sen DULsun, seni kim alsin?

Lavantacım boşver, hiç duyma bile onun söylediklerini..Öyle bir adamın sözleri bir kulağından girsin,diğer kulağından çıksın..Onun yüzünden yeterince hayal kırıklığı yaşamışsın,acı çekmişsin zaten..Seni daha fazla üzmesine izin verme sakın..Sen kalbi temiz bir insansın,Rabbim senin karşına senin gibi kalbi temiz,güzel insanları çıkarsın,tekrar evlilik düşündüğün zaman sana en iyisini nasip etsin inşallah..Dul kadını kimse almaz diye erkekler kendi kendini kandırsın..Bu laflar onların kendilerini teselli etmeleri aslında..Seni kaybetti,şimdi de kendi kendini avutuyor ve seni yaralamaya çalışıyor bu boş laflarla..Öyle bir insanın sözlerine takılmaya değmez hayatım boşver...

Eşiniz evlilik hazırlığı yapıyor sanırım ama aklı hala sizde galiba çamura yatıyo aklınca bulunmaz hint kumaşı sanki..ayol kendisi bayandan az kullanılmış ikinci el oto gibiyken kendini galeriye yeni gelmiş porshe mı sanıyo bu adam...allah allah ona hanim çoksa sizede bey çok...hem kadın evlenip boşanınca dul erkek boşanınca bekar mı oluyomuş gıcık adam..onun için hayat nasılsa sizin içinde öyle..karşınıza iyi biri çıkacaktır elbet

Beyni küçük anca bu kadar düşünüyo üzülme iyi tarafından bak vazgeçilmez biri dgilsin demek ki seni tekrar kandırmaya çalışıyo geçti bolunun pazarı sür eşeğini niğdeye maymun gözünü açtı deseydiniz çevremde boşanan bayanların hepsi bekar ve daha iyi birileriyle evlendi çocuklu olan bile o yüzden içini ferah tut o düşündükleri eskidendi çağ değişti

Gururuna yediremiyor hani şu karşı cinsimizin erkeklik gururu dedikleri saçmalamasyon var ya... Herkesi kendi zihniyetinde sanıyor galiba, bazen yabancı dil öğrenip de kaçmak istiyorum bu ülkeden, oralarda böyle (afedersiniz) zarcılar yoktur diye.. Yazık ne hallerde bu ülkenin geneli. Ne yazık ki zihniyet böyle , anne babalar değişmezse yeni nesiller daha da beter olacak..

onun zihniyeti sorunlu canim.. zar degil yani.. hayatima giren ilk erkekti, cok mu deger gordum ben ondan.. insan degillermis cunku..

inancsiz degil canim..
ama onun sorunu kisiligi.. amaci bana dul diye hakaret etmek de degil aslinda..
ne guzel soyledin, Hz.Hatice annemizi..

Cok uzuldum ya , Allah yardimcin olsun . Nasil karsilastinizda boyle soyledi ? Baska sehirlere falan tasinsanizda yuzunu unutsa ?

Seni kimse almaz lafı nasıl bir laf ya. Nasıl mide bulandırıcı Mal mıyız biz de bizi alsınlar. Adamdaki konuşma tarzından ne olduğu belli kusura bakmayın eski eşiniz ama. Hem çocuğu olan yaşlı erkeklerden çok kötü eş mi oluyormuş orasını da çözemedim ya. Herkes hakettiğini bulur merak etmeyin.

sende dicen ki bacım "sen adam olamamışsın her yanın erkek olsa ne olur bu saatten sonra karşına bir fırsat çıktı denedin adam olmayı başaramadın bundan sonra ancak yürüyen sperm bankası olursun."

malesef baska sehirlerde olamayiz canim.. ikimizin de tum sulalesi + onun isi burda..
evimi biliyor, karsima cikti..
Kizicaksin belki bana , bi kac konunda da bir sans versen diye yazmistim ama sen cok kirildigini soylemistin , artik hic birsekilde bir araya gelemeyiz yazmistin . Inanilmaz bicimde her defasinda senin konunu gordugumde Icimden sanki siz tekrar birlesmelisiniz diye geciyor .

Allah korusun canimcim : ) inan bunu can i gonulden soyluyorum.. onca zorlukla koptum ondan, o karar sureci filan canimdan can gitti.. halen yaptiklari aklima gelince uykularm kaciyor.. yuzlerine nasil bakayim..

Amaan kendi derdine yansın bi zahmet, hiç bir şey olmazsa bile bir gün evlenmeye kalkarsa "ya acaba neden boşanmış, bir kadın kolay kolay boşanmaz ki?" diye haklı bir ithamı savuşturmaya çalışmak zorunda kalacak

Allah korusun canimcim : ) inan bunu can i gonulden soyluyorum.. onca zorlukla koptum ondan, o karar sureci filan canimdan can gitti.. halen yaptiklari aklima gelince uykularm kaciyor.. yuzlerine nasil bakayim..
Cok hassas birisin , gerci herkesin tahammul seviyesi farklidir ama , neler neler yasayip tekrar birlesenler var , merak edersen ozelden konusabiliriz bu konuyu , imkansiz sey varmi su hayatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…