sen DULsun, seni kim alsin?

ay komedisin canim ya, ben cesaret edemezdim ne yalan soyleym kiz yoksa kv nin bayilmasi gercek kesit usulu mu oldu

Simdi canim benim bu laf tamamen seni asagilamak icin soylenmis bir. Ikincisi agzini doldurup agzinin payini veremiyosan iletisime girme. Adam seni asagiliyo sen uzuluyosun yok ya niyeymis? Hazir cevap degilsen bir daha karsina ciktiginda suratina bile bakma zorlarsa cevreden yardim iste uzaklas

ay komedisin canim ya, ben cesaret edemezdim ne yalan soyleym kiz yoksa kv nin bayilmasi gercek kesit usulu mu oldu
aynen üçüncü sınıf oyuncu gibi bayılır kendileri benim huyum öyle canım gebereceğimi bilsem lafı sokcam altta kalırsam gece uyuyamam.annemde hep uyarırdı beni aman benim yanımda laf yapıştırma ben şok oluyorum diye

bu kadar yargiya nerden vardin anlayamadim asude?
peki, rahat edeceksen 'asagilamis' olsun.. asagilanmadim diyerek komplekse girmiyorum emin ol, asagilasa ne olur, bosanan benim.. ikna turlari bitmediginden ve o anki ifadesinden bu kaniya vardim yalnizca.. ama eminim ille de bunu iddia edeceksin.. varsin oyle olsun
hazircevap olmak hemen çençen cevabi yapistirmak demek degildir.. cevabimin yeterli oldugunu dusunuyorum..
iletisime gecmedigmi ve nasil konustugumuzu da acikladim ama yine sen iletisimde oldugumu iddia edeceksin, kacacak yerim yok..
ona da tamam..
sevgiler..

pinarcim ya, kendi konumun icine ediyorum ama, internete 'cok gercekci bayilma' yazarmisin bi

pinarcim ya, kendi konumun icine ediyorum ama, internete 'cok gercekci bayilma' yazarmisin bi
ahhyy diye nazikce bayıldı hanım hanımcık benim kv bayılırken bağırır.oyyy bayılıyorum diye haber verir 10 saniye öncesi evet canım konunu çok dağıttım ben valla kusura bakma.seninle konusurken hep laf lafı açıyor

Yazdigin basligi okuyanlarin yuzde doksanin midesi bulanmistir benim de bulandi cunku bu cumle asagilama cumlesi. Karisini geri isteyen adam yalvarir yakarir boyle seyler demez. Gercekler acitir ama travmayi kisaltir. Neyse sen oyle iyi hissedeceksen iyi niyetli olduguna inan. Sevgiler benden de

cumlesi o degildi ki, icerigi okumadin sanirim..
o sekilde soylese agzina da patlatabilirdim..
o baslik ironi idi, bosananlara bakis bu mudur, bosandik kim alsin ki artik, seklinde.. nefretimi kusmamdi belki de..
benim de midemi en az sizinki kadar bulandiriyor o dusunce.. bazen de bizzat yasiyoruz bosanmis kadinlar olarak..
baslik meselesi degil de, israrla iletisime gecme demene sasirdim, gecmiyorum efendim, yoluma cikti diyorum, halen iletisime gecme yardim iste filan..
neyse..
burdan bu kadar anlatabiliyorum..

olsun canim benim ne demek ya.. huzunler dagilsin 10 saniye onceden haber mi verir

arkadaşımız iletişime geçmemiş siz dikkatli okumamışsınız sanırım.YOLUNA ÇIKMIŞ.ayrıca ben olsam şöyle derdim demişsiniz ya işte insan o anı yaşadığında patır patır o kadar laf aklına gelemeyebiliyor.bence bu tip insanlara cevap verince dahada önemsenmiş hisseder kendini.tabiki altta kalınmamalı zaten lavantada altta kalmamış gerekeni demiş.X eşinin aşağılamak için söylediğini düşünmüyorum,dul diye mi aşağılayacak ee kendide dul?benim ablamda eşinden ayrıldı ve aynı durumları oda yaşıyor.bu yüzden biliyorum boşanılan erkeklerin kafasını.

Benim eski esimde artik "dul dul gezip takilirsin" demisti kafani duvarlara vurucaksin derdi ! Vallahi ne kafami duvarlara vurup kirdim nede dulum Dul kelimesinin anlamini bilmiyorlar bu gerizekalilar ! bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar galiba onlardan 1tl lik kumas bile olmaz ! Cnm sana salla salla yer yerinden oynasin demek istiyorum harikasin

Canım sen bu tuhaf insanlar hala arkadaş değilsindir inşallah ortada bitmiş bir evlilik, hayal kırıklığına uğramış bir arkadaş ve kadının dediğine bak pes valla.Al sen kullan deseydin
yok yok kestim irtibati canim yaklasik 3 aydir.. zaten esler vasitasiyla tanismistik..
esyayla mutlu olunsaydi, ohoo : ) herkesin bakisi cok cok farkli oluyo iste, artik sasirmiyorum.. eskiden olsa cildirirdim..

sen de oylesin canim sallayalim beraber kalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…