zaten cok agir ve oturakli gorunen, icindeki cirkefi gec olmadan disa vuran biriydi..şendul ile dul arasındaki fark ne ? Ben onu tam bilemiyorum da
eski kocanın içine mahalle teyzesi kaçmış
onun zihniyeti sorunlu canim.. zar degil yani.. hayatima giren ilk erkekti, cok mu deger gordum ben ondan.. insan degillermis cunku..Gururuna yediremiyor hani şu karşı cinsimizin erkeklik gururu dedikleri saçmalamasyon var ya... Herkesi kendi zihniyetinde sanıyor galiba, bazen yabancı dil öğrenip de kaçmak istiyorum bu ülkeden, oralarda böyle (afedersiniz) zarcılar yoktur diye.. Yazık ne hallerde bu ülkenin geneli. Ne yazık ki zihniyet böyle , anne babalar değişmezse yeni nesiller daha da beter olacak..
inancsiz degil canim..Ne kadar ayıp.
Hz. Hatice duldu ve peygamberimizden 15 yaş büyüktü.
Rabbim onun kalbini efendimizle şereflendirdi.
Eski eşiniz inançlı biri değil sanırsam. Allah ıslah etsin.
Gönlünüzü ferah tutun ve şükredin öyle seviyesiz bir insan hayatınızdan defolmuş.
Cok uzuldum ya , Allah yardimcin olsun . Nasil karsilastinizda boyle soyledi ? Baska sehirlere falan tasinsanizda yuzunu unutsa ?evet.. eski esim.. karsima gecti ve aynen bunu soyledi.. 'seni bosanmis, yasli, cocuklu adamlar isterse ne yapacaksin?' aklinca beni korkutup ikna edecek birlesmeye.. hani genc, super nitelikli, bulunmaz bi erkek ya o!
cevabim 'evlenmeyi dusunmuyorum, hem dusunsem bile seni ilgilendirmez kimle olacagi.. ve seninle evlendigimde ikimizin de ilk evliligiydi de ne oldu, ne kadar deger verdin bana?' seklinde oldu..
sinir, nefret, ofke.. hepsi harmanlandi kizlar zihnimde..
oylesine dusuk ki su an gozumde..
kustahliga bakar misiniz?! cocuk korkutup kandiriyor sanki!
ailesini, iftiralarini, kendisinin kisilik bozukluklarini, komplekslerini, paranoya ve bencilliklerini, empatisizligini vs vs unuttum da, evlenecek olursam beni 'dul' oldugumdan kimsenin istememesi/begenmemesi kaldi! bi kez daha dustu gozumden, su ucuz numarasiyla..
'git, evlen, mutlu ol hatta, ama o kiza da zamaninda Lavanta'ya cektirmistim diyerek eziyet etme' dedim.. saskinca suratima bakmakla yetindi..
ciksin artik hayatimdan herseyiyle..
ben yaptiklarini unutamamis, sindirememisken, bir de yuzunu gostermesin bana!
dua edin canlar, Rabbim onlari bize mutlulukla unuttursun..
inancsiz degil canim..
ama onun sorunu kisiligi.. amaci bana dul diye hakaret etmek de degil aslinda..
ne guzel soyledin, Hz.Hatice annemizi..
malesef baska sehirlerde olamayiz canim.. ikimizin de tum sulalesi + onun isi burda..Cok uzuldum ya , Allah yardimcin olsun . Nasil karsilastinizda boyle soyledi ? Baska sehirlere falan tasinsanizda yuzunu unutsa ?
Kizicaksin belki bana , bi kac konunda da bir sans versen diye yazmistim ama sen cok kirildigini soylemistin , artik hic birsekilde bir araya gelemeyiz yazmistin . Inanilmaz bicimde her defasinda senin konunu gordugumde Icimden sanki siz tekrar birlesmelisiniz diye geciyor .malesef baska sehirlerde olamayiz canim.. ikimizin de tum sulalesi + onun isi burda..
evimi biliyor, karsima cikti..
Allah korusun canimcim : ) inan bunu can i gonulden soyluyorum.. onca zorlukla koptum ondan, o karar sureci filan canimdan can gitti.. halen yaptiklari aklima gelince uykularm kaciyor.. yuzlerine nasil bakayim..Kizicaksin belki bana , bi kac konunda da bir sans versen diye yazmistim ama sen cok kirildigini soylemistin , artik hic birsekilde bir araya gelemeyiz yazmistin . Inanilmaz bicimde her defasinda senin konunu gordugumde Icimden sanki siz tekrar birlesmelisiniz diye geciyor .
Cok hassas birisin , gerci herkesin tahammul seviyesi farklidir ama , neler neler yasayip tekrar birlesenler var , merak edersen ozelden konusabiliriz bu konuyu , imkansiz sey varmi su hayatta :)Allah korusun canimcim : ) inan bunu can i gonulden soyluyorum.. onca zorlukla koptum ondan, o karar sureci filan canimdan can gitti.. halen yaptiklari aklima gelince uykularm kaciyor.. yuzlerine nasil bakayim..