- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.756
evet.. eski esim.. karsima gecti ve 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse?' dedi dolu dolu gozlerle! dayanamazmis beni oyle gormeye, kaldiramazmis! aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci dul diyip hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek.. gelecekten korkup ona donmemi saglamak!
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
altını çizdiğim yer ne de güzel bir dua. aminnn. ecmainnn.
mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine boşandığım eşimde beni unutsun inş. vallahi her nefesimde ona dua ediyorum karşısına biri çıksın ve o kadar mutlu olsun ki bir ömür aklına gelmeyeyim diye. ama yine hortladı. sabah msj atmış... 10 günde bir; bi msj bi arama çıkıyor karşıma. bedenen karşıma çıkıp bana zarar vermesinden korkuyorum.
ALLAH cc onların yollarını bahtlarını açık etsin...