sen DULsun, seni kim alsin?

Valla okuyunca sinirlendim. Mesele erkekler olunca cok güzel hakaretler geliyor aklima. En cok canlarini sikanda bu tarz hakaretler diye aklimin bir kösesinde hep vardir. Ihtiyac olunca cikarip kullaniyorum
okuyunca ilkin baya bi anlamadim ben sonra dedim oha zekice buldum ama diyemezdim bunu

Ay bence inat degil mi genc citir birini bul neyse isin sakasi keske hic muhattap olup karsina bile almasaydin belli ki cektirmis evlenmeyide dusunmuyorsun amaci sadece senin gelecek kaygisi yasamani saglamak daha iyi tanirsin tabiki eski esini aklindan neler gectigini bence pabuc birakma hic

Hadi len ordan deseydin
Utanmaza bak
Ona neymis gonlun kimi isterse onla evlenirsin o da agzi acik arkandan baksin terbiyesiz

sen adam degılsın senı kım alsın deseydın
valla hıc cızgıyı koruyacak bı durum degıl keske caksaydın agzının ortasına

bu forumda okuduğum en dik duruşlu ve kararlı insan sizsiniz bence.Yanlış insana neler söylemiş bunları bence eski eşiniz:)

Kendi o kadar mutsuz ki demek ki senin de öyle olmanı umuyor,
bir de seni korkutuyor ..
Artık kimse dul, bekar diye ayırt etmiyor canım
eskidenmiş o ..
2 Çok yakın evlenmiş ayrılmış akrabam hiç evlenmemiş adamlarla düğünlü dernekli, davullu zurnalı
evlendiler ..
Geçsin eski eşin olacak şahsiyet o işleri ..
Cidden böyle basit yalanlarla çocuk kandırıyor sandı herhalde ..

Erkeklerin bir çoğu hata kendilerinde olsa dahi ayrılığı gurur meselesi yapıyorlar maalesef .
Anlaşamadık boşandık diyemiyorlar bir türlü .
İnşallah psikolojik baskı yaparak sizi daha fazla üzmez .

valla benim çevremde dul ve çocuklu bir kadınla bekar bir erkek bile evlendi...artık boşanma evlilik kadar doğal..sakın aldırma lafına..inşallah evlenirsin.........

benim derdim seni mi gerdi deseydiniz.
ya da merak etme şekerim evlenmek istersem bulurum istediğim gibi birini, tek derdimiz bu olsun filan
böyle bir haddini aşma hali olamaz.
adamın mesajı denize düşersen yılana sarılırsın gel bana sarıl.

sonu güzel bir temenni olmuş.
umarım bu süreci de atlatırsın sen ve senin gibi tüm kadınlar.
ama adam resmen aşağılamış seni. Aslında ülkenin konuya bakış açısını dile getirmiş, yine de içler acısı.

Sevgili lavantakokulu sandık.. bilgisayarı açar açmaz senin konunu okudum. Ve sayende şirkette bütün işlerim kaldı :)
Çünkü öyle güzel yorumlamışsın ki seni tanımak istedim ve bütün konularını okudum. Hakim boşamadı adlı konunu okurken içim cız etse de . Tüm konuları okuyunca iyi ki boşanmış dedim.
Allahın sevgili kuluymuşsun da seni erken kurtarmış o aileden.
Şu görümce ve kaynanaların gözünde nedense düğünden sonra damat pek bi kıymetli oluyor.

Eşinin artık seni geri döndürme umudu kalmamış belli ki son bir hamle yapmış.Kendi zihniyetine göre bekaretini kaybetmiş dişi kişiye koca olunca boynuzlu olunduğu için seni artık kimsenin ALMAYACAĞI yönünde .

Sana herşeyini kaybetmiş,zavallı, 2. sınıf,çaresiz biri olarak hissettirmeye çalışıyor.Genel olarak bu tip ailelerin böyle gelinleri oluyor. Senin gibi ailesi düzgün ,aklı başında e biraz da okumuş etmiş ekonomik özgürlüğü olan gelinler tabiri caizse BABA EVİNE GÖNDERİLİYOR.

Şu an onların gözünde baba evinde sığıntısın sen. Ne kadar durabilirsin ki ? Annen baban bi laf etse içine dert olur.
E bakire de değilsin artık. Başka çaren yok yani eşine döneceksin elin mecbur.

bundan sonraki hayatında mutluluk dilerim..sevgiler

Eski okulumda bosanmis bir erkek öğretmen arkadaş vardi tekrar evlenmek istiyordu ve beyefendi kizoglankiz istiyordu nasıl sinir olurdum usteluk egitimli bi insan yine annemlerin mahallesinde komsusunun oglu esinden ayrildi bir kizi vardi ustelik iki sene sonra dugunlu dernekli bir kizla evlendi iki sene cocuga hoc evlenmemis kiz aradilar ayrildigi kadin ise hani dul ya malesef babaevinde bekliyor ülkemizde kadina verilen deger bu adminler bana kizacak biiyorum olayi dini boyuta getirdigim icin ama yazmadan edemeyecegim peygamber efendimiz sav 25 yasinda genç bir delikanli iken kirk yasinda eşi vefat etmiş olan hz haticeile evlenmisti isişlerine gelince milletimiz din ahlak iman birakmaz ama islerine gelmeyincede bu gercekleri gormezden gelirler

Ahhh canım benim boşver bunları duyma bile bunlar o kadar korkak ve terbiyesizlerki kendi acizliklerini mutsuzluklarını acılarını üzüntülerini pişmanlıklarını bu lafın arkasına sığınarak saklamaya çalışıyolar...Çok merak ediyorum kendileri ne acab ?? Bende 2 ay oldu boşanalı kısa süreli sancılı bir evlilik geçirdim dediğin gibi karakter bozukluğu paranoya seviyesi düşük bir aile arkadaş çevresi yalanlar yedi bitirdiler ... Mahkemede mala mülke tamah edip hak talep etmemem için hakimi bile çileden çıkaran biri mahkeme sonrası timsah gözyaşları ile gidip herkese yazık ettiler bize biz boşanmak için evlenmedik diyen biri var çift karakterli...Yazık eden kendisi ailesi ve çevresi ama suçlanan ben ailem .... Sonra ortak arkadaşlara pişmanlığını ben erkeğim bana bişey olmadı ama o bayan bir bayan için babaevine dönmek zordur ben üzülüyorum onun için böyle olmamalıydı lafları ile süsleyip bizi öne süren mantık var hep...

Hiç bunları kafana takma aciz insanlar böyleleri ... Hayatımızda kimse olmasa çok şükür arkamızda dağ gibi duran ailemiz var bizim ... Eski eşlerimizden çok bize sahip çıkan koruyup kollayan değer veren arkadamızda duran... Geleceği bilmek sadece rabbimin takdiridir onlara kalmamış rabbimden gelen herşey hakkımızda hayırlı olandır ... Bol dua bol şükür rabbime gerisi boş canım çok şükür bugünümüze... Onlar kendilerine üzülsünler !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…