- 30 Temmuz 2022
- 1.997
- 6.037
-
- Konu Sahibi delivelikedi
Vah vah koltukta yatmış ne düşüncelilik amaAnlayışsız değilimdir dediğim gibi bana yatıya geldiler kendi yatağımda yatirmisimdir 2 gece bende hamileyken koltukta yattım hatta o rahat etsin diye
Niye silsinsinler biz onlara yardımcı oldu çoğu şeylerini unuttuk sildik diyorumya düşüncesiz olsam kendim hamile halimle koltukta yatıp eltimi kendi yatağımda yatirirmiyim evime gelmiş misafirliğeÇok bencil insanlarsınız. Kadının taze acısında oyalandığı kafa dağıtmaya çalıştığı şeyler bile gözünüze dokunmuş. Size küsmeyi bırak sizi toptan silmeleri lazım şurda yazılanları da okusalar. Yazık yani böyle düşüncesiz nasıl olabiliyorsunuz nasıl hala utanmıyorsunuz?
Konu sahibi gidemezmiş, gebeymiş vs.Ben anlamadım ztn rahatsız değiller çevreye yayilinca problem olmuş bence
Yoksa insan nasil akıl etmez ya inanılır gibi değil
Ben kapıdan sokmam ne ölüsü ne dirisi ilgilenmem biter yani. Hangi olay bebek ölümünün önüne geçer ki?
siz eltinizi kendi yatak odanizda yatirdınız mi hicVah vah koltukta yatmış ne düşüncelilik ama
nankör işte bir kere hedef haline gelmişsin o kimki seni küçümsüyor orda onu silecektin artık yoksay bem öyle yapıyorum ne yapsa arkamdan neler yapıyor yoksayıyorum bu yeterli ona inan yok sayılmak kadar güzek birşey yok sen eşine huzuruna bak dert etmeİnanın bende hamileydim yeni öğrenmiştim bana geldiler ben kendi yatağımı vermiş insanım onun bebeği rahatsız mis diyince kendim kalkıp koltukta yattım eşimle
Zaten aramız başından beri iyi değilde birkaç sebepten yine kusmuslerdi ben 1 aylık evliyken evden kovdular bizi sonra geldiler barışmaya sonra bu olay oldu yani çok sıkı fıkı değilizTamamen aranızdaki bağa bağlı.
Benim 6 eltim var. 4 tanesiyle bayramdan bayrama görüşürüm. Ara arada konuşurum. Onlar aramasa sormasa gelmese gitmese asla takılmamda küsmemde.
Ama samimi olduğum 2 eltim var (ablam gibi görürüm ve herşeyimizi paylaşırız)
Böyle bi durumda o 2si sadece yabancı gibi bir sefer arayıp başsağlığı dilese bende darılırım.
Diğerleri isterse hiç aramasın umrumda olmaz.
Eğer eltinle normalde aranız iyiyse bir sefer aradıysan sadece bozulması gayet normal.
Ama zaten aranız öyle böyleyse hiç takılma boşver.
Konu sahibi gidemezmiş, gebeymiş vs.
Ama eşinin gitmemesi kabul edilebilir değil.
En azından ben etmezdim.
Ya şaka mı sağlık sorunu varsa yatsın zaten alt tarafı yatağınızda yatırmışsınız siz bunu iyilik olarak hesaplamak görgüsüzlük yani vallahi ben çıkıcam bu konudan çıldırıcam yoksa iyilik dediği şeye baksiz eltinizi kendi yatak odanizda yatirdınız mi hic
nankör işte bir kere hedef haline gelmişsin o kimki seni küçümsüyor orda onu silecektin artık yoksay bem öyle yapıyorum ne yapsa arkamdan neler yapıyor yoksayıyorum bu yeterli ona inan yok sayılmak kadar güzek birşey yok sen eşine huzuruna bak dert etme
Kimsi de bana neler yazmış ama ya vah vah koltukta yatmış diye kim eltisine yatak odasında yatırıyor artık ben bunu yapmışım hamileyken birde bendenankör işte bir kere hedef haline gelmişsin o kimki seni küçümsüyor orda onu silecektin artık yoksay bem öyle yapıyorum ne yapsa arkamdan neler yapıyor yoksayıyorum bu yeterli ona inan yok sayılmak kadar güzek birşey yok sen eşine huzuruna bak dert etme
Ya şaka mı sağlık sorunu varsa yatsın zaten alt tarafı yatağınızda yatırmışsınız siz bunu iyilik olarak hesaplamak görgüsüzlük yani vallahi ben çıkıcam bu konudan çıldırıcam yoksa iyilik dediği şeye bak
Tamam iyi yapmışsınız.siz eltinizi kendi yatak odanizda yatirdınız mi hic
Kendi hasta değil bebege anne karnında teşhis var diyeYa şaka mı sağlık sorunu varsa yatsın zaten alt tarafı yatağınızda yatırmışsınız siz bunu iyilik olarak hesaplamak görgüsüzlük yani vallahi ben çıkıcam bu konudan çıldırıcam yoksa iyilik dediği şeye bak
Kaç yaşındasınız siz?Kendi hasta değil bebege anne karnında teşhis var diye
Yani sadece sorun ben bebekle neden kisin ortasında gitmedim diye küsmek bunu anlatamaya çalıştım insanlaraSizin icin en sagliklisi bu elti ile tum irtibati kesmek.
Sadece merhaba ,merhaba yeter bir yerse karsilastiginizda
33 6 yıllık evliyimKaç yaşındasınız siz?
33Kaç yaşındasınız siz?
Ama eltim bana küsmüş başta yani bizim aramız iyiyken birde 1bucuk ay içinde oldu bana tavrı olduTamam iyi yapmışsınız.
Bakın siz gelinsiniz ama eşinizin kan bağı var. Kardeşine karşı sorumluluğu var. O sorumluluğu yerine getirmemiş.
Bu yüzden eşinize küsmeleri normal. Doğal olarak sizi de etkiliyor durum.
Bence eşinizin hatasını kabul edin artık.
Kardeşiniz yok mu sizin, aynısını yapsa ne hissederdiniz?
yok saymak niye bazılarını delirtiyor anlamış değilim yoksaymım kansermi olup arkadaşlar alla alla yorumumu bide beğenmiyor yok yok başıma taç edim eltiminankör işte bir kere hedef haline gelmişsin o kimki seni küçümsüyor orda onu silecektin artık yoksay bem öyle yapıyorum ne yapsa arkamdan neler yapıyor yoksayıyorum bu yeterli ona inan yok sayılmak kadar güzek birşey yok sen eşine huzuruna bak dert etme
Kış bitse de gidesiniz yok. Bence eşiniz de siz de istemiyorsunuz.Yani sadece sorun ben bebekle neden kisin ortasında gitmedim diye küsmek bunu anlatamaya çalıştım insanlara