Sen olsan ne yapardın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan bilmediği acıyı anlamıyor işte hala uzaktan psikolojisi iyiydi diyorsunuz gittiniz mi gördünüz mü? Ne kdr paylaştınız? İlk msjimdan beri eşiniz gitmeliydi diyorum kırk türlü bahane
Sizin olayiniz acı paylaşmak değil ztn insanlar konuşmasın
Ama ben olsam yazın kapıdan sokmam geçti o vakit. Gerçekten insanı çileden çıkardınız el kadar bebek toprağa girmis yok esim tek oturdu yok abisi böyle dedi.

Yok hayır bebek vefat edeli 7 ay oldu benim hamileligimin son aylarına ve dogumuma denk geldigi süreç olduğu için daha gidemedik malum kıştan yeni çıkıyoruz 6 yıl değil yanlış anlamssiniz

kendiside istememis taziye kabulu vs hem iyi insan olsaymis her türlü destekte bulunurdunuz aksi huysuz biriyle basedemezdiniz gitsenizde yinede bir araya gellirseniz fazla muhatap ,olmayin ki küsecek konusacak bahaneleri olmasin

Yok hayır bebek vefat edeli 7 ay oldu benim hamileligimin son aylarına ve dogumuma denk geldigi süreç olduğu için daha gidemedik malum kıştan yeni çıkıyoruz 6 yıl değil yanlış anlamssiniz
9 ay oldu pardon ölümün 7nci ayında bize kustuler kusmusler

6 ay yazmak istemiştim ben de silmişim yanlışlıkla. Yani 6 ay boyunca taziyeye gitmemiş olmak ayıp bence

kendiside istememis taziye kabulu vs hem iyi insan olsaymis her türlü destekte bulunurdunuz aksi huysuz biriyle basedemezdiniz gitsenizde yinede bir araya gellirseniz fazla muhatap ,olmayin ki küsecek konusacak bahaneleri olmasin
İlk 1 ay istemişti birde eski konularida yazdim benimde çok kırıldığım şeyler oldu evet unuttum saydım yine giderdim giderimde ama bisey çıkacak yine

Valla haklı nedenleriniz olabilir. Belki yedi kat el gitti, eşiniz kardeşinin yanında olamadı. Bu ne demek biliyor musunuz?
Bazen gerekli olduğunda yanında olmayanı çat diye silersin. Bu öyle bir durum.
Bir de hala yok seçimde olay çıktı aramadılar demişsiniz. Niye arasınlar? İnsanların bebeği ölmüş, ikiniz de gitmemişsiniz. İlişkileriniz orada yara almış zaten.
Bir de bebek kaybetmiş kadını yas süreciyle ilgili yargılamayın, yok kahve içmiş de kafeye gitmiş de. Bunlar hayatının güllük gülistanlık olduğunu göstermez. Belki kadın şok halindeydi, yeni yeni aklına geliyor bir şeyler. Tavır alması gereken insanları düşünmeye yeni yeni vakti oldu, ancak size sıra gelmiştir bence.
İyi günde herkes yanında olur ama kötü günde insan kardeşini ailesini yanında ister. Kendinizden pay biçin, kötü bir şey olsa kardeşiniz sadece aramakla yetinse siz de tavır alırdınız bence.

Peki şu mantıklı bebek öldükten 1 ay sonra gezmek televizyon markasi araştırmak bize sormak 5 ay sonra tatil planı yapmak başka cocuklari paylaşırken kendi eltinin çocuğuna geçmiş olsun dememek

Söyle kayimvalidem ameliyat olacaktı ben bakamam çocuklarımı düşünmek zorundayım diyip gidemem demek ona gore geçerli sebepken benim de çocuğumu düşünüp bu dönem gidememem geçersiz mi sizce

Benim 8 aylık hamileligime yakin bir tarihte oldu bu durum sonra dogumum ve şu zaman aramiz zaten çok süper değil eşler olarak ta iyi değiller

Söyle kayimvalidem ameliyat olacaktı ben bakamam çocuklarımı düşünmek zorundayım diyip gidemem demek ona gore geçerli sebepken benim de çocuğumu düşünüp bu dönem gidememem geçersiz mi sizce
Hanımefendi kadının 9 ay karnında taşıdığı bebek, 1 gün yaşayıp ölmüş.
3 kilocuk bebek soğuk toprağın altına girmiş. Minicik bebek ya.
Aşk olsun size, biraz merhamet gelsin kalbinize.
Yazdıklarınız çok ayıp, çok kötücül.

Iliski biz 1 aylık evliyken bize yine kusmuslerdi sonra evden kovmuslardi o ara yara aldı zaten

Yok ben çatladım burada ztn olay etrafa yayılması yoksa kimsenin umrumda değilmiş
Ben çocuğumu toprağa koyacağım kardeşim olmayacak ne yaşanırsa yaşansın o gün yoksa bir daha kırk kat yabancı olur.
Bebek ölümü yahu, sebep diye eşim odada tek oturdu denmez yahu.

Hiç biri toprağa giren bebek ile eşdeğer değil malesef. Toplayın ekleyin çıkarın değil.

Peki şu olur mi ilk zaman biz nasıl teselli edeceğimizi bilemedik yaşamadığımız için bu durumu dedik belki kucagina alsan görse sevsen daha zor gelirdi sana dedik diye bize 6 ay sonra paylaşım yapıyor söyle diyor böyle diyenlere ithafen kınadığınız yerden sinanacaksiniz biz onu kıyamadım ki 6 ay sonra böyle bisey yazıyor kim diyorum kınadı seni bana böyle diyenler diuor onlar aynı yerden sınansin beklentisi hoş bisey mi kendi o acıyı yasamissin

Bende hamileydim diyorum dogum yaptim zaten esim ve ben gideriz ama o an o an değil ben erken doğan bir bebegim burda ambulanslar çağırdım kimsem yokken eşimde benle ilgilendi nasıl gidebilirdim riske atıp sonrasi zaten esim ben cocuk

Esila, çok az bilirsin beni. Öyle kayın aile, akrabacı bir kadın değilim. Hatta mümkün mertebe uzak dururum.
Ama evlendiğim adamın yeğeni vefat ettiyse ona giderim.
Eğer eltimin bebeği öldüğünde gitmediysem, ilişkimizin sona ereceğini bilerek gitmem. Ama konu sahibi hala bilmezden geliyor. Cenazeye gitmediyseniz, akrabalık falan geçmiş olsun. Küsmem ben konuşurum, yok efendim seçimde aramadılar. Niye arayacaklar? Adamların bir günlük bebeği ölmüş, eşin de kendin de gitmemişsin. Daha bir de incelik mi bekliyorsun?
Bir de hala eltisini kötülüyor. Yok televizyon almış yok kahve içmiş. Çok sinir oldum.
Bebeği ölmüş kadını yargılamak sana düşmez!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…