Sen olsan ne yapardın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye silsinsinler biz onlara yardımcı oldu çoğu şeylerini unuttuk sildik diyorumya düşüncesiz olsam kendim hamile halimle koltukta yatıp eltimi kendi yatağımda yatirirmiyim evime gelmiş misafirliğe

Konu sahibi gidemezmiş, gebeymiş vs.
Ama eşinin gitmemesi kabul edilebilir değil.
En azından ben etmezdim.

Sizin icin en sagliklisi bu elti ile tum irtibati kesmek.
Sadece merhaba ,merhaba yeter bir yerse karsilastiginizda

İnanın bende hamileydim yeni öğrenmiştim bana geldiler ben kendi yatağımı vermiş insanım onun bebeği rahatsız mis diyince kendim kalkıp koltukta yattım eşimle
nankör işte bir kere hedef haline gelmişsin o kimki seni küçümsüyor orda onu silecektin artık yoksay bem öyle yapıyorum ne yapsa arkamdan neler yapıyor yoksayıyorum bu yeterli ona inan yok sayılmak kadar güzek birşey yok sen eşine huzuruna bak dert etme

Zaten aramız başından beri iyi değilde birkaç sebepten yine kusmuslerdi ben 1 aylık evliyken evden kovdular bizi sonra geldiler barışmaya sonra bu olay oldu yani çok sıkı fıkı değiliz

siz eltinizi kendi yatak odanizda yatirdınız mi hic
Ya şaka mı sağlık sorunu varsa yatsın zaten alt tarafı yatağınızda yatırmışsınız siz bunu iyilik olarak hesaplamak görgüsüzlük yani vallahi ben çıkıcam bu konudan çıldırıcam yoksa iyilik dediği şeye bak

Gercekten bebeği ölen biri için bunları mı yazdınız?
Çok ilginç

Kimsi de bana neler yazmış ama ya vah vah koltukta yatmış diye kim eltisine yatak odasında yatırıyor artık ben bunu yapmışım hamileyken birde bende

Gitgide ateş basıyor beni
Biri de nankör yazmış şaka gibi

siz eltinizi kendi yatak odanizda yatirdınız mi hic
Tamam iyi yapmışsınız.
Bakın siz gelinsiniz ama eşinizin kan bağı var. Kardeşine karşı sorumluluğu var. O sorumluluğu yerine getirmemiş.
Bu yüzden eşinize küsmeleri normal. Doğal olarak sizi de etkiliyor durum.
Bence eşinizin hatasını kabul edin artık.
Kardeşiniz yok mu sizin, aynısını yapsa ne hissederdiniz?

Kendi hasta değil bebege anne karnında teşhis var diye

Sizin icin en sagliklisi bu elti ile tum irtibati kesmek.
Sadece merhaba ,merhaba yeter bir yerse karsilastiginizda
Yani sadece sorun ben bebekle neden kisin ortasında gitmedim diye küsmek bunu anlatamaya çalıştım insanlara

Ama eltim bana küsmüş başta yani bizim aramız iyiyken birde 1bucuk ay içinde oldu bana tavrı oldu

yok saymak niye bazılarını delirtiyor anlamış değilim yoksaymım kansermi olup arkadaşlar alla alla yorumumu bide beğenmiyor yok yok başıma taç edim eltimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…