- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
En doğru yorumu sen yapmışsın canım kardeşimden biliyorum bu ş.......ler düzelmez, ahhh ahh başımızda bitane var inanin bu yaratıklar sadece imtihan için yaratılmışpişman oldukları yok kölesi nasıl başkaldırır ona,dertleri bu
Cidden harika bi yorum..pişman oldukları yok kölesi nasıl başkaldırır ona,dertleri bu
Herkese dik dik konusup rencide etmek zorunda misin? Surda tek bi tane kadin kadina destek, canayakin bi yorumunu gormedim... simdi de beni avukatlikla suclarsin kesin ama sen de ogretmenlige soyunmussun, kustahca insanlara monolog diyalog nedir anlatmaya calisiyosun? Konu bu mu veya sen demir leydi filan misin? Hem mantikli (!) Hem de her seyi cok iyi bilen...Icerigi elbette okudum. Hatta eski konularinizi da gayet iyi biliyorum birakin bu konunun icerigini. Yolunuza cikan biri sizinle konusuyor ve siz de karsilikta bulunuyorsaniz bu iletisim oluyor. Karsilikli konusma yani. Yok yolunuza cikiyor bir seyler soyluyor, cevap vermiyosunuz, bu iletisim kurmamak oluyor. Tek tarafli konusmada kaliyor monolog oluyor diyaloga donmuyor. Temel kavramlari bile anlatmak zorunda kaliyoruz bu forumda ya ilginc
evet bende çok merak ediyorumKizlar lavanta nicin ban almis anlamadim...
Bir de burda konu sahibine "asagilanmissin" diye saldiran, cok bilen bayan mukemmeller konu icerigini degil de sadece basligi mi okumus nedir? Yani ben icerikte gayet son kozunu oynayan, kadini gelecekle korkutmaya calisip kendine cevirmeye calisan bi adam gordum...
mesajlarına baktım kötü bişeyde yazmamış.yazmazda zaten öyle bi kız değil.o kadar engellenmesi gereken insan varken lavantanın engellenmesi ne kadar adil olabilirkievet bende çok merak ediyorumneden banlandıııı ((
neden banlandı canım biliyomusunYa kaç gündür yok neden bu kadar uzun sürdü bu yasak
neden banlandı canım biliyomusun
hımm olabilir canım o zaman.başka bi neden yok gibi görüyor şuan için.alttan alttan burada insanlara laf sokan,o kadar çok aşağılayan insanlar varki onlara bişey olmaz.Yok güzelim bilmiyorum birine ağır ergen ve aptalsın demiş ondan olabilir mi acaba?
hımm olabilir canım o zaman.başka bi neden yok gibi görüyor şuan için.alttan alttan burada insanlara laf sokan,o kadar çok aşağılayan insanlar varki onlara bişey olmaz.
hiç bilmiyorum canım süreleri ne kadar.en kısa sürede gelir inşallah.Bu sözü suma yazmış ve zaten 2-3 gündür yok sanırım o yüzden, bir de kız cümleyi yanlış yazmış onunla dalga geçmiş. Şu lezbiyen miyim konusu herhalde o yüzden banlandı ama sanki çok fazla ceza aldı gibi normalde 1 gün değil mi bu cezalar
Bu sözü suma yazmış ve zaten 2-3 gündür yok sanırım o yüzden, bir de kız cümleyi yanlış yazmış onunla dalga geçmiş. Şu lezbiyen miyim konusu herhalde o yüzden banlandı ama sanki çok fazla ceza aldı gibi normalde 1 gün değil mi bu cezalar
Evet tahmin ettiğiniz konudan banlandı, banlar 1 gün değildir eğer daha önce ceza almışsa, ayrıca sistem otomatik banlar ve süreyi de toplam ceza puanlarına göre belirler.
_______
Gelelim genel açıklamaya, insanların burda her yazdığı ceza alma sebebi değildir, yorumun sizi sinir etmesi başka, kurallara uyup uymaması başkadır, sinir olduğunuz her yorumun banla sonuçlanmasını beklemeyiniz...