sen DULsun, seni kim alsin?

evet.. eski esim.. karsima gecti ve 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse?' dedi dolu dolu gozlerle! dayanamazmis beni oyle gormeye, kaldiramazmis! aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci dul diyip hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek.. gelecekten korkup ona donmemi saglamak!
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..

altını çizdiğim yer ne de güzel bir dua. aminnn. ecmainnn.

mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine boşandığım eşimde beni unutsun inş. vallahi her nefesimde ona dua ediyorum karşısına biri çıksın ve o kadar mutlu olsun ki bir ömür aklına gelmeyeyim diye. ama yine hortladı. sabah msj atmış... 10 günde bir; bi msj bi arama çıkıyor karşıma. bedenen karşıma çıkıp bana zarar vermesinden korkuyorum.

ALLAH cc onların yollarını bahtlarını açık etsin...

Sevgili lavantakokulu sandık.. bilgisayarı açar açmaz senin konunu okudum. Ve sayende şirkette bütün işlerim kaldı :)
Çünkü öyle güzel yorumlamışsın ki seni tanımak istedim ve bütün konularını okudum. Hakim boşamadı adlı konunu okurken içim cız etse de . Tüm konuları okuyunca iyi ki boşanmış dedim.
Allahın sevgili kuluymuşsun da seni erken kurtarmış o aileden.
Şu görümce ve kaynanaların gözünde nedense düğünden sonra damat pek bi kıymetli oluyor.

Eşinin artık seni geri döndürme umudu kalmamış belli ki son bir hamle yapmış.Kendi zihniyetine göre bekaretini kaybetmiş dişi kişiye koca olunca boynuzlu olunduğu için seni artık kimsenin ALMAYACAĞI yönünde .

Sana herşeyini kaybetmiş,zavallı, 2. sınıf,çaresiz biri olarak hissettirmeye çalışıyor.Genel olarak bu tip ailelerin böyle gelinleri oluyor. Senin gibi ailesi düzgün ,aklı başında e biraz da okumuş etmiş ekonomik özgürlüğü olan gelinler tabiri caizse BABA EVİNE GÖNDERİLİYOR.

Şu an onların gözünde baba evinde sığıntısın sen. Ne kadar durabilirsin ki ? Annen baban bi laf etse içine dert olur.
E bakire de değilsin artık. Başka çaren yok yani eşine döneceksin elin mecbur.

:KK66: bundan sonraki hayatında mutluluk dilerim..sevgiler

altını çizdiğim yer birebir eski eşimin cümleleri :KK9::KK9::KK9:

Evliyken yaptığı psikolojik şiddet yetmemiş, devam etmeye mi karar vermiş?
İnsandan insana fark var pişmanlıklarını göstermede...
Kimi, özür diler ve hatasını en başından kabul eder. Tekrar deneyelim der. Amenna. Bu bir yöntem...
Kimi de senin eski eşin gibi karşına geçer, seni bundan sonra kim alır ki; Yaşlı adamlar alır, çoluklu çocuklu insanlar alır der ve özgüvenini bitirmeye çalışır.:KK51: Bu da bir özür yöntemi. Ama taş devrinden kalma :KK3:
Tamamen yaradılış meselesi işte...
Takılma bunlara, hatta bir daha söyleme cüretini gösterirse, özür dilesen de olacağı yok ya şimdi bir de kendini küçük düşürmenin zirvesini yaşıyorsun de. :KK73:

Rabbim böylelerini ıslah etsin yaşlı çocuklu adamın yanı senin yanından daha iyidir demek lazım adam olsaydında senden boşanmasaydım şimdi beni düşünmek sana kalmamış bu en son düşüneceğin şey sen kendi derdine yan benimkini bırak demek lazım kendine güveni yok demekki böyle dediğine göre bu adamın benim eşimde boşanmak istediğimi söylediğimde aynı cümleleri kullanmıştı ne yapacan baba evine dönecek anca yaşlı yada çocuklu biri alır falan filan kendince gözümü korkutacak çevremde boşanan herkes biri hariç hem bekar hemde çok iyi meslek sahibi insanlarla evlendiler kimse kimsenin kaderinde ne yazılı bilemez

altını çizdiğim yer ne de güzel bir dua. aminnn. ecmainnn.

mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine boşandığım eşimde beni unutsun inş. vallahi her nefesimde ona dua ediyorum karşısına biri çıksın ve o kadar mutlu olsun ki bir ömür aklına gelmeyeyim diye. ama yine hortladı. sabah msj atmış... 10 günde bir; bi msj bi arama çıkıyor karşıma. bedenen karşıma çıkıp bana zarar vermesinden korkuyorum.

ALLAH cc onların yollarını bahtlarını açık etsin...
ben onlara beddua da etmiyorum, guzel dileklerim de yok onlar icin.. Rabbime havale ettim canim, bildigi gibi yapsin, bizden uzak..

ben onlara beddua da etmiyorum, guzel dileklerim de yok onlar icin.. Rabbime havale ettim canim, bildigi gibi yapsin, bizden uzak..
bende beddua etmiyorum ama güzel dileğim de haddinden fazla. zira tek isteğim karşıma çıkmasın. bana ve aileme zarar vermesin. benim başımı yere eğmesin... onun yapabileceklerinden gerçekten çok korkuyorum. imkanım olsa bu şehri terk ederim de işte...

''Dul kadın'' tabirinden nefret ediyorum, yahu ona bakarsan bütün erkekler dul. Çocukluktan burunları çıkar çıkmaz yemedikleri halt kalmamasıa rağmen hiçbirinin altından hakkıyla kalkmayı öğrenemeyen, hayatında kaç kadınla olduğunu kendi bile sayamayan acizler kadına bunu kalite kriteri olarak yutturmaya çalışıyorlar resmen.
Erkeklere kızıyorum ama oğluma dul kadın almam diyende anneler, ah bu kadınlar. ne ediyorsak kendimiz ediyoruz, niye coştum bende bilmiyorum ama sinirlendim :)
Allah yardım etsin sana canım, yuva kurmakda bozmakda zor, bu kararı boşuna vermedin elbette. Bi defa ayrılmaya karar verdiğine göre çok çekmişsindir, tekrar tekrar şans vermek tekrar üzmeye izin vermek bana göre. Umarım en yakın zamanda hiç yaşanmamış gibi çıkar gider zihninden kötü günler, Allah pişman etmesin yüzüne bakasın Rabbim.

evet.. eski esim.. karsima gecti ve 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse?' dedi dolu dolu gozlerle! dayanamazmis beni oyle gormeye, kaldiramazmis! aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o! amaci dul diyip hakaret etmek degil aslinda.. kendince beni caresiz gostermek.. gelecekten korkup ona donmemi saglamak!
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
Ahahaha zavallı :) Ne kadar patetik! Hiiç aldırış etme güzelim sen o eski kocanın safsatalarina. Unutma kaderini senin seçimlerin belirler. Bu senin hayatın. Sakın arkana bakma. Her şey gönlünce olsun.

cok tesekkur ederim, sizin teveccuhunuz o :KK19:
evet bende öyle düşünüyorum kk nın aklı başında kadınlarından birisin pişmanlık fayda etmez üç kuruşluk aklıyla sana ders verecek güya senin önün açık olsun allah hayırlı kimselerle karşılaştırsın üzme kendini canım bu arada neden banlandın bende anlamadım ?o_O

Sen dogrusunu yapmissin ama dul kadin olmakta zor.arkadaslar kendince teselli vermisler bu toplum degismez.is ciddiye binince hicbir aile dul gelin almak istemez. Mecbur kalanlarinda ailevi problemi vardir.ya borclari vardir dul nasilsa oder bunlar.dikkat et dulla evlenen adamlarin aile baglari sifirdir.adam bi sure sonra isi bitince asagilamaya baslar.cevremde hep var ucuncuye gidiyorlar.birinci adam nasipmis.ikinciyi sen bulurmussun.ucuncuyu seytan bulurmus derler.en iyisi ilk kocadir ondqn sonra dikis tutmuyor be guzelim.tecrubeyle sabittir

miss funda sen erkekmisin
Yoo erkek gibi kadinim.birde gercekciyim hayal kurmam ben.eskiden cok hayal kurardim.hicbiri olmayinca gerceklere dondum.bu hayatta herseyi gordum.burda yazilanlarin coguna guluyorum. Siz bosanmak nedir bilmiyorsunuz.ben bosandim ailem dagildi.yuvam yikildi.gunlerce aylarca kendime gelemedim.insan icine cikamadim.sehir degistirdim.5 yil oldu hala toparlayamadim.burda yazmislar lay lay lom nolcak ya diyorlar.eminim cogu anne babasiyla kustur.baska sehirlerde hayall kurmakla mesguller.kisaca yuva yikilmasi insani bitirir.

Sen dogrusunu yapmissin ama dul kadin olmakta zor.arkadaslar kendince teselli vermisler bu toplum degismez.is ciddiye binince hicbir aile dul gelin almak istemez. Mecbur kalanlarinda ailevi problemi vardir.ya borclari vardir dul nasilsa oder bunlar.dikkat et dulla evlenen adamlarin aile baglari sifirdir.adam bi sure sonra isi bitince asagilamaya baslar.cevremde hep var ucuncuye gidiyorlar.birinci adam nasipmis.ikinciyi sen bulurmussun.ucuncuyu seytan bulurmus derler.en iyisi ilk kocadir ondqn sonra dikis tutmuyor be guzelim.tecrubeyle sabittir
Ne alaka arkafasim cevremde bosanmis olup da bekar erkekle evlenen iki arkadasimcok da mutlular arti iki tarafda bekar olunca cok mu saglikli bir evlilik oluyor miss tecrube!!!

ben boşandım keyfim yerinde ,çevremdeki insanları kaliteli seçiyorum o dediğin sorunları yaşamadım.lay lom olacak demiyor kimse ,ben aldatıldığım için bastım tekmeyi benimkine.ben gayet iyiyim .beni aldattığı kişiyle evlendi.onu da aldatıyor.namussuz adamla ömür geçirmem diyor buradakiler,gurur var yani. olay o.anam babamda yanımda şu an misafirler bana ,gülüp eğleniyoruz :)

Son düzenleme:

Ne diyosun sen ya?

X