Başına gelen anlar beni. Çünkü bu benim için artık çözülemeyen büyük bir problem haline geldi ve öz güvenimi yerle bir ediyor. 2019 yılında kpss çalışırken stres gereği çenemde tek tük çıkan sivilceleri sıktım. Ve 6 senedir çenemde bitmek bilmeyen dönem dönem durulan ama bazen aşırı derecede çoğalan sivilcelere sahibim. Sorun şu ki ben ergenliğimde lise dönemimde 1 tane aknesi olmayan bir insandım. Bembeyaz yüzüm olduğu için de yanaklarımda ve yüzümde çıkan sivilceler çok dikkat çekiyor ve önceden güzel alımlı bir insanken şimdi sivilcelerim yüzünden kendimi hiç beğenmiyorum ve öz güvensiz hissediyorum. Düzenli bir şekilde akne kremi kullandım geçmedi. Baktım kremle olacak iş değil 3 ay tetradoks kullandım etkisini gördüm ama 6 ay sonra çene bölgem yine sivilce doldu. Daha sonra artık oluruna bıraktım. Ta ki uzun zamandır görmediğim bir akrabamı gördüm. Ve beni gorür görmez dedi ki aaa senin yüzüne ne oldu ne kadar güzel bir kızdın sen neyin var karaciğerini temizle zeytin yağı iç dedi. O kadar moralim bozuldu ki kızlar. Güzeldim yani artık değilmişim. Kafaya koydum 2025te bu işi bitireceğim artık dedim. Doktora gittim ve tekrar geri çıkıyorsa artık zoratenin tedavisine başlamak gerek dedi. Bende korktum açıkcası ve Dr bana yine tekradoks verdi. 1 kutuyu bitirdim 15. Hapa geçtim o gün kalbimde ritim bozukluğu başladı hapı derhal bıraktım ama 3 gün geçmedi o hızlı arda arda kalp çarpıntılarım. 2022de de kullanmıştım ama o zamanlar bir şey olmamıştı. Hapı bırakıp sadece kremle devam ettim ama krem hiç fayda etmiyor aksine yanaklarıma da yayıldı. Tetradoksta bile kalp çarpıntım oldu. Zoratenin gibi daha ciddi haplar bana hiç yaramaz sanırım. Özel hastaneye gitmeye karar verdim. Ancak ücretler o kadar fazla ki. Para için başka tedavi yollarını da önerebiliyorlar artık. Var mı benim gibi olan ben bu şekilde atlattım diyen. Artık aynalara bile bakmak gelmiyor artık içimden. Çok üzülüyorum. Lütfen yardımcı olun.