari
Eşimle beni beklerler zaten eşimle de konusmuyorlardı uzun suredir tek gitmek istemezdi

Gitmemiş ikisi de. Sadece telefonla aramışlar. Hiç olur mu ya?
Konu sahibi, eltin değil de kardeşin olsaydı bence 9 ay sen de gitmemezlik yapmazdın. Şimdi doğru konuşalım.
Ama eşin gitmemiş. Bu vefasızlık oluyor işte.
Zaten eslerimiz de küs çok nadir konsurular senede 1 2

Öff ne eltiymiş ya.Siz arayıp baş sağlığı dilemişsiniz.Kardeşi gitti gitmedi o iki kardeş arasında,elti niye size küsüyor ?

Yok sarma getirmedin,yok bana yenge demedin,yok aramadın... hiç çekemem,küserse de küssün işime gelir.
Ve eslerimiz de küs gibi çok nadir konuşur lar tek gitmezdi o yuzden

Elti değil eşi 9 ayda kardeşini gorebilirdi kardeşlik çünkü.
Kimse kadına bisey demedi. Eşiniz gitmeliydi dedikçe odada tek oturdu abisi böyle dedi dedi. Tamam siz öyle yapın onlar kırılmış.
Zaten çok nadir konuşurlar esim tek gitmek istemezdi o yuzden

Anladığım kadarıyla eşiniz kardeşinizi o halde yalnız bıraktığı için pişman değil, yaptığı vefasızlık umrunda değil. Ama aile arasında belli ki eltiyi haklı bulmuşlar ki küsmekte çok haklı kadın ben olsam sizi silerdim. Aile ve çevre arasında yaptığınız ayıp belli ki yayılmış. Eğer dert buysa takmayın dinlemeyin. Ama onlardan size tebrik geçmiş olsun vs şeyler de beklemeyin bence. Evladı ölmüşken yoktunuz şimdi onlardan da beklentiye girmeyin kendi yolunuza bakın
Aradık sorduk mutlu olsun diye hediye gönderdim cicek sonra eşimle eşi nadir konuşur esim tek gitmek istemedi yıllardır kus gibiler

Ya o zaman ne diye konu açıyorsunuz?
Siz küssünüz, eşiniz küs. Eee? Cenazeye de gitmeyerek gayet küs gibi davranmışsınız.
O zaman samimi olmadığınız, aranızın kötü olduğu kaynınızı ve eltinizi salsanız mı artık?

Vicdan rahatlacak önümüz bayram laf duyarsa kendini savunacak falan filan.

Ya o zaman ne diye konu açıyorsunuz?
Siz küssünüz, eşiniz küs. Eee? Cenazeye de gitmeyerek gayet küs gibi davranmışsınız.
O zaman samimi olmadığınız, aranızın kötü olduğu kaynınızı ve eltinizi salsanız mı artık?
Yinede mesafeli konuşuyorduk yinede aradık sorduk bassagoliginda bulunduk yinede geldiler misafir ettik ama çok ta iyi değiller esler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X