SEN NE BİÇİM KADINSIN!!!

valla erkekleri bu hale getiren sizsiniz kusura bakmayın. yediği önünde yemediği arkasında çamaşır ütü derdi yok ne güzel dünya yaa fazlasını ister tabi. evlendiğimizdn beri doğru dürüst yemek yapmadım eşim kendi ütüsünü kendi yapar hafta sonu temizliği birlikte yaparız ki artık yapmamak için zorla kadın tutturdu bana. ama yine de şikayet etmiyo ederse alacağı cevabıda bliyo. evden benden geç çıkıyo akşam aynı saat evdeyiz aynı tatil günlerimiz var. fazlasını bekleyemez.
ama evlendiğimden beri sizin gibi yapsaydım benimde kocam daha fazlasını isterdi.
sizin kadınlığınıza laf söyleyen adam bundan sonra kendi işini kendi yapsın.
eşim hergün takım elbise giyiyo hergün gömlek demek bu. ilk zamanlar ben ütüsünü yapıyodum bir iki sefer iyi ütüleyememişsin diye mırın kırın etti o günden beri sizi temin ederim hiçbirşeyini ütülemiyorum...

aynen yanarimda icindeki yeni kiyafetlerimiz dalmacyali gibi olmusdu bide tutturdu ben bunlari hayatta giymem diye sanki ben giyerim

ayy çok fena olmuş çok güldüm

bu erkeklerin ben beceremiyorum taktiği olmasın sakın, bir daha böyle bir iş beklemeyelim diye

ayy çok fena olmuş çok güldüm

bu erkeklerin ben beceremiyorum taktiği olmasın sakın, bir daha böyle bir iş beklemeyelim diye
yok bea canim onun anasida donuna kadar camasir suyu koyar hatta bi tane ev terligi vardi biri pembe biri beyaza benzer bisi ayyy anne yanlis giymissin bunun teki baska teki baska dedim yokkkk kizzz sagdakini camasir suyuyla deneme yaptim dedi rengi gidincede garibim digerine kiyamamisanasinin oglu

çamaşır suyunu kocanızın ailesi piyasaya sürmüş gibi hissettim

aaa iyiymiş titiz o zaman eşin, çamaşır suyu aşkına bende çok seviyorum o zehirli şeyi

kv de hoşmuş bari öbürünüde yapsın eşit olsun

aaa iyiymiş titiz o zaman eşin, çamaşır suyu aşkına bende çok seviyorum o zehirli şeyi

kv de hoşmuş bari öbürünüde yapsın eşit olsun
iste kilit nokta o kiyamamis yeni ozelligi gitmesin diye yapmamisama gormeniz lazim biri tatlismi tatlis bir pembe digeri tam beyazada benzemiyor degisik bi renk olmus

Maalesef hepsi böyle Bizimkide aynı en azından bir ayda bir temizlikçi çağıralım dedim, bir daha duymayayım dedi. Sanki Dünyanın en kötü şeyini söylemişim gibi. Neymiş değirmenin suyu akarken kabımızı dolduracakmışız. Yaşlanınca mal mülk ne işe yarar, gençliğimi ev işleriyle, temizlik yapmakla geçirdikten sonra.

ay koptum ya.
Hele bir iyice temzilensin diye icine camasir suyu dokmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…