Sen olsan ne yapardın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın çok tutarsız davranıyor. Normalde doğumu kutladı bebeğin hediyesini gönderdi yazdınız, belli ki fiştekçi var arada. Belki kendi annesi veya ailesinden biri dolduruyordur, söylemediğiniz lafları söyledi diyordur bilemedim. Elti savunduğumdan değil ama kadının normal davranışları da varmış.

Simdi eşiniz gitmediyse hak veririm iki kardeş arasında kırgınlık oluşturacak bir durum 2 gün ayırabilir kardeşini gorebilirdi. Ama geldin yaptın ettin o kısımları bosverin. Ama yukarıda yazdığım durumu önemserim anne bebekle gelmesin Ama kardeşi eşimi görsün isterdim
Gerisi de fisekleme olabilir mümkün.

Eksik kısımlar soyle anlattığım gibi ben ona yenge demiyorum diye sarma sarıp ona goturmemişim hamileuken diye kayinvalidemde görmüş sarmayı yemişler mesela cocugun cinsiyetini kutladim ama pasta alip kutlamadkm diye kustuler He birde soguk davraniyordun dediğim için kustuler sonra 1 sene konusmadilar aileler baristirmaya çalıştı evine gittik hakkımda fakir diye yorum yapmış ailem gecekonduda diye nerden geldiğin belli dedi yüzüme evli değildim mesela bi bayram gidip diğerinde gitmedim diye size orf ve adetleri öğretelim dediler bende sizde beni 30 günde bir iftara cagirmadiniz dedim haketmemissindir denildi hakkımda konuşmuş bunları sormaya gitmiştim birde o ara eşimle onlar konuşurken biraz kas göz yaptılar bende kalk gidelim dedim ağır laflardan sonra o ara ayağa kalkıp defolun dedi

sen agzinla kus tutsanda yaranamazdin bosverin ne kadar pesinden kosarsan okadar kasar kendisini bebeginin yasi uzun olsun evinizde huzur mutluluk daim olsun amin

Şöyle 6 yıldır aralari soguk anlattıgim olaylardan dolayı herkes eşini haklı buldu eşimde tek gitmez di

Anlam veremiyorum çoğu şeyi alttan aldım bugüne kadar ne hakaretim oldu ne hediyesine hediyesiz kaldım ailele ilgili kv.kp gibi hastalık durumlarında da hep biz yardımcı olduk onlara yardımcı olmadılar diye bile kusmedik kendi hallerine bıraktık istediklerinde geldiler istediklerinde gittiler evime kadar ama durup durup 9 ay sonra da bunu sebep gösterip küsmek olmadı bende dogum yaptim sünnet yaptim bende beklenti içinde mi olmalıydım gelsinler diye dusundum

sen agzinla kus tutsanda yaranamazdin bosverin ne kadar pesinden kosarsan okadar kasar kendisini bebeginin yasi uzun olsun evinizde huzur mutluluk daim olsun amin
Diyorum bazen gideyim en azından bi mazeret kalmasın ilerde hem acısıdır diyorum senesi olacak yazin isterdim beraber mezarına gidelim orda görüşelim ama öncesinde kusmusler bile bazen yoruluyorum yasadiklarimdan bazen yasayacaklarimdan

Malesef ölümün üstüne bebek ölümünün üstüne - doğru sözcüğü bulamıyorum fırsat desem hoş değil koz desem değil söz hakkı düşmüş. Olum olmasa duvar olun çokta önemli değil derim ama şu aşamada ya tamamen koparin riski iyisi kötüsü ile yada olayı durgun Suya çekip mesafeye devam edin.

Birde asıl sorumlu eşiniz. Ne olursa olsun bebeği ölen kardeşe minimum vakit ayırmalıydi. Bu saatten sonra da o sekillendirsin siz bebeğinize bakın.

Zaten küsmem yuzyuze bakicaz olması gerektiği kadarı ile konuşurum denk gelince ama gitmedim diye akıllarda kalan şey olur o kadar iyi tarafımı görmezler belkide

Zaten küsmem yuzyuze bakicaz olması gerektiği kadarı ile konuşurum denk gelince ama gitmedim diye akıllarda kalan şey olur o kadar iyi tarafımı görmezler belkide

O zaman gitmeniz uygun olur çünkü ölüm tüm sebepleri siliyor konu kapanmış olur. Bir daha da mesafe ztn soruna engel olacaktır

Aranızda kaç ay var pek anlamadım ama bebeği vefat ettiğinde eğer düşük riskiniz yoksa gidebilirdiniz ya da en azından doğumdan birkaç ay sonra. Eşinizin de yeğeni sonuçta.

Bebeğini kaybetmiş birinin göreceği şekilde fotoğraf paylaşırsanız normal değil mi tebrik almamanız? Nispet yapıyor gibi de algılanırsınız.

Kendi bebeği tekrar olana kadar yas süreci devam eder büyük ihtimalle. Biri sünnet olunca da geçmiş olsun diye beklemek de bana saçma geliyor. Genel anestezi altında olduysa dilerim sadece. Bana çoğu şey saçma geliyor ya neyse. Kaybımın acısı varken de umursamayabilirim o ruh haliyle.

Genele bakacak olursak da ölüm olmasaydı hiç çekeceğim tip değil eltiniz. Mesafeli yaklaşırdım. Peşinden koşturmazdım.

Birde asıl sorumlu eşiniz. Ne olursa olsun bebeği ölen kardeşe minimum vakit ayırmalıydi. Bu saatten sonra da o sekillendirsin siz bebeğinize bakın.
Yani 6 yıl önce ki konular yüzünden dargınlık oldu aralarında bizim eltimle konularimizdan dolayı şöyle o ara kv. Evine umre ziyaretine gelenler var dı abi eşimde o evde diye girmek istemedi eşimi başka odaya almışlardı tek başına kendi misafirlerle oturmuştu abi benim tanışma olaylarımda gecekondu ya mi gidicez diyip eşimi de kırmış mesela bu vebunungibi şeyler yüzünden dargınlık var

Yeni doğan bebekle tabi ki karda kışta gidemezsiniz ama sonrasında havalar toparlayınca ailece gidip ziyaret etmeniz uygun olurdu. Ayrıca bebeği ölmüş birinden sünnet fotoğrafını görüp geçmiş olsun dememesine de siz niye takıldınız anlamadım? Sonuçta kadın hala yasta yani aklına gelmemiş olabilir, bebek fotoğrafları görünce hala acı çekiyor olabilir yaşadığı zor bir şey. İkiniz de birbirinize saçma sapan şeylerden küsüyorsunuz

Kırılmayin ama ölüm diyorum hanımefendi bebek ölümü diyorum inanın hiç birinin önemi yok. Bu günde görmeyen kardeş ztn her türlü sitem ile küslük ile karşılaşır. Kusura bakmayın ama hepsini unutup bebeği mezara birlikte koymalilardi. Ne yaşadıklarının tam farkında değilsiniz bence.

Baş sağlığına gidip elinizi eteğinizi çekin gitsin. Ne tuhaflar. Eltiyi de sosyal medyadan takip etmeyin. Siz görsel paylaştıkça acısı dinse bile beddua eder gibi bir izlenim verdi bana.

O bebegini kaybettiğin de ben 8 aylık kadar hamileydim ve enfeksiyon geçirdim başka ile giderek kendimi bebegini riske sokmak istemedim.
Fotoğrafı söyle 5 ay sonra paylaştım ilk fotoğrafı hatta kendi bebegini kaybettikten 1 ay sonra gezmeye falan gitti hatta tatile cikacaklardi daha sonra 5 aysonra anlatmisti bize tv markasi falan soruyorlar di hatta kendi bir bebeğe bakıyor onun doğum gününü bile paylaşıyor kendi bende psikolojisinin daha iui olduğunu düşündüm. Ve sadece özel anda aylar sonra benim paylasimim oldu o bende daha önce zaten paylaşımları olmuştur başka cocuklarin gezmelerin yada kahve storylerinin falan

Zaten diyorum hakli da olabilirler esim o ara iznini benim doğumum ve bebek için ayırdı açıkçası bizde kisin değilde yazin da gitmeyi uygun görebilirdik ama kışın ortasında ben ve bebek küçükken gitmemeyi bunu sebep görüp küsmek olmadı işte biz yazin girusuruz diye düşündük

Valla birazcık olmuş hanımefendi çokta haksız değiller. Yazın kırk kat yabancı görüşür kardeş değil. Bakın sizi ayrı tutuyorum asıl suçlu eşiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…