• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen kimsin ki sana sorayım ? ( görümce vakası)

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
73
Merhaba hanımlar
Eşimle memleketimize geldik bugün ilk olarak eşimin ailesine gittik görümcede ordaydı içeri girince yokmuşum gibi davrandı hoşgeldin falan demedi neyse umursamadım zaten fazlasıyla yorgundum . Kahvaltı falan edildi kahvaltıdan sonra herkese kahve içer misiniz diye sordu nasıl yapayım diye sordu beni atladı bana neden sormuyorsun bende içerim dedim bana verdiği cevap sen kimsin ki sana sorayım?!?!
Toparlanıp gitmek istedim kv ve eşim önüme geçtiler ama dinlemedim çıktım eşimle bir gerginlik oluştu beni orda tuttuğu için alıp çıköadığı için bayağı kavga ettik . Hala beni onunla aynı ortama sokmaya çalışıyorlar gerçekten tahammül edemiyorum artık . Muhtemelen eşinin tavrı ne oldu diye soracaksınız orda bi şeyler söyledi ama sonrasında hiç bir şey olmamıs gibi devam ettiler . Eşimle defalarca bu konuda uyardım tamam evet o an savunacak şeyler diyorsun ama bir saat geçmeden eski haline dönüyorsun ben olsam bende seni ciddiye alıp saygı duymam sana saygı duymadığı için bana da saygı duymuyor diyorum ben buyum tamam en saygın en kişilikli insan sensin deyip olayı kavgaya dönüştürüyor . Açıkçası o kadın yüzünden kavga etmekten yoruldum eşim açısından nasıl bir yol izlemeliyim nasıl konuşmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden

Gerçekten görülmemiş terbiyesizlik! Bu hadsizliğe nasıl izin verir eşiniz? Gelen misafire evin gelinine bu ne saygısızlık?
Yerinizde olsam toplanır giderdim gaz vermek gibi olmasın ama. Bu insanla aynı oksijeni solumak bile insanı sinir hastası eder.

Merhaba hanımlar
Eşimle memleketimize geldik bugün ilk olarak eşimin ailesine gittik görümcede ordaydı içeri girince yokmuşum gibi davrandı hoşgeldin falan demedi neyse umursamadım zaten fazlasıyla yorgundum . Kahvaltı falan edildi kahvaltıdan sonra herkese kahve içer misiniz diye sordu nasıl yapayım diye sordu beni atladı bana neden sormuyorsun bende içerim dedim bana verdiği cevap sen kimsin ki sana sorayım?!?!
Toparlanıp gitmek istedim kv ve eşim önüme geçtiler ama dinlemedim çıktım eşimle bir gerginlik oluştu beni orda tuttuğu için alıp çıköadığı için bayağı kavga ettik . Hala beni onunla aynı ortama sokmaya çalışıyorlar gerçekten tahammül edemiyorum artık . Muhtemelen eşinin tavrı ne oldu diye soracaksınız orda bi şeyler söyledi ama sonrasında hiç bir şey olmamıs gibi devam ettiler . Eşimle defalarca bu konuda uyardım tamam evet o an savunacak şeyler diyorsun ama bir saat geçmeden eski haline dönüyorsun ben olsam bende seni ciddiye alıp saygı duymam sana saygı duymadığı için bana da saygı duymuyor diyorum ben buyum tamam en saygın en kişilikli insan sensin deyip olayı kavgaya dönüştürüyor . Açıkçası o kadın yüzünden kavga etmekten yoruldum eşim açısından nasıl bir yol izlemeliyim nasıl konuşmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Eşiniz izin vermese bu benim eşim hayat arkadaşım saygı duyacaksınız saygı duymak zorundasınız dese bunlar olmazdı görümce hadsiz bi insanmış tamam ama ona bu fırsatı verende eşiniz.

Belliki eş kişisi sizin sınırlarınızı bilmiyor tavrınızı koyun konunun kapanıp gitmesine izin vermeyin neyi kabul edip neyi kabul etmeyeceğinizi bilsin

Eşinizi dinleyip o eve tekrar dönmeyeceksiniz ki sizin kararlı olduğunuzu bilsinler, sebep ne bu arada görümceniz neden böyle bir saygısızlık yaptı?
Dönmedim zaten eşim küstü benimle neymiş ev onun değil babasının eviymiş . Hiç bir şey yapmadım her gün arayıp mesajlaşacakmışım kendisiyle birde evlenirken ki nerdeyse 6 yıl olacak beyaz eşya almaya götürmemişiz

Konularınizi hatırlıyorum da sizin hâlâ eşinizin ailesinin evine gitmeniz çok yanlış.
Kayınvalideniz de sürekli hakaret ediyordu size.
Eşiniz en için kardeşleri herşeyden önce.
Kardeşine düğün için 45 gram altın takmak istemesi konunuz vardı birde 🙄

Neden gidiyorsunuz, neden kendinizi bu durumlara düşünüyorsunuz her defasında?

Eşiniz de yok sayıyor sizi. Onun için tüm bunları yaşamaya değer mi?

Konuya bak, her mesajda ağzım ayrıldı şaşkınlıktan. Siz bi cevap vermediniz mi sen kimsin deyince? Öylece susup çekip gittiniz mi? Orası babasının eviyse babası kızını susturmalıydı ev sahibi olarak misafirine terbiyesizlik yaptırmamalıydı. Ama sizin zaten pek değeriniz yok sanırım o aile gözünde.

Merhaba hanımlar
Birşeylerin devami niteliğinde bir cümle, bu cümleye geline kadar aranızda kötü birşeyler yaşanmış muhakkak. Onları anlatsanız daha objektif ve mantıklı yorumlar yapılabilir.

böyle insanlar huzur bozmaktır o yüzden çok aldırış etmeyin o an soğuk kanlılığınızı koruyun
abinin eşi yengen oluyorum bu kadar basit bir tavır sergileyerek kendini ucuza satmış oluyorsun tatlım
sorunun neyse açık söyle bende bileyim anlam veremiyorum sana gibi konuşabilirsin özellikle kenara sıkıştır
ters köşe olsun

Back