Oyy canım ya herşey hallolur merak etme sen. İnan öyle bir geçecek ki zaman ben ne zaman evlendim diyeceksin. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Benim de nişanlılık çok kısa sürdü hele eşyaları apar topar aldık. Şimdiki aklım olsa çok farklı alırdım. İnstagramda takip et istersen evimgüzelevim etiketi ile çok güzel dekorasyon örnekleri çıkıyor.Teşekkür ederim canım benim her hafta sonu birşeyler tamamlamak için dışardayız ailem destek olmaya çalışıyor çoğu şeyi sonradan görmek beni üzüyo açıkcası muhtaç kaldım anlayacağın.. şirkette benim bir alternatifim yok o yüzden hastane gibi işler için izin alıyorum keyfi hiç izin yapmadım çok çok önemli birşey olursa surat yapsalarda mecbur kalıyorum.. evlendikten sonra da çalışacağım maddi konuda düğün vs şeyler için aileleri karıştırmadık kendimiz yapıyoruz onları ödeyeceğiz : ) çokta birşey kalmadı nisanın 9 u
ay sorma bütün gün onlara bakıyorum şimdide kınada ne versem diye bakmadığım yer kalmadı acayip bir heyecanOyy canım ya herşey hallolur merak etme sen. İnan öyle bir geçecek ki zaman ben ne zaman evlendim diyeceksin. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Benim de nişanlılık çok kısa sürdü hele eşyaları apar topar aldık. Şimdiki aklım olsa çok farklı alırdım. İnstagramda takip et istersen evimgüzelevim etiketi ile çok güzel dekorasyon örnekleri çıkıyor.
Ben illa marka olsun dedim ama benim arkadaşlarım normal mobilya dükkanlarından benden çok daha güzellerini ve kalitelilerini uygun fiyata aldılar.
Herşey hallolur gider sen bu zamanın keyfini çıkar. Yetişmeyeceğini düşünme ben senin şuan kalan zamanından daha az nişanlı kaldım herşeyi çok az zaman kısıtlamasıyla yaptık. Yeter ki siz anlaşın kafa yapınız uyduktan sonra olur gider.
hem heyecanlı hem çok zevkli bence yaa ohhh kınayı getir aneyyyyyyyay sorma bütün gün onlara bakıyorum şimdide kınada ne versem diye bakmadığım yer kalmadı acayip bir heyecan
deme öyle kız ağlarım valla yıllardır ağlamıcam dedim dedim durdum geçenlerde eve bakıyordum gözlerim dolduhem heyecanlı hem çok zevkli bence yaa ohhh kınayı getir aneyyyyyyy
aaa şimdi ağlama ama kınada ağlamadan olmaz yaaademe öyle kız ağlarım valla yıllardır ağlamıcam dedim dedim durdum geçenlerde eve bakıyordum gözlerim doldu
O an ki piskolojiye bağlı diyorsunaaa şimdi ağlama ama kınada ağlamadan olmaz yaaa
ben ağlayamamıştım gerçi
Aynen canımO an ki piskolojiye bağlı diyorsunkaç yıllık evlisin?
Teşekkür ederim canım benim her hafta sonu birşeyler tamamlamak için dışardayız ailem destek olmaya çalışıyor çoğu şeyi sonradan görmek beni üzüyo açıkcası muhtaç kaldım anlayacağın.. şirkette benim bir alternatifim yok o yüzden hastane gibi işler için izin alıyorum keyfi hiç izin yapmadım çok çok önemli birşey olursa surat yapsalarda mecbur kalıyorum.. evlendikten sonra da çalışacağım maddi konuda düğün vs şeyler için aileleri karıştırmadık kendimiz yapıyoruz onları ödeyeceğiz : ) çokta birşey kalmadı nisanın 9 u
yavru ceylan
tanışalım canım tabiki de
23 yaşındayım tatlım 1 kızım var 8 aylık 3.5 yıldır da evliyim:))) oy maaşallah kaç yaşında :)tanışalım canım tabiki de
ben 27 yaşında 1 bebiş annesi şuanda ev hanımıyım.
Şuan oğlumun tüm çabalarına rağmen yazıyorum bunu
seni tanıyabilirmiyim?
ooooh maşallah Allah daim etsinAynen canım
2 yılı geçti
Burdayım götür beni gittiğin yere
Hadi be araba kirala gidiyoruz dedim sallamadınooooh maşallah Allah daim etsin
Burdayım götür beni gittiğin yere
Hangi marka istersin kuzumHadi be araba kirala gidiyoruz dedim sallamadın
Otomatik olsun hepsi bizim olsunHangi marka istersin kuzum
Hıh
Mercedes CLA 200 olsun mu
hayatımmmmmmmmmmmmmmmm