Benim bebiş de cailloyu bazen izler ama çok değil.Evet o yaslarda bizim kiz caillouyu cok izlerdi bu sarkilarida dinlerdik. Gelisimine buyuk katkisi oluyor bu sarkilarin. Mesela o saskin ordek sayesinde hapsururken oksururlen agzini kapamayi ogrendi. Tuvalet doluyken tut tut sarkisi var onu soyleyip tutuyor tuvaletini bu vb seyler. İkinci bebegi ben 3 yasinda yapma taraftariydim cok sukur istedigim gibi nasip oldu. 3 sene sonra biraz daha rahatlarim diye dusunuyorum. Abla okula baslar ufakligin oyun grubu yasi gelir en azindan belli bir saat nefes alma vakti olur. 3 yasindan once gebelik dusunme bence gercekten cok yorucu olur.
Benim bebiş de cailloyu bazen izler ama çok değil.
Evet bu şarkılar gerçekten faydalı. Hani dişlerini fırçala varya onu izlerken aynı hareketi yapıyor :)
Aslında arada 3-4 yaş olup ardarda büyütüp sonra rahatlamak en iyisi. :)
Bakalım nasip kısmet.
Bizim daha memeden ayrılma işimiz var sonra tuvalet ohhooo çok zor geliyor.
Hic gozunde buyutme zaman cabucak geciyor benim kiz 20 aylikken memeyi kendi istegiyle birakti parmak emiyordu meme cok cazip gelmiyordu artik ona. 25 aylikken tuvalet egitimini hallettik dusundugumden kolay gecti. Erkek cocuklarda tuvalet egitimi daha kolay oluyor ayrica disarida da bos su sisesi isini goruyor. Tuvalet egitimi verdigimin 1. Haftasi disari ciktik kizla cisim geldi diycek diye odum kopuyordu erkek olsa sorun degilsadece kararli ve rahat olup akisina birakacaksin senin tavrin cocuguda etkiliyor cunku. O zaman gelsin destek oluruz burda annesi merak etme
Ne güzel sorunsuz bir şekilde atlatmışsınız inşallah bende öyle atlatırım hatta memeyi de kendi bıraksa ne iyi olur.
25 aylıkken tuvaletini öğrenmesi de çok iyi maşallah. Daha tuvalet eğitimine başlamadığımız için düşünmemiştim hiç ama şişe gerçekten çözüm olabilir :)
Bizde 1 haftada halledebilsek ne güzel...
Desteğin için şimdiden çoook teşekkürler güzel anne
Günaydın canımmRica ederim canim ne demek gercekten kolay atlatiliyor simdiki cocuklar zehir gibi masallah ne verirsen kapiyorlar hemen. Bende yatayim artik yarin gorusmek dilegiyle. İyi gecelerr
Günaydın canımm
Bebişim gece bilgisayarı kapatınca açmadım bir daha ve uyuttum.
Uyku düzeni diye birşey yok benim oğlanda
öyle hiç uyumuyor sürekli ağlıyor bir kere iki saat bekledim ağlamaktan içi şişti çocuğumun sonunda bende dayanamadım aldım emzirdim öyle uyudu bir daha cesaret edemiyorumNeden uykulari duzensiz canim gece kapat butun isiklari uyuyormus gibi yap sen bakalim o napacak? Aglarsa da uyumasi gerektigini soyle yatagina yatir mumkunse belli saate alisana kadar yan yana yatin.
Görmedim görsem kaçarım
HeeeyyOlur mu hiç 3 kulak dönde aynaya bakkk
Merhaba hoşgeldinnnHeeeyymerhaba canım
Hoşbuldum canım nasılsınMerhaba hoşgeldinnn
iyiyim tatlım kahvaltı yapıyorum sen nasılsınHoşbuldum canım nasılsın
çalışıyorum malesefffiyiyim tatlım kahvaltı yapıyorum sen nasılsın
ohhh ne güzell çalıştığım günleri özledimmmçalışıyorum malesefff
Otomotiv sektörü canım. bende evde durduğum günleri özledim bir de nişanlıyım çok zorlanıyorum işlerimi yetiştirmekteohhh ne güzell çalıştığım günleri özledimmm
nerede çalışıyorsun?
Evet bende yaYaaaaaaa bunu yazmak için gelmiştim bende
Rabbim sana çoook sabır versin canımOtomotiv sektörü canım. bende evde durduğum günleri özledim bir de nişanlıyım çok zorlanıyorum işlerimi yetiştirmekte
Evet bende yakızımla hergün dinliyoruz öyüfff kaçırmışım
Teşekkür ederim canım benim her hafta sonu birşeyler tamamlamak için dışardayız ailem destek olmaya çalışıyor çoğu şeyi sonradan görmek beni üzüyo açıkcası muhtaç kaldım anlayacağın.. şirkette benim bir alternatifim yok o yüzden hastane gibi işler için izin alıyorum keyfi hiç izin yapmadım çok çok önemli birşey olursa surat yapsalarda mecbur kalıyorum.. evlendikten sonra da çalışacağım maddi konuda düğün vs şeyler için aileleri karıştırmadık kendimiz yapıyoruz onları ödeyeceğiz : ) çokta birşey kalmadı nisanın 9 uRabbim sana çoook sabır versin canım
Ama ne olursa olsun çalışmak gerçekten güzel. Ben de evlenmeden önce çalışıyordum. Evlendim hemen hamile kalınca çalışamadım. Oğlum 3 yaşına gelene kadar beklemeyi düşünüyorum. Ama ilerde kreşe verip çalışcam. Hergün hergün evde oturmak da zor.
Nişanlıymışsın Allah tamamına erdirsin. Bu günlerde geçer elbet. İlerde bebek falan derken mutlaka ara verirsin. En azından izin alırsın çıkmayı düşünmüyorsan da. Ayrıca nişanlı olmak çok güzel bu günlerin tadını çıkar olur mu
yavru ceylanEvet bende yakızımla hergün dinliyoruz öyüfff kaçırmışım